Jump to content
Battlefield.no

KapteinJoachim

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KapteinJoachim

 • Rank
  Menig
 1. Trenger man noen andre våpen enn diablo og ACR ? diabloen skal visst nerfes på lengre avstander da, men kommer fortsatt til å være ekstremt bra Mapsene er jeg enig i at er ganske nice, med 1 unntak: angel island(?). Map laget for snippers? Blir gal av å spille det:P
 2. Har spilt 1 match hittil, og det var veldig artig. RushZone og VIP-gaming har hatt et møte med utviklerne om hva som bør forbedres og balanseres, så jeg tror spillet kan bli veldig bra etterhvert.
 3. Tror ikke jeg har vært like lenge i gamet som du, så jeg har ikke vært offer for det enda
 4. EA elsker sånne som deg. Jaha. Hva har jeg sagt som jeg ikke burde si?
 5. Hvordan vet du at frostbite ikke er laget for å kunne fly? Hvordan vet du hvor store maps frostbite kan takle? Det er ikke snakk om frostbite 1.5 lenger (som for alt vi vet kan ha vært en test for FB på PC), men Frostbite 2. Og som DICE allerede har sagt, skal de lage en build av frostbite for hver plattform. DVS at forstbite for PC vil bli optimalisert for PC, ikke for PS3 eller X-Box. Om dette er sant eller ikke får vi vente med å se, men det er for tidlig å si noe ennå. BC2 er imo ikke så dårlig som folk skal ha det til. Det ER ikke en etterfølger til BF2, så man kan ikke forvente at det skal være store maps, fly og hele pakken. Bad Company er en "avstikker" fra Battlefield serien, som er mer fokusert på infanteri enn tidligere bf-spill. Selv tror jeg BF3 kommer til å bli konge iallefall.
 6. Nå er det vel slik at OpenGL fungerer på BÅDE windows OG linux? Hvorfor ikke utvikle til begge, istedetfor kun windows? Skal vel være litt kritisk til hva som blir skrevet på internettet, men sånn som det står i artikkelen til skvate, ser jo OpenGL bedre ut? Tror litt på at MS har noen penger inni bildet/støtte for selskaper som vil utvikle med DX.
 7. vi er ikke så aktive der, men #tronderbataljonen skal eksistere. Add dandrium eller kapteinjoachim på xfire heller
 8. http://www.tronderbataljonen.com/ Vi spiller i CB og ESL, og har 2 lag i VIP-league 5v5 conquest som starter om 2-3 uker. Sleng inn en liten søknad hos oss
 9. Var en avstemning på esl i august som andinho vant. Så letet han etter spillere på battle.no og her, pluss at han kjente til noen andre spillere.
 10. Endte dessverre i tap. Vi får skylde på WoW og Black Ops
 11. Glemte å legge til "Vietnam" i topicen, så det er sagt Håper så mange lag som mulig melder seg på
 12. Virtual prøver å starte opp igjen Også tror jeg diar og k9 ihvertfall driver på med noe bc2
 13. Takk for at du besøkte min profil! : D

×
×
 • Create New...