Jump to content
Battlefield.no

PureBlizz

Supermedlem
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PureBlizz

 • Rank
  PureBlizz
 • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålesund
 1. ..dette så bare trist ut... MoH og CoD er uaktuelle for min del... DICE skuffer de også for tiden er vel bare å vente på BF3, og håpe det beste.. inntil det, styrer jeg med restene av BC2...
 2. The Settlers 1 på Amiga 1200 anyone? 2 player med hver sin mus på samme maskin og skjerm... Det var tider =) Kan nynne bakgrunnsmelodien når som helst, men det kan jeg vel forøvrig på en masse spill, brainwashed Amiga-epoken nådde vel toppen med "Desert strike" hvor man styrte et helikopter (sett rett oppenfra) og tok ut hele hærer alene.. Oppfølgerne kom senere til både playstation og PC. (Alle het noe med "strike" tror jeg, Nuclear-strike var vel også en liten klassiker på PS1) Testa remake av monkey island her en dag, fett at men kan trykke F1 og se hvordan orginalen så ut, hehe.. Latterlig skummelt siden jeg husket det ca slik som remaken ble (180x240p elns?)
 3. Er det noen som gidder å spille singelplayer da? Hadde ikke falt meg inn å prøve en gang, skjønner ikke at noen fremdeles gidder det.. Gi meg battlefield med kun multiplayer, og abonnement, så man sikkrer bra oppfølging av spillet (og blir kvitt litt shitkids kanskje?).
 4. BF2 har valg av fireing mode, bare å velge samme våpen flere ganger, så forandres det... MG36 f.eks. har burst og fullauto.. G36E har singel og burst ...bare til orientering Joda, stort sett.. Men som nevt lenger opp, burst kan være fra to til fire skudd Auto, betyr at ladingen er automatisk, alternativet er bolt-action.
 5. Har dere testet auto-hagle med slug?? one-shot på HC på alle avstander, og semi/full. Man må ha littegrann aim, men det er deilig
 6. Tror også du må skru av hele VOIP... men det er da ingen offer, nekter å tro noen seriøse spillere bruker VOIP (den inkuderte), denne ikke funker mellom kampene, eller når man er død (!!!!) Skjønner godt at du finner den utrolig irriterende, har skrudd den av selv
 7. Er mye diskusjon om hva som er god framerate. Rent vitenskapelig kan man si at menneskeøye ikke kan registrere høyere en rundt 45-50 fps, likevel mener de fleste at de kan "føle" om frameraten er 60 eller 90, på hvordan musen reagerer osv. Denne diskusjonen trenger vi ikke ta har, men vi kan oppsumere den å si at alt over 100 fps er fullstendig bortkastet. Jeg forstår det slik at det er gjennomsnitts fps'en din som er rundt 40-45, dette er ikke spesielt verdifull informasjon, det er langt viktigere hva som er minimum. Husker jeg kjørte BF2 på en rimelig dårlig PC når det kom ut, og slet grusomt, da spillet kjørte helt fint, helt til jeg kom i en skuddveksling, og spesielt når jeg trykket MBR/Mouse2 og skulle sikte.. Ende alltid opp død. Ble til at jeg spile med C4 og sniper, til jeg kunne oppgradere. Jeg ville anbefale å ha en fps på i alle fall 60 i gjennomsnitt, for å hindre at minimum kom under 40, selv kjører jeg på 110, med 70 -75 som minimum (alt på absolut max). Tok ingen sjangser og oppgraderte det jeg hadde råd til før BC2 kom, skjønner naturligvis at ikke alle har den muligheten. Når det gjelder bullet registration så er det ikke fps som er mest kritisk dog, er meget stor forskjell på en server med 40 i ping, og 15 i ping, spill aldri på en server med mer en 40. Mange raporterer på EA-forumet, at det får bedre bullet registration på en server med ferre spillere (f.eks. 20). Dette skyldes nok (vil jeg tro) at latency (som vises ingame) ikke er ping, men også inkluderer noe processing. Ferre spillere, så jobber server raskere. Det vil IKKE hjelpe å fps å oppgradere rammen, garantert! (hastighet på ram spiller en liten rolle, 1333 eller mer, men 4Gb holder lenge til dette) 5700 kort er noe vankeligere å oppgradere en 5800 serien, men det er helt sikkert mulig... serv kjører jeg stock. OC er oppskrytt og tidsfordriv IMHO. Bruker du like mange timer på å spikre paller som en gjennomsnittelig nerd bruker på OC kan du kjøpe hvilken maskin som helst Vil du likevel prøve, for du appelere til noen andre her, jeg har ikke peiling... Stort kabinett, god kjøling, all din fritid... Kort oppsumert: 40-45 er akseptabelt, man bare så vidt. Oppgradering eller tweeking må til for en skikkelig god spilleopplevelse. Bullet registration kan ordes med å velge servere med lav ping, god kapasitet, og muligens ferre spillere. Lykke til!
