Jump to content
Battlefield.no

magneman

Supermedlem
 • Content Count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About magneman

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 08/24/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Gaming, venner, Osv

Recent Profile Visitors

1,212 profile views
 1. Kunne tenkt meg å bli med i private hive hvert fall, er det der folk flest spiller eller? Har dere opplevd mye hacking der?
 2. Hackere på servere generelt eller på bf.no sine servere?
 3. Hei! Begynner å bli en stund siden jeg var innom bf.no. Jeg og noen venner har fattet interesse for DayZ, men er en stund siden vi har spilt det sammen. Vi leter etter gode servere vi kan spille på, som er aktivt og som hindrer hackere. Jeg tenkte umiddelbart på bf.no, fordi jeg kom på at jeg så at dere hadde noen DayZ-servere. Jeg har ikke holdt meg oppdatert på DayZ, og lurer derfor på noen ting. Er bf.no aktive på DayZ? Har ikke sett at så mange spiller på serverne ut i fra serverlistene. Hvordan er det med DayZ generelt i forhold til standalone som skal komme snart?
 4. Meh, litt skuffet over den nye kampanjen. Kort og ikke så mye nytt, men bra at de i det minste legger ut nytt materiale.
 5. Tullete å ha SecuROM til å begynne med på Bad Company 2, krever jo aktivering av kode for å spille online uansett, og enspillerdelen er ikke akkurat noe å juble for. Bra gjort da iallfall.
 6. Say what? Er ikke så lenge siden den nye oppdateringen ble installert hos meg, og vennelisten min er helt fin.
 7. Hva snakker dere om? Helt fint hos meg.
 8. Siste spillet som ble satt til Vietnam var for min del Battlefield Vietnam. Det første BF-spillet jeg begynte ordentlig med MP på. Vietnam funker, men kunne også tenkt meg et WW2-spill sett gjennom tyskernes øyner (føler at det alltid er fokus på de allierte), eller et spill om Koreakrigen, har aldri spilt et spill hvor handlingen foregår der. Finnes det noen nye spill hvor handlingen er satt til Koreakrigen?
 9. Hehe, aj aj... Kom nettopp på et spill som jeg kommer på var en skikkelig kult-klassiker. Noen som har spilt "The Neverhood" før? Det er fra 1996, så det er ikke så gammelt da men. The Neverhood
 10. Var ikke en ivrig gamer inntil for noen få år siden, men jeg har jo spilt Wolfenstein 3D og Prince of Persia på PC. Ellers var det en del Pokemon-spill, Zelda og diverse Mario-spill som ble spilt på N64. Er 17 år.
 11. Godt nyttår, folkens! Håper 2010 vil bringe med seg mange fine og gode øyeblikk og stunder! Nyttårsforsett? Mitt er relativt klisjéaktig: spise sunnere, trene mer.
 12. ^2 Den artikkelen lyste opp dagen.
×
×
 • Create New...