Jump to content
Battlefield.no

fenr.my

Supermedlem
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fenr.my

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/02/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  verdens navle, rett ved spiralen
 1. hu likte ikke denne tråden, den fikk meg til å sjekke konton. resultat: mat å drikke: 6534.- gaver: 10350.- å neste år er det min tur til å stå for middagen den 24. hutte tu.
 2. saken er som følger: jeg har en bærbar i stua som er koblet til ruteren (en netgear wgt624) som funger helt fin fint. så har jeg en stasjonær maskin på gjeste rommet som er til koblet gjennom kabel denne funker plutselig veldig dårlig. jeg brukte den i går og den har stått avslått i natt, så nå i kveld når jeg skulle logge meg på er det ingen kontakt i få. brannmurer er slått av, forsøkt restart av router og maskin. ser under oppstart at virus program får kontakt med serveren sin og får sine oppdateringer. men etter det er nette dødt. please noen se nåde i en stakkars pc noob. eureka.. kjørte en system oppretting å vips alt ok. ett eller annet har tydelig vis sperret for nett leseren sier ekpertene, men ingen kan fortelle meg hva?
 3. kona di vil mest sannsynelig kunn bruke ps3 og 360 når du setter på/er hjemme, men en wii leker di oftere med alene. slik er min samboer og di fleste hu kjønn jeg kjenner.
 4. fenr.my

  Habanero

  gleder meg til å finne ut hva slags sprell du skal med frø fra en Naga Jolokia pepper.
 5. Tullball, en traktor som må gires rundt 4000 omin er crap uansett hvor stort bunndrag den har. du har tydelig vis ikke kjørt diesel bil de siste 10 årene du. Hadde du det, hadde du kansje oppdaget et motor karakteristikken på moderne diesel biler ikke er så langt unna den en bensin bil har lenger. du får nok et dyrt møte med s-serien til audi hvis du tror den kan brukes slik. skal du jage turtall bør du nok heller velge rx7 eller 8.
 6. ?????????????????????? R E L E A S E - I N F O ???????????????????????? ? ? Movie Name : Battlestar Galactica: Razor ? Release Date : November 2 2007 ? Theatre Date : November 24 2007 ? DVD Date : December 4 2007 ? Runtime : 87 min ? CD info : 1 CD ? Rating : Not Yet Rated ? IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0991178/ ? Plot Outline : A two-hour Battlestar Galactica special that tells the story ? of the Battlestar Pegasus several months prior to it finding the Galactica. ligger ute nå for den som leter edit: ok kvalitet slik man er vandt til i serien, kunne kansje toppet seg litt for å sette den litt til side fra vanelige episoder. føler kansje at den kommer noe sent blir liksom ett tilbakeblikk hele filmen, men man lærer mere om Pegasus og de som var ombord. spesielt om forsjelden melom Cain og Adama i forold til valg de har tatt.
 7. har hatt samme problem. fjern alt ,å start på nytt. det funket for meg husk å bruke PR sin patch ikke BF2
 8. velg en 360 med hdmi plugg. de har nemlig fått nye vifter og dvd drev, så feil prosenten er gått drastisk ned.
 9. fenr.my

  Mr Music

  du må jo aldrig si ja til telefon salg. er tren litt på denne: ring ring du svarer hallo? nei nei NEI NEI klikk
 10. det koster ikke denne bedriften noe mer at fLiNcH er syke meldt da tiden arbeidsgiver må dekke er allerede over, så i begrunne det med økonomi er svada. han kunne løst det meget enkelt med å legge til den tiden fLiNcH er sykemeldt i prøvetiden, slik at det blir 6 månder sammenlagt jobbing. så når prøvetiden er over er det bare i begrunne med "vi ser at vi er for mange i forhold til hva vi produserer så det er desvere ikke plass til deg" men hvis han tar inn noen andre før det er gått 3 månder kan du ta rotta på han.
 11. utleier eller en som representerer utleier har rett til å gå inn i en utleid leilighet/hus, men dog ikke uten leietagers samtykke. allså å bare låse seg inn er å anse som et innbrudd med minder det er gyldig grunn som feks brann/vannlekasje ol. bruk av torpedo er litt i gråsonen. Det har vært oppe noen saker de siste årene når det gjeller dette, hvis de (torpedon) kunn oppsøker deg og henstiller deg til å betale. Har rettsvesenet vært meget snille med dem, men vis det har vært vold og grove trusler er saken andeledes. allså torpedoene oppsøkte dere og fant ut at det bare var er svada oppdrag? da er det ikke begått lovbrudd. men ved en tvist er alle slike ting i deres fordel for å få en avgjørelse i deres favør. alle vet jo hva man tenker når man hører ordet torpedo.
 12. denne dekker saken din vel ganske greit. med mindre han kan bevise at du er borte/sykemelt for giddaløshet. noe jeg ikke tror du er etter å ha lest tidligere poster. tror nok at du står ganske sterkt her, det å si opp en som er sykemelt er like vanskelig som å kvitte seg med en lærling.
 13. nei nei nei. den passet perfekt. eneste samboeren hadde å si var:humm den var jagu grønn, du skulle ha den på jobb skulle du ikke? men så feil kan de ta. nå står den pent på benken under tvn
 14. når det er hdmi så har du den nye vifta, og annet dvd drev
 15. det var en god del biler som hadde drivstofftanken liggende bak seteryggen på slutten av 70 og godt ut på 80 tallet,noen også lenger. blant annet passat, audi 50 og 80, mercedes 123 og 124. dette gjeller selvfølgelig kunn sedan utgaver, men ingen regel uten unntak noen av disse med "riktig" motor alternativ kunne ha tanken under bilen.
×
×
 • Create New...