 8. Vel, svært mulig dette var noe svake argumeter (@bloo), men jeg er helt enig med trådstarter at HC er meget vanedannende... Gruefult å spille på normal, etter et par timer med HC Spiller kun HC nå, tipper jeg kommer til å fortsette med det en god stund. Vil du noen bedre argumenter? Jeg tar sjangen på å prøve... -Ettersom mange flere våpen blir vesentlig mer potente, er det nå langt viktigere å se fienden først, og å komme seg i en god posisjon. Spill-IQ blir mer dominerende (hvor og hvordan man beveger seg, tolmodighet mm.) ikke bare å raske reflekser, og god øye-hånd koordinasjon. - Det er sant at man blir drept mye av snipere på HC, spesielt autpsnipere er nå gunstig å bruke, men ser samtidig at det er større spenn i de våpenene og taktikkene folk faktisk bruker. Springer man rundt i åpet lende, fortjener man en kule i hodet, etter min mening. -Kjøretøy er faktisk en trussel igjen, slik som i BF2 for eksempel.. På normal er jo alle kjøretøy en vits... Bare å sitte noen lunde stille så ser de deg ikke, og en mortarstrike tar knekken på hva som helst.
 9. Merkelig det her, blir jo aldri drept av M60 lenger.., sikkert to ganger siste uken elns..
 10. Har spilt med dette siden jeg først så guiden på EA forumet... Dette er et MUST! Klarer ikke å spille uten nå
 11. Litt enkelt synest jeg, og avgjøre om man egenlig vil ha FF=1 eller KillCam.. Er KillCam sinsykt irriterende iblant? Ja! Mange eksempel på det, skal man snike seg rundt for å angripe et flagg fra en annen rettning, kan man ikke ta ut noen som helst, uten at alle vet hvor hele squaden din er.. Er også enig i at FF på, gir en bedre spillestil, hvor man ikke kaster eksplosiver i øst og vest på samme måten.. Likevel! I BC2 er det utrolig lett å gjemme seg noe så inn i granskauen (bokstavelig talt), kan sitte inni en busk som assult (TD, HC) å sanke kills hele runden uten at noen finner deg.. Jeg mener da selv om jeg ser at ikke alle er enig, at KillCam har i alle fall en viss effekt når det gjelder å unngå camping. Jeg beveger meg i alle fall mye mer etter hver kill pga KillCam. Når det gjelder FF=1 er jeg også enig i argumentene over, men Teamkills og punish systemet på BF2 var kanskje noe av det mest irriterende jeg har vert ute for (kanskje med unntak av Arty-spamming på karkand ..) FF=0 som default hindrer i alle fall Noobs fra å gjøre så alt for mye skade, og man slipper en del problemstillinger... Klankamper vil jo uansett ha FF=1 Blir ikke helt enig meg meg selv jeg.. Begge deler er til tider irriterende, men har sin misjon.
 12. Jupps, sto på twitter--- M60 og 1911 skal nerfes litt i kommede patch.. Synest egentlig det var litt merkelig at CG kom såpass langt ned jeg.. Liker utrolig godt at spillet har så mange våpen, der den enkelte kan finne den som passer spillestilen, gir variasjon. Håper fremtidige patcher fortsetter å jamne ut dette diagrammet.
 13. Hender hele lag på servere bruker kun 40mm eller CG... Er en del bedre på HC IMO, mer kuler i alle fall. Men så har de mye med spillestil også, gjelder å tilpasse seg. Man sier man skal gå som en squad, men går man i klynge, drar man mye oppmerksomhet. Kommer an på gamemode naturligvis, men snakker vi TD, går jeg å setter meg i en busk elns. blir det for mye spamming. Beveg deg langs kanten av mapet, og fokuser på å ikke bli sett. Eneste råd jeg har å komme med, bortsett fra å skifte server... Tror muligens det er litt mer særiøse spillere også, som spiller HC, kan være noe me det... Er ikke like mye sniper haven nå, som det var i starten.
 14. Vet ikke om denne har blit postet her før, men finner den meget nyttig, så tar sjangsen uansett. http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ Så det var en del spørsmål om RFKer blandt annet, og våpen generelt, finner det meste her
 15. Du har så rett, det var jeg som blandet! Vi er i alle fall enig i det viktigste, beste spillet til dags dato, kommer til å spille dette i årevis (eller til BF3 i alle fall) Gleder meg til Battlefield.no arrangerer taffsekvelder igjen =)
×
×
 • Create New...