Jump to content
Battlefield.no

xkullx

Klanmedlem
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xkullx

 1. xkullx

  Ultra

  Vel jeg utfordret en hel klan til en 1v5 sniper kamp, Flag by flag på karkand. Sniper teknikkene har jo blitt vist før utallige ganger, men en 1v5 har aldri blitt gjort før, iaff ikke for og bli ført over til film etterpå. Seff vant jeg ikke, men de situasjonene jeg havnet i gjennom kampen var av det regelrett syke slaget, er omtrent situasjoner man aldri havner i ellers, så jeg tenkte med en slik original ide og laget film av kunne være ett friskere pust.
 2. xkullx

  Ultra

  Omtrent alle ESL gathers jeg spiller så før vi i det hele tatt får startet så er det noen som hyler ut "NO sniper", og svært sjelden taktikkene vi bruker i VIP passer med sniping, så når det gjelder og spille sniper i PCWer og slikt er det alt annet enn ofte det skjer. Ergo det blir mye public. Skjønner egentlig ikke hvorfor du kommer med ett spørsmål ang. om jeg synes sniper enda er morsomt og spille etter så mange timer, selvsagt synes jeg det ellers hadde jeg jo ikke giddet og spille sniper. Hadde håpet at litt av redigeringen skulle komme litt i fokus med denne filmen, vet jo at bf.no folka er de mest kravstore som er når det kommer til filmer, derfor jeg postet denne her. Jeg vil tørre og påstå det er mere variasjon i denne sniper filmen er svært mange inf filmer som er der ute.
 3. xkullx

  Ultra

  Det er ikke vanskelig og ta ut piloter når heli peker rett mot deg, men om heli er i dive eller roll er det straks mye vanskeligere.
 4. xkullx

  Ultra

  Sett noen som klarer og skyte ut piloter I heli 8/10 ganger ? Slike type sniper skudd har alltid ett snev av luck i seg, hvis hitbox i bf2 hadde vært som den skulle hadde det nok vært mye lettere og snipe.
 5. xkullx

  Ultra

  Takk Lars ' /> Noen av fragsa i filmen er nok litt "Show-off", men hva er kulest og se i en fragmovie, rolige skudd man aimer og bruker tid på eller kjappe 50/50 skill/luck shots ? Det er helt i orden om folk er lei filmene mine, er jo kanskje som og se Jurrasic Park 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10 med en tanke variasjon per film. Men det hadde vært koselig med kommentarer om filmen og ikke hvor lei dere er filmene mine/meg, hadde iaff jeg satt pris på uansett om det så negativt som det går, i alle fall er det om selve filmen da.
 6. xkullx

