Papirkurv

Supermedlem
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Papirkurv

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 03/08/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  kk
 1. Whitelist poll

  Syns dere kan lage en tråd hvor dere legger ut nicket til alle som blir bannet for cheats. ^^ Stemmer også for whitelisting. Det er et must. Jeg har også møtt på mange nordmenn som cheater. Helt latterlig at folk synker så lavt. Traff også på en hyggelig britisk fyr her om dagen, han brukte også cheats. Han forklarte hvor enkelt det er. Du laster bare ned et lite program. Joiner servere via Arma2 CO, og voila. Du kan se hvor alle er, teleportere, spawne items osv. Og så lenge du ikke spawner items eller bruker teleport er det umulig for andre å vite at de cheater. Og de ser jo hvor alle kjøretøy, folk og telt er på kartet. De kan insta-reparere kjøretøy og. Og når de da joiner kun private servere får de jo ingen konsekvenser, siden de blir bare bannet fra den ene serveren. Derfor Må det være whitelisting / passord
 2. Adventskalender: Nummer 5

  "OH MAGAWD!1!: BATTLEFIELD.NO IS THE BEST, MERRY CHRISTMAS TO MADCATS TOO" *siiiiiiiiiikleeeeeeeeeeeee*
 3. Day Z zombie survival

  De har fjernet chatten for å gjøre spillet mer "realistisk"
 4. Day Z zombie survival

  Flere som sliter med å joine servere? Får "Kicked, Battleye not responding" elns..
 5. Day Z zombie survival

  Krever dette spillet enormt eller? Har satt alt på low og oppløsningen på det laveste, og selv hakker spillet mye. Er det PCen min som er for utdatert? Har i7 920 @ 4ghz, 6gb ram og Radeon 5870.. Venter dog på Evga GTX 670 FTW
 6. Day Z zombie survival

  Holder på å laster ned spillet nå. Er det sånn at når du slår av spillet, og du åpner det sener, så spawner du på samme plassen som du forlot? Og er det noen faste servere dere spiller på?
 7. Day Z zombie survival

  Denne modden ser faen meg drit fet ut. Så fort lønninga kommer inn på kontoen skal jeg skaffe meg dette. ^^
 8. Battlefield 3 tråden

  Følte også at det var mye lettere og sammarbeide i BF2 enn i BF3 når jeg spiller alene på en random server. Har mange gang måttet tatt suicide pga. at jeg har gått tom for ammo, selv om det kryr av supportere. Og de leser tydligvis ikke chatten engang.
 9. Longest Headshot

  1354,9m M98B
 10. Trøbbel med BF3

  Argh... Etter at jeg installerte den nyeste patchen til BF3 så har spillet blitt helt svart. Ser ingenting, men lyden er der, og hører at spillet er igang. Noen som vet hva det kan være? Installerte nettopp nyeste skjermkort driver uten hell. Fungerte smertefritt før patchen. NVM -- fikk det til nå.
 11. The Elder Scrolls V: Skyrim

  Er det mulig og finne tilbake de jeg hadde som "shield-brother" ? Var en som jeg gikk ilag med som plutselig forsvant da jeg skulle gjøre et quest der en annen en skulle følge etter meg. Da ble han borte og finner han ikke igjen. Han hadde alle dragon scalene og bonesene mine og jeg hadde nokk til et fullt dragon armor. jævli kjipt.
 12. The Elder Scrolls V: Skyrim

  Noen av dere som har problemer med at spillet bare slår seg av helt random? Detter altså rett ut i desktop. Får ingen feilmelding eller noe som helst. Veldig irriterende da jeg må spamme quicksave for jeg vet aldri når det skjer.
 13. Game of Thrones

  Fy faen for en elendig slutt ja! Håper seriøst at det ikke skjedde.
 14. Gaming kabinet

  Når jeg hadde sokkel 775 og quad-core. Og jeg kjøpte et high-end skjermkort var det CPUen som var flaskehalsen, og den trakk ned veldig FPS'en i spill. Så gikk jeg over til Intel I7 og klokket den til 4Ghz, og jeg merket STOR forskjell i spill. Så det er ikke bare GPUen som gjelder. Spessielt ikke i dagens spill som har støtte for Quad-core. Hovedkorte har ikke noe å si for FPSen nei, men det har CPUen. Og den du kjøpte er også en Dual-core, som også er ganske utdatert. Du har jo f.eks kunnet gått for AMD sine nye. De er vell en del billigere enn intel, og der får du jo også veldig mye for pengene.
 15. Skattepenger

  Ble 3000kr på meg i år også.