Jump to content
Battlefield.no

BiZARRE

Klanmedlem
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BiZARRE

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 09/16/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bømlo, Hordaland
 1. Har nå prøvd å starte pc'en med hovedkortet ute av kabinettet. Starter fremdeles ikke. Men det er vertfall ikke noen kortslutninger bak hovedkortet. Hvilke spenninger skal PSU'en levere?
 2. Okay. Skal prøve å kjøre det ute av kabinettet imorgen.
 3. Har prøvd å koble fra alt, men til ingen nytte. Har tatt ut rambrikker, skjermkort, PCI-kort, hardisker. Skjer absolutt ingenting når jeg trykker på av/på bryteren i kabinettet. Har også prøvd å kortslutte jumperen på hovedkortet som av/på knappen går på. På det gamle hovedkortet mitt var det ett lite led-lys som lyste når pc'en fikk strøm. Men når det begynte å tulle seg så blinket dette led-lyset. Da koblet jeg vekk strømmen i ett par timer, og da funket det igjenn. Men like før jeg kjøpte nytt hovedkort, så var det ikke lys i denne led'en i hele tatt. Derfor tenkte jeg hovedkortet hadde tatt kvelden, siden det hadde tullet seg tidligere. Håper dette hjelper =)
 4. Hei. Jeg har hatt problemer med pc'en min i det siste. Får ikke startet den i hele tatt. Har nå kjøpt nytt hovedkort, men fortsatt samme problem. Har kjøpt dette hovedkortet: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=480480 Jeg vet at strømforsyningen funker, har kortsluttet mellom Grøn og svart i ATX kontakten, og da funket den fint. Noen som kan hjelpe meg?
 5. Problemet med å kvitte seg med zyxel'en er at da må jeg flytte d-linken opp en etasje, og da får jeg dårligere signal. I tillegg bruker jeg 2 av lan portene på d-linken til ps3 og denne pc'en.
 6. Jeg prøvde å sette routeren i bridge mode igår. Skrudde av DHCP i routeren og flyttet "wan" kabelen over ilag med de andre nettverkskontaktene. Det funket dårlig, så jeg satte kabelen tilbake. Så idag krasjet d-linken totalt.. Fikk en helt mongolid ip-adresse og fikk ikke kontakt med internett og resten av nettverket. Når har jeg resatt den, og stilt inn alt sånn som det var før jeg prøvde bridge mode. Grunnen til at jeg bare har åpnet 30000-40000 på zyxel, er at jeg tenkte eg skulle få min pc til å funke med uTorrent, før jeg prøvde å få dama sin til å funke.
 7. Må jeg ikke bruke router funksjonen i Zyxel'en for at internett skal fungere da? Hovedgrunnen til at jeg bruker zyxel'en i hele tatt er for at den skal ha kontakt med internett. Bruker den ikke til noe annet. Men vil ikke fjerne den heller, for da må jeg flytte D-Link'en opp dit som telefonlinjen kommer inn, og da får jeg dårlig dekning i kjelleren (bor i kjeller leilighet).
 8. Hei. Jeg er sliter litt med å få åpnet portene i 2 routere. Jeg har en Zyxel Prestige 660HW-T3 (fra telenor) og en D-link DIR-655. Grunnen til at eg har d-linken i tillegg er at Zyxel'en er helt håpløs på trådløse nettverk. Slik som det er idag, har jeg kabel fra den stasjonære til d-linken, og kabel videre opp til zyxel'en. Har prøvd å åpne portene i zyxel'en, og å åpne de samme portene i d-linken. Det fungerer ikke. Jeg er egentlig tom for idè'er, så trenger litt hjelp til å finne ut av dette..? Bilde av instillingene på d-liken: Bilde av instillinger på Zyxel:
 9. BiZARRE

  Asus P5B

  Etter å ha latt pc'en stå på med strøm i ett par timer, skiftet SB_PWR lyset til konstant og pc'en funket helt fint igjenn. Aner ikke hva som var problemet =\
 10. BiZARRE

  Asus P5B

  Hei. For to uker siden reiste jeg på ferie til utlandet, og tenkte det var en god ide å trekke ut støpselet til pc'en når jeg reiste. Når jeg kom hjem idag og skulle fyre opp maskinen fikk jeg litt trøbbel. Pc'en nekter å starte. Før jeg reiste hadde jeg litt trøbbel med at når jeg startet maskinen så rebootet den etter et par sekunder. Den rebootet hele tiden (ingen pip eller noe) helt til jeg tok strømmen på PSU'en og prøvde på nytt. Da funket den helt fint igjenn og var stabil som ett fjell. Som sagt så fikk jeg ikke liv i pc'en når jeg kom hjem fra ferie idag. Skjønner ikke helt hva som er galt heller. Har prøvd å søke litt på nettet, men finner ikke noen løsninger som funker for meg. Eneste jeg ikke har prøvd, er å resette cmos (tenkte jeg skulle gjøre det senere). Har prøvd å plugge fra DVD-spilleren, brenneren, floppy'en og alle hardiskene. Kan også nevne at SB_PWR led lyset blinker når hovedkortet får strøm. Finner ingenting på nettet om dette. Vanligvis så skal det lyse konstant. Har hovedkortet mitt tatt kvelden, eller finnes det håp? Noen som kan hjelpe meg?
 11. BiZARRE

  iPhone

  Jailbreake vil i praksis bety at du får to nye programmer som heter Installer og Cydia. Dette er programmer hvor du kan laste ned og innstallere andre programmer. Litt som en AppStore, men du kan også legge til kilder til forskjellige sider hvor de legger ut ting og tang. Via Cydia kan du f.eks. laste ned Installous som er hackulo.us sitt krigskip. Installous er en AppStore hvor alt er gratis Mister man garantien ved å jailbreake? Kan evt telefonen tilbakestilles slik at Apple ikke finner ut at telefonen har vert jailbreaket?
 12. BiZARRE

  iPhone

  Har bestilt meg Iphone 3g fra Netcom. Ser det er mangen som snakker om å hacke telefonen. Men er det noe poeng i å gjøre det så lenge jeg kjøper den fra netcom? Det er vel telefoner man kjøper fra utlandet man må hacke for å få den til å fungere i Norge?
 13. Hei. Min bror har ADSL fra Telenor med trådløs router fra Telenor (Zyxel 660 HWT). Denne funker fint på bærbare pc, men leieboeren har fått seg en ny HP bærbar pc (usikker på modell) med Windows Vista og får ikke koblet seg på nettverket. Jeg har strevd lenge med å i hele tatt finne nettverket med denne PC-en. Når jeg endelig har funnet det og skal koble til med WPA passordet får jeg beskjed om at passordet er feil. Er 100% sikker på at passordet er rett, fordi jeg har koblet til PC-en til routeren, kopiert passordet og limt det inn. Har prøvd mangen ganger. Noen som har peiling på hva som er galt?
 14. Og så jobber du sannsynligvis 6mnd, uten fri og. 4 av, 4 på?
×
×
 • Create New...