  Ultra

  Ingen som tvinger deg til og se denne filmen.
 7. xkullx

  Ultra

  Ultra Håper den faller i smak.
 8. xkullx

  Sensless

  Eks : Du proner omtrent aldri Du spiller en match og blir drept 6-7 ganger på rad av en som bruker prone mye Er det du eller han som proner som spiller bedre ? Uansett om slik jeg spiller funker bra for meg, hvorfor skal jeg spille som andre vil at jeg skal spille ?
 9. sensless Ligger som både stream og download håper den faller i smak
 10. er kun fra en runde, hvor jeg bare rushet fremover, poenget var og få fram litt humor i en ellers veldig seriøs Bf2 verden hvor forventningene er skyhøye hele tiden og mye av moroa med spillinga blir tilsidesatt av folk som skal ha det seriøst hele tiden. Jeg har ett prosjekt som er på lik linje med Evolution, bortsett fra det er ikke masse forskjellig hardware og kits, det er kun medic fra Pcw, officials og gathers, pjusker med den filmen fra tid til annen, men av og til er det gøy og bare dra på en server og herje en hel runde, denne filmen er en slik en og mere humorpreget.
 11. http://rapidshare.com/files/68117812/trasig.wmv.html
 12. Nei filmene er ikke speedet opp, enkelte av skuddene er frags som er gjort når jeg har hatt lagg eller at det har vært bugshots ( f.eks Noscope vista point).
 13. En oppfølger til Twisted, går i mye av det samme, men har noen helt syke og latterlige frags i denne, noe som gjør det veldig artig og redigere en slik film. Om du ikke er lei sniper filmer kan dette være en film som er verdt og laste ned. http://vbors.org/film/Twisted2.wmv Enjoy
 14. Lol, bil, hus, hytte jadi jadi jadi, hva i huleste har det med denne posten og gjøre, det høres ut som når advokaten spørr den mistenkte/skyldige om det var han som foretok ranet. " vel , jeg har hus, bil og hytte, og en kjempestygg dame som er 5 år yngre enn meg, så det kan umulig ha vært meg" Hva slags forsvar er det liksom ? Vel for meg virkelig slikt bare latterlig, skal man forsvare noe, så kan det være greit og holde seg til temaet og ikke dra det ut til noe som ikke har noe med saken og gjøre. Gl hf
 15. Var på ett svensk Quake 3 lan for noen år siden hvor det var en som ble tatt for cheat ( aimbot ), der klippet de av absolutt alle ledningene som var koblet til hans pc, og lempet han ut. ( ikke så ille som "Monster Lan" hvor de kasta pcn på asfalten slik at den ble totalt vraka, men jævlig nok ). I tillegg ble det seff annonsert over høytalerne med navn, nick og deltakernummer, og lysene ble slått på når de klippa ledningene, ganske effektivt spørr du meg. Men uansett, her sitter folk som har spillt fingrene sine røde for og lære seg spillet såpass godt at de kan spille mot de beste, det krever lang tid, en god porsjon viljestyrke og komme seg forbi alle tapene før man begynner vinne. Når man til slutt når ett høyt nivå innenfor ett spill ligger det "blodslit" bak, og så kommer der plutselig en eller annen man kanskje så vidt har sett public 1 eller 2 ganger og regelrett eier deg, når du selv vet hvor lite den personen har slitt for og komme til ditt nivå i forhold til deg selv. Ikke nok med at slik er urettferdig, men det er regelrett ett HÅN mot alle som tar e-sports en tanke seriøst og prøver og gjøre litt ut av det. Jeg synes enkelte er altfor snill mot folk som jukser seg opp til toppnivå, ærlig talt da se på f.eks Toppidrettsstevner, der snakker vi om 2 års utestengelse fra sporten ( minst ), men her, neida den som jukser for ikke spillt den ligaen/cupen hvor han ble tatt for juks men kan fritt spille hvor som helst ellers. Hvor er logikken i det ? Skal ikke synke ned til regelrett skitkasting nivå, men ..................... BURN cheatere.
 16. xkullx

  Wicked

  Hvis jeg vil ha din mening, så skal jeg gi den til deg Neida, men hvis du er lei av sniper filmer, hvorfor gidder du i det hele tatt se sniper filmer da ? Det er liksom ikke noe abrakadabra, du setter deg ned for og se en sniper film, å næææhhhh, gjett hva du får ? Sniperfilm
 17. xkullx

  Wicked

  Bf2 skills = skills i cs ???? Hvor henter du slike vittige utsagn fra Ståle, Counter Strike har vært ute siden 99 ( 96 om vi tar med HL ), Bf2 i 2 år ca, så du mener om du er pro i Bf2 kan du lett bytte spill og spille sammen med verdenstoppen i CS ???? ( kanskje etter ett år så kan du kalle deg Mid spørr du meg ) Men sorry Kupo, missforstå betydningen av posten din så ------> Større klem til deg ;D Men man f.eks er sykt god som Medic i Bf2, starter og spille CS og plukker opp AWP og skal begynne og snipe de beste, tror i alle fall jeg at mange vil få store problemer. Jeg sier ikke at du ståle eller andre ikke har potensiale til og bli svært dyktige snipere, men uten og ha øvd noe som helst på det vil det minimalt ta veldig lang tid og hevde seg i toppen. Og som jeg har sagt flere ganger så er jeg disponibel om noen vil lære ett eller annet sniper triks både i bf2 og andre spill.
 18. xkullx

  Wicked

  Til Ståle, Blitz , kupo, Rglaf ------------------> Stooor klem. Blir morsomt og se dere i ett annet spill der sniper er effektiv i de grader den er i Counter Strike ol. ;D Btw Rglaf , ingen av skudda er satt opp med vilje, hvis jeg vet hvor fienden er/kommer legger jeg opp siktet, hvis ikke jeg er 100% sikker har jeg det i nærheten og ofte da kommer dragshotta.
 19. xkullx

  Wicked

  Da er min siste Sniper film ute, pga clan spilling og flere andre prosjekter har det tatt en del lengre tid enn det behøvde. Men filmen er nå ferdig og oppe på siden. Foreløpig er det bare download da Flash rendringen for streaming tar veldig lang tid. Filmen vil være tilgjenngelig for streaming senere i kveld, men for de som ikke kan vente kan den lastes ned nå. Streaming: http://www.vbors.com/xkullx Håper filmen faller i smak. Download Link : http://www.vbors.com/xkullx/Wicked.wmv ( høyreklikk - Lagre som )
 20. Voldsom så kravstore folk skal være. Foruten om 3 frags med medic public samt noen At frags er resten av infinga fra Clanmatcher = Ikke public I og med at vi allerede har Tanker i klanen blir det Public frags med Tanks. Jeg kan en del Pixler som er fin og ha i Clanmatcher, men litt av grunnen til at jeg tok pixlinga public var pga. at enkelte av clanpixlene er etter det jeg tror svært lite brukt og få som kan, synes det er greit og ha noen små "hemmeligheter" da. Flyvinga er man omtrent nødt til og ta public om man ikke spiller masse 12v12, noe som vi i Soap ikke gjør. Vet ikke med dere men og ta HS på en helipilot i lufta i full fart er ikke noe som er særlig lett og det er mange aspekter ved sniperen jeg bruker i Evolution som jeg ikke har brukt tidligere. Greit at jeg ikke er den beste Infen/tankeren/flyveren/pixleren eller sniperen, men filmen var ment for og vise at jeg kan mere enn bare 1 ting, samt og få med noen frags som kan kategoriseres som "kule". Etter og ha sett igjennom en del kommentarer på forskjellige filmer her så har jeg konkludert med at om man skal lage en film som alle liker må man gjøre ting som absolutt aldri er gjort før i clanmatcher og mot high-skilla spillere for at det i det hele tatt skal ha noen positiv effekt på enkelte her på forumet. Men uansett det er flere som liker filmene mine enn som ikke liker dem, så jeg er uansett fornøyd.
 21. Laget en liten tutorial for noen av skuddene fra Sg3, etter en del har beskylt meg for hack/cheat osv følte jeg det var på sin plass med en kort tutorial. Den er oppe på siden nå, om det skulle være av interesse. Ps: Vet at engelsken min ikke er av beste slaget
 22. Ja men når man selv har gjort det et sekssifret antall ganger, er det ikke så spennende å se akkurat det samme i en film hvor f.eks. snipinga er ganske spektakulær. xkullx: Når du skyter noscope, er det etter min erfaring med SVD og M24 helt tilfeldig hvor kula lander, stemmer dette også med unlockene, samt i crouch og prone? Er det noe måte å kunne skyte "kontrollert" uten scope? Dette vet vel du :rolleyes: Joda noscope kan læres og mestres, men det vil alltid være den usikre faktoren, min erfaring er at noscope er totalt random når du noscoper og ikke beveger musen. Men straks du legger til litt bevegelse enten i form at du beveger musen eller du selv, hopper/springer eller lignende virker det som noscope skuddene går mye rettere og treffer mere midt på- Jeg synes personlig M24 og L96A1 er de beste noscope riflene, dem treffer jeg iaff mest noscope med, SVD og Type88 er UBER random i noscope, du må helt oppi trynet på folk for og treffe noe særlig. Bare husk skal du noscope så legg til en eller annen form for bevegelse og du treffer bedre, alt over 20 meter noscope er lottoflaks, alt under kan til en viss grad kontrolleres.
 23. Litt av poenget var og vise litt nye teknikker og slikt, pistol og kniv delen tok jeg på 1 respektiv runde hver, ikke noe fancy med den, men synes noen av knife killsa er komiske. Den første sangen ble fjernet fra teksten fordi jeg hadde satt den teksten i en gruppe, så når jeg skulle slette ett klipp forsvant den og, hadde merket 3 klipp og det var en av dem, så ikke det fordi den lå helt i ytterkant av tidslinjen. Og siden det tok en usaklig lang tid og rendre gidda jeg bare rett og slett ikke fikse det og rendre en gang til. Sangen er seff : Rammstein - Sensucht
 24. Jeg valgte og gå for mega kvalitet siden den kan streames fra siden, så jeg antar det er nok spesiellt intereserte som velger og laste ned, rester og streame. Sniper Guided 3 Håper den faller i smak ps: Har ikke lagt så stor vekt på redigeringen denne gangen
 25. xkullx

  Sg3

  Snart klar for release Her er Teasern. http://rapidshare.com/files/41517644/sg3_teaser.wmv.html
×
×
 • Create New...