Jump to content
Battlefield.no

Varhaug

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Varhaug

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ut i havet en plass...
 1. Den heter tv CRAZY og ikke tv2............ det med statpaddingen så var det noe som du ikke kjenner til saken om. Så dra til pokker vi i crazy eller jeg er ikke statpaddere Om du ikke vil besøke oss så er det ditt calg, andre som vil vet nå at den er der 1728374[/snapback] All that is needed -----> Trallala....
 2. Smart å kalle den TV2 Crazy.... Tror ikke den serveren varer så lenge... holder meg til TV2 sine orginale servere, itedet for "fakers". Ohh... Panter_CJ, du ble jo bannet for statpadding på TV2.
 3. Å pokker.... Tenker jeg varsler NPS og sivilforsvaret... just in case! Have fun....
 4. Varhaug

  NIL runde 1

  Hvilken er din konto da? 1723309[/snapback] =VitroNaz= er brutter'n... Hestkuk som ikke an logge seg på med sin egen konto.
 5. Varhaug

  NIL runde 1

  Her er det snakk om "ansikte uttad"... Du går ikke på en ranked server og ber folk om å forlate fordi man skal teste en glitch eller to. Når man har admin status i det communityet og spiller med en tagg som forbindes med communityet så blir det hele totalt galt. Ikke tru på han, er det noen dere skal stole på så er det _Tv2_ _Tv2_ er en bra og god klan, de er seriøse, jokser ikke 1723045[/snapback] Vi får nå se.... Tror jeg vet litt mer om denne saken og utfallet. Hvis ikke så spiser jeg "hatten" min. Edit: Sorry... Glemte å logge på min egen konto.
 6. Takker for alle tilbud. Er nå på try hos -CN-, en tid jeg ser frem mot med i tankene
 7. Nick Varhaug MSN [email protected] Bosted Tr.heim (per. i dag. Men er på flytte stien). Fødselsdato 12/5-1978 Intresser Data, foto og akvarium. ________________________________________________________________________ Erfaring gaming/klan Startet min online historie med spiller Americas Army, der jeg har vært innom div. internasjonale klaner og norske. Var innom MoH, men dette var ikke noe som smake "godt" av for min del, så derfor falt jeg tilbake på Americas Army igjen. Plutselig så kom Battlefield 2 å fylte mitt hjerte med kjærlighet og siden har jeg vært her (som en random public noob). Er lei av public whoreing, da teamwork er en uteblivende faktor der (om man ikke spiller i en klan self.). Å spille Battlefield 2 med teamwork er som en orgasme i online gaming jeg ikke har opplevd tidligere å det er dette jeg vil ha når jeg spiller Battlefield 2 (Ja, jeg er nordlenning så da må man forvente at slike ting kommer ut av kjæften på enn). Desverre så har jeg ingen erfaring fra klan i BF2, men med denne søknaden håer jeg å få forandret dette. Summen av dette Jeg søker en klan som setter teamwork i høysete, men som også innehar en "skvett" humor. Alldeles fersk er jeg ikke, men jeg er 100% lærevillig. Som en god soldat så gjennomfører jeg det jeg blir satt til å gjøre, som om det er å vokte commanders ass, mens resten har det morro med fi. Stats spiller ingen rolle så lenge teamet vinner. Stiller gjerne som kanon fôr om det skulle være ønskelig. ______________________________________________________________________ Ps. Sikkert ikke den beste søknaden, men soo be it... om det skulle være noe så er det bare å ta kontakt for mer infomasjon. See you all out there... Greets Varhaug.
×
×
 • Create New...