Jump to content
Battlefield.no

Jck

Supermedlem
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jck last won the day on February 6 2013

Jck had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Jck

 • Rank
  Goliath
 • Birthday 11/14/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jck

  Fallout 4

  akk ja. Er på vei til et story mission. Men en kan jo ikke akkuratt gå forbi det sykehuset uten å cleare det heller. Er jo ikke sikkert jeg gidder å reise tilbake senere. Så ender opp med å cleare minst 5 steder før man er fremme. Tror jeg må ta meg litt i nakkeskinnet, og få gjort noen missions før det blir for cakewalk
 2. Jck

  Fallout 4

  Noen som har en formening om hvor lenge det er OK å skippe mainstory før alt blir en cakewalk? Jeg vet med Falloutspilla så har mainstoryen tendens til å ikke være så veldig lang, så litt redd for å fyke igjennom uten å ha explora alt først.
 3. Jck

  Fallout 4

  Woop woop. Var faktisk en del nyttige ting der. Og det etter 20 timer spilletid!
 4. Jck

  Fallout 4

  Noen enkle fix du kan gjøre
 5. Jck

  Fallout 4

  har du skrudd av vsync? fikk det samme problemet når FPS'en var for stor. Visstnok noe hvordan spiller kalkulerer fysikk++. Jeg måtte skru på vsync igjen for å ikke glitche.
 6. Skal definitivt ha dette i bakhodet når det kommer seg ut av early access!
 7. Jck

  Fallout 4

  shiiit. Eg føle eg bler mer og mer skuffa jo merr dei bruke på reklame og hype. Eg føle en viss mengde overkompensasjon.
 8. Jck

  Fallout 4

  Bare jeg som føler dette ble veldig simplistisk og dummet ned?? Har de virkelig droppet skills? Det kan vel diskuteres hvor nødvendig dem var i 3'ern og new vegas, men følte i det minste jeg hadde litt kontroll på hvordan karakteren min skulle bli. hnngh. Hype -1.
 9. Føler klovn er inne på noe her. Jentespillere. Dette kan jo bli den nye nichen dere trenger. Så ta fram deres kone/datter/jentevenn og en kopi av utvalgt skytespill og stream dem. Går det ann å utvide konseptet med bigwar? Flere spill? Sammarbeide med en svensk gamingside hvor en går ilag for å gruse svensker?? Turneringer på ukonvensjonelle spill (Ricochet-turnering)?
 10. Er det noen som vil sammenligne mad max med metal gear solid? i morsomhet. Holder på med metal gear solid. for øyeblikket. Det er morro nok. Men hvis mad max er noen hakk dårligere, så tror jeg at jeg dropper det.
 11. Gode poeng fra mannen over. Det er lite rom for spillcommunities slik spill er generelt lagt opp til i disse dager. Hvis noen leter etter spillspesifikke forum, er det nesten lettere å kikke innom steamforuma eller reddit. Har også hengt her siden 1942 tidene (har skiftet konto, pga reasons), og ser jo hvordan aktiviteten er sunket. La oss skylde på call of duty og lobbyvirksomheten. Og konsoller. Det er ingen grunn til samhold, da en aldri treffer de samme spillerene igjen, med mindre du inviterer dem spesifikt. Veldig synd, fordi jeg ser jo at staben prøver så godt en kan, og gjør en god jobb. Men det er vel som det har blitt nevnt før. Tiden har forandret seg, men ikke bf.no. Hvordan battlefield.no skal kunne fortsette? Jeg tror hele greia må lages på ny. Scrappe hele greia og finne på et eller annet nytt. Nytt navn, nytt konsept, nytt nesten alt. Det virker bare som om en venter på det nye battlefield 1942 som skal føre oss tilbake til den gylne alderen. Det er sykt vanskelig å komme frem til noe som kan forandre dette forumet til å trekke nye medlemmer. Finnes det inspirasjon fra andre spillsider? Jeg rabbler. Men litt synd det har blitt slik. Ligger myyeee nostalgi og gode minner fra forumet. Noen som husker ubåten på operation battleaxe? Good times.
 12. Alt etter bad company er noe herk. Aldri i verden om de klarer å ro seg tilbake til storhetstiden nå.
 13. Jck

  Fallout 4

  Jeg håper inderlig at den gode gamle fallout stemningen fortsatt blir inntakt..
 14. Ganske imponerende stuff right there!
 15. Jck

  Hannibal

  Hadde helt glemt ut denne perla. Tusen takk for påminnelsen!
×
×
 • Create New...