Jump to content
Battlefield.no

Colin

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  3,266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Colin

 • Rank
  Batman
 • Birthday 05/30/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,018 profile views
 1. Colin

  Xbox One vifte

  Ny Xbox, stille som graven.
 2. Colin

  Xbox One vifte

  Filmet den med telefonen og snakket med dem på Spaceworld nå i kveld. De skulle sjekke hvordan det skulle ordnes. Siden den var så ny kunne de kanskje bare bytte konsollen, men det kunne hende den måtte inn på service. De var hvertfall skjønt enige i at den ikke skulle være sånn.
 3. Hei Ikke akkurat et pc-spørsmål, men tenkte å høre hva folk her inne mener. Kjøpte en Xbox One for to uker siden, og la straks merke til en lav lyd fra vifta etter litt spilling. Den er ikke der i det man slår den på, men kommer etter hvert som konsollen har blitt brukt, dvs blitt varm. Det høres akkurat ut som på denne filmen: Jeg kjenner flere med X1, og de er helt lydløse, og i tillegg høres ikke det ut som en lyd ei vifte skal lage. Hva tenker folket? Burde jeg sjekke om det er en garanti-sak?
 4. Får bare feilmelding på EA Online, og Battlelog klarer ikke hente info om spilleren min. Regner med flere sliter med dette? Noen som vet noe?
 5. Colin

  Skjermkort

  Har ikke overklokka cpu, jeg må få bytta ut kjøleren før jeg tenker i de baner.
 6. Colin

  Skjermkort

  Har fått testet det litt nå, er som jeg har en ny spill-pc. BF3 går helt smooth, så er vel en liten mulighet for at jeg skal begynne å spille det litt igjen.
 7. Colin

  Skjermkort

  Nei, det har jeg ikke, for den kjører med stock kjøler, og den har nok med å holde den på vanlig hastighet uten at den runder 80 grader. Skal levere maskinen til en butikk her som er feriestengt frem til neste torsdag (jobber bare 1 person der, eieren), og han tar et par hundrelapper for å bytte til en god kjøler som han har i sortimentet. Uansett, bestilte dette, og skal hente det om noen timer på Komplett.
 8. Colin

  Skjermkort

  Heisann Har en 2-3 år gammel pc med følgende specs: i7-870 Quad 2.93 ghz Radeon HD 5850 8gb ram Det jeg egentlig lurer på, vil jeg kunne komme unna en liten stund til med den cpuen hvis jeg oppgraderer skjermkortet? Har ikke helt råd til å oppgradere hele sulamitten nå.
 9. Colin

  Game of Thrones

  Utrolig slutt på en bra episode! Episode 4 i sesongen hadde kanskje det mest episke øyeblikket jeg har sett i en tv-serie, men dette var noe av det mer sjokkerende brutale jeg har sett. Spent på fortsettelsen!
 10. Colin

  SimCity

  Jeg står i server-kø på 20 minutter for å spille et single player spill. Det sier vel alt egentlig.
 11. Colin

  SimCity

  Dette er jo helt idiotisk. Endelig får jeg startet spillet, så får jeg beskjed om at serverne er nede. Hva faan er det de tenker med? Hvorfor skal jeg spille på en server? Greit med godkjenning via Origin, men dette er jo hinsides latterlig.
 12. Gleder meg til dette
 13. Eneste spillene jeg har likt der er 1942 og BC2. BF3 var en gedigen skuffelse for meg.
 14. Testet det litt med en buddy key, glad jeg ikke kjøpte det. Dette er ikke noe spill for meg, skipper allerede dialog og historie, og det er et dårlig tegn i et spill hvor det skal være styrkene. Kos dere, dere som liker det.
 15. Hvordan fungerer det teknisk? Tenker på ytelse. Har en pc som nærmer seg to år gammel: i7-870 quad 2,93ghz 8gb ram Ati Radeon HD 5850 Virker som spillet har ganske moderate krav, men noen tanker?
×
×
 • Create New...