Jump to content
Battlefield.no

snillgegekeke

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by snillgegekeke

 1. Nei jeg spiller ikke drittspill.
 2. PS3 når han svinger inn i vinduet ihvertfall. Ser at flere henger seg opp i grafikk men for min del er det mye viktigere at det er masse muligheter for customization av biler og utseende. Ting du kan gjøre utenom missions og hvor bra gjennomført det er. Ser at du kan invistere i aksjer men hadde vært kult om det var feks hidden missions i forbindelse askjemarkedet, sånn at du kan gjøre missions for å ødelegge for konkuransen. Håper at DET er grunnen til at de utsatte spillet, at de vil legge til masse ting, istedenfor å presse 1% mer grafikk ut av eldgammel hardware. Eller bare aktiveteter, gjerne uskripta ting som du må finne selv.
 3. helt UVIRKELIG at det nærmer seg release HYYYYYYYYPEEEEEEEEEEEEEEEE
 4. mer urovekkende at de kunne klare å hacke bf.no men ikke ha vett til å bruke vpn eller proxy
 5. Jeg gir opp Jaedong. Her var alt tilrettelagt for at han skulle vinne. Men neida.
 6. Endte med usb kjøleboks som ble ødelagt etter et par mndr.
 7. forgg gikk videre som nummer 1 i gruppa si når absolutt alle dømte han til sisteplass
 8. :hitler:HEIA STANNIS :hitler: håper han voldtar og brenner alle sammen
 9. det eneste som er verre enn cheating er cheat accuse
 10. randome "personligheter" begynner å bli oppmerksom på snute nå (stadig vekk nevnt på podcasts), utrolig artig om han kunne klare å vinne wcs burgerland
 11. Ser ikke poenget med å kjøpe konsoll med det første. Spesielt etter å ha brent meg på ps3 når den kom. Absolutt null bra spill. Masse middelmådig dritt som egentlig bare er tech demoer. Venter til studio ghibli og team persona kommer med noen skikkelige spill. Trenger ikke et mediasenter.
 12. etter at han failet med infested terrans på 3. til protossen var det game over, tror han mistet en del før de fikk brukt energi pga feedbacks.
 13. Jeg gir faen i balanse og grining generelt men det er noe fundamentalt galt med hellbat drops. Uniten i seg selv er grei nok men i kombinasjon med boostvacs blir det for dumt. TvT er jo helt broken.
×
×
 • Create New...