Jump to content
Battlefield.no

Silverstone

Supermedlem
 • Content Count

  2,024
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Silverstone

 1. En fin måte å si "1`ste" på er 1. inkl. punktumet. Jeg liker serien ganske godt og føler at den litt over-the-top, muligens cheesy CGI-effektene med masse blod osv. egentlig setter serien i en fin tidsperiode. Da mener jeg dette med myter, legender og fortellinger blandt folk. Det er liksom som om det er noen som sitter og forteller oss om alt som skjer og sper på litt ekstra Videre er plagiat er litt sterkt ord. Ville heller kalt det for inspirasjon
 2. Litt mer personlig med en appache-skytter som faktisk sitter oppi der og trekker i avtrekkeren, syns jeg. Dèt og at det faktisk er kommet frem en så detaljert video av det.
 3. Vel, er det ikke det man har øvelser for in the first place?
 4. Det er satt opp et par HC servere. Server-info står på forsiden
 5. Too little, too late, sier nå jeg
 6. Sliter med å få adda servere til favorites, står bare på "Waiting for data" helt til jeg mister tålmodigheten. Noen servere har jeg ikke unlocks på. Er dette fordi det er serveren som har feil instillinger eller er det noe EA/meg tull?
 7. Spilte på en eller annen søppelserver fordi serverbrowsern min fant ikke "våre." var sikkert 30 recon folk tilsammen og endel random vandring hit og dit. Må vel lære seg kartene først. Kjedelig å være i squad med to recons som sitter på hvert sin fjelltopp og er "nyttige"!
 8. Et kart som kommer ut samme dag som spillet er vel ikke akkurat noe å rope hurra for? Btw, hva gjør høyre museknapp på bradley og den russiske motparten? Kommer opp en sånn rød boks eller noe.
 9. Ah, min helt! Se nå til å få spredt dette budskapet til folket.
 10. Blir bare kvalm av at de gidder å lage sak av alt dette "cougar" styret i det hele tatt. Sikkert en eller annen hollywood-serie som begynte med det også er det liksom fakta.
 11. Noen som har peiling på hvorfor jeg ikke får opp latancy i server browseren evt. hvordan dette kan fikses? Jeg får bare opp en strek -
 12. Å jassåja. Ingen som ville være i squad med meg nei? Jævler!
 13. Virker lovende, dog ikke så imponert over inf. delen følelsen (etter å ha spilt masse mw2 for better or worse) Grei grafikk og tanks og annet HW fungerer bra syns jeg. Syns forsåvidt den sniper-scope "effekten" er litt merkelig Har ikke spilt noen bf-spill siden i slutten av bf2.
 14. Silverstone

  Dollhouse

  12 episoder i første sesong + en episode til som er med på DVDen. Men jeg vet ikke hvor mange episoder 2ern vil inneholde. Serien trenger mer Topher airtime
 15. Ohh, nå blir det krisemøte i politiet. Bra de sitter igjen med litt lærdom av lommemann-saken!
 16. Bruker han ikke de to glass-lignende skjermene sine? Telepromter ellerhva faen
 17. Kult bilde med ho dama i orange. hvor fant du det?
 18. Spillet er jo fantastisk gøy i MP, slutt å tull nå.
×
×
 • Create New...