Jump to content
Battlefield.no

Loff3n

Supermedlem
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Loff3n

 • Rank
  Payne to da Max

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. BF4 sugde balle fra dag 1. Har hatt mer morro med 2 timer i Hardline enn 340 timer i Garbagefield 4.
 2. Loff3n

  China Rising

  Har du ikke Premium så må man vente 2 uker til. lawl... Var ikke så imponert over CR. Ser mer fram til 2nd Assault.
 3. Loff3n

  Ny patch neste uke

  Kjører Teksturer og Mesh på ultra, resten på low. Bruker et GTX 560ti om dagen, så mye av feilen ligger nok der. Slet ikke med hyppige fps drops før den tragiske patchen tho. Bestilte meg et GTX 780 på tilbud i dag så regner vel med at fps problemene forsvinner når jeg får installert det.
 4. Loff3n

  Ny patch neste uke

  På tide... Har slitt med ekstrem dårlig FPS etter forrige oppdatering. Får fps drops under 10. Infing er jo helt umulig til tider. Håper ting blir stabilt etter neste patch.
 5. BF3 på BF.no hadde god aktivitet i et halvt år. Begynte å gå downhill etter det. Noe som var jævla synd. Savner servere med skikkelig teamplay, faire regler og vanlig vehicle spawn. At dere ikke får hoste BF4 er jo en forbanna spøk.
 6. Har logget en del timer i betaen. Det kicker ass. Var heldig og fikk key uka før 17 Mai. Pre-ordra spillet i går. RS er jo en perfekt taktisk WW2 shooter. Liker den realistiske feelen, fokuset på teamwork og den autentiske delen når det gjelder våpen og slagmark. å være på et bra lag på Iwo Jima, spesielt som Marines, å klatre deg sakte men sikkert opptil toppen under maskingevær ild og mortars er ganske spesielt. Er jo sinnsykt digg å fragge i dette spillet også. Kanskje BF.no kan få opp en server eller to når det kommer ut?
 7. Virker ikke som om det er spesielle chokepoints pågrunn av åpenheten. Solide maps. Kjipt at de ventet ett år på å slippe disse... Håper BF.no serverne har liv framover. Og jeg har kanskje ikke infet nok, men skjønner ikke alt whinet mot M16. AEK og F2000 er jo værre å møte i firefights, imo.
 8. Yes, Shield er jævla nice. Digg å helihore uten å uroe seg for jets.
 9. https://help.ea.com/article/battlefield-3-armored-kill-general-faq#1
 10. Tviler ganske hardt på det. Regner med at AK blir bedre motatt enn både B2K og CQ.
 11. Liker som regel ørken omgivelser, men det snø-mappet ser jo rimelig nice ut. Håper AK får liv i BF.no serverne igjen btw.
 12. Ser fram til Armored Kill.
 13. Gamespot review: http://www.gamespot....oReview;WatchIt Lookin' good.
×
×
 • Create New...