Jump to content
Battlefield.no

x-ith

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About x-ith

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Earth
 1. x-ith

  Gnien sjef

  Det forutsetter at du har fått korrekt, lovmessig og pliktig opplæring av utstyr du benytter på arbeid.
 2. Ser mye videoer på YouTube om diverse. Hva er deres favorittvideoer. http://www.youtube.com/watch?v=DYXhZQVybTI...&playnext=1 Syns denne også er bra, men det er noen russiske fly som er enda kulere.
 3. Vil du vi skal ringe hvis vi ser en skiboks?
 4. Lurer på hvilke spill folk ønsker seg under juletreet!
 5. Send en skriftlig søknad, med implisitt virkning at det kommer skriftlig svar tilbake. Du har lovfestet krav på dokumentert attest for arbeidspraksis. Om "Kiwi-Bob" lager en dårlig attest for deg, vil enhver intellektuell potensiell arbeidsgiver anse attesten som bra, siden innholdet er påvirket av "Kiwi-Bobs" manglende evne til organisering av egen drift. Gitt at du legger ved svar på søknad om fri til utdanning, sammen med arbeidspraksