Jump to content
Battlefield.no

Aurelius

Supermedlem
 • Content Count

  1,818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aurelius

 • Rank
  [sett inn fancy tittel]
 • Birthday 02/24/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Ski
 • Interests
  -
 1. Får vel neste bare true med å si opp da. Takker og bukker for hjelpen!
 2. Slutter absolutt på jobben hvis jeg ikke får fri, men er greit om jeg kunne vridd meg unna det med en attest også.
 3. Butikkansatt på kiwi.(typ kasse, generell surring rundt i butikken og stengningsansvarlig)
 4. Er på desperat jakt etter noen smarte hoder her; har eksamen annen hver dag i 2 uker framover, og lurer da på om jeg har krav til å ha fri fra jobben? Ser sjefen allerede har satt meg opp til å jobbe en helg mens jeg har eksamen(utleveres fredag og leveres inn mandag morgen). tittet innom lovdata uten å bli noe klokere, så får håpe noen her har erfaringer med dette. danke bitte
 5. Mtp den iPhone 2.0 er i ferd med å lanseres, er det smart å kjøpe iPod touch nå eller kan man forvente en lignende oppdatering på den ganske snart?
 6. Så rent bortsett fra hvor kompatibelt det er i forhold til spill er det særdeles liten forskjell mellom mac og windows? ingen spesielle fordeler eller ulemper?
 7. Blir særdeles lite spilling, siden jeg høyst trolig kommer til å ha en fungerende stasjonær PC i tilegg. Er det noen fordeler med mac, rent bortsett fra at det "ser stiligere ut"?
 8. Skolestart nærmer seg og jeg trenger en laptop. Har tittet litt på mac, men hva er egentlig de store argumentene for/imot? Blir hovedsaklig skolearbeid, men litt spilling blir det vel alltids.
 9. Internasjonal markedsføring på BI i nydalen.
 10. Tror muligens det kan være fra serien "Battlestar galactica"
 11. Endel bilder: 26. april-Skikåringen 27. april-1. Tryvann 30. april-3. tryvann Rulling 1. mai Kongeparken Rulling 10. mai Siste tryvannshelg. Rulling 14. mai Rulling 15. Mai Rulling osv 16.-17.
 12. Fikk det Azo, men jeg var så drita og stressa at jeg ikke skjønnte ludo. Ligger endel bilder på russesiden.no og akropolis07.com nå iaf. resultatet av kåringen igår: Ringenes herre= Andeby Årets lyd= Buddha Khan Årets lys=Focus Årets rigg=Fraternity Årets konsept=Mighty 88`s Årets buss= The Lodge
×
×
 • Create New...