Jump to content
Battlefield.no

xkullx

Klanmedlem
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xkullx

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 10/11/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Huffy
 1. xkullx

  Ultra

  Vel jeg utfordret en hel klan til en 1v5 sniper kamp, Flag by flag på karkand. Sniper teknikkene har jo blitt vist før utallige ganger, men en 1v5 har aldri blitt gjort før, iaff ikke for og bli ført over til film etterpå. Seff vant jeg ikke, men de situasjonene jeg havnet i gjennom kampen var av det regelrett syke slaget, er omtrent situasjoner man aldri havner i ellers, så jeg tenkte med en slik original ide og laget film av kunne være ett friskere pust.
 2. xkullx

  Ultra

  Omtrent alle ESL gathers jeg spiller så før vi i det hele tatt får startet så er det noen som hyler ut "NO sniper", og svært sjelden taktikkene vi bruker i VIP passer med sniping, så når det gjelder og spille sniper i PCWer og slikt er det alt annet enn ofte det skjer. Ergo det blir mye public. Skjønner egentlig ikke hvorfor du kommer med ett spørsmål ang. om jeg synes sniper enda er morsomt og spille etter så mange timer, selvsagt synes jeg det ellers hadde jeg jo ikke giddet og spille sniper. Hadde håpet at litt av redigeringen skulle komme litt i fokus med denne filmen, vet jo at bf.no folka er de mest kravstore som er når det kommer til filmer, derfor jeg postet denne her. Jeg vil tørre og påstå det er mere variasjon i denne sniper filmen er svært mange inf filmer som er der ute.
 3. xkullx

  Ultra

  Det er ikke vanskelig og ta ut piloter når heli peker rett mot deg, men om heli er i dive eller roll er det straks mye vanskeligere.
 4. xkullx

  Ultra

  Sett noen som klarer og skyte ut piloter I heli 8/10 ganger ? Slike type sniper skudd har alltid ett snev av luck i seg, hvis hitbox i bf2 hadde vært som den skulle hadde det nok vært mye lettere og snipe.
 5. xkullx

  Ultra

  Takk Lars ' /> Noen av fragsa i filmen er nok litt "Show-off", men hva er kulest og se i en fragmovie, rolige skudd man aimer og bruker tid på eller kjappe 50/50 skill/luck shots ? Det er helt i orden om folk er lei filmene mine, er jo kanskje som og se Jurrasic Park 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10 med en tanke variasjon per film. Men det hadde vært koselig med kommentarer om filmen og ikke hvor lei dere er filmene mine/meg, hadde iaff jeg satt pris på uansett om det så negativt som det går, i alle fall er det om selve filmen da.
 6. xkullx

  Ultra

  Ingen som tvinger deg til og se denne filmen.
 7. xkullx

  Ultra

  Ultra Håper den faller i smak.
 8. xkullx

  Sensless

  Eks : Du proner omtrent aldri Du spiller en match og blir drept 6-7 ganger på rad av en som bruker prone mye Er det du eller han som proner som spiller bedre ? Uansett om slik jeg spiller funker bra for meg, hvorfor skal jeg spille som andre vil at jeg skal spille ?
 9. sensless Ligger som både stream og download håper den faller i smak
 10. er kun fra en runde, hvor jeg bare rushet fremover, poenget var og få fram litt humor i en ellers veldig seriøs Bf2 verden hvor forventningene er skyhøye hele tiden og mye av moroa med spillinga blir tilsidesatt av folk som skal ha det seriøst hele tiden. Jeg har ett prosjekt som er på lik linje med Evolution, bortsett fra det er ikke masse forskjellig hardware og kits, det er kun medic fra Pcw, officials og gathers, pjusker med den filmen fra tid til annen, men av og til er det gøy og bare dra på en server og herje en hel runde, denne filmen er en slik en og mere humorpreget.
 11. http://rapidshare.com/files/68117812/trasig.wmv.html
 12. Nei filmene er ikke speedet opp, enkelte av skuddene er frags som er gjort når jeg har hatt lagg eller at det har vært bugshots ( f.eks Noscope vista point).
 13. En oppfølger til Twisted, går i mye av det samme, men har noen helt syke og latterlige frags i denne, noe som gjør det veldig artig og redigere en slik film. Om du ikke er lei sniper filmer kan dette være en film som er verdt og laste ned. http://vbors.org/film/Twisted2.wmv Enjoy
 14. Snipper =)

  Grattis med dagen, er jo gammel jo =0

 15. Lol, bil, hus, hytte jadi jadi jadi, hva i huleste har det med denne posten og gjøre, det høres ut som når advokaten spørr den mistenkte/skyldige om det var han som foretok ranet. " vel , jeg har hus, bil og hytte, og en kjempestygg dame som er 5 år yngre enn meg, så det kan umulig ha vært meg" Hva slags forsvar er det liksom ? Vel for meg virkelig slikt bare latterlig, skal man forsvare noe, så kan det være greit og holde seg til temaet og ikke dra det ut til noe som ikke har noe med saken og gjøre. Gl hf
×
×
 • Create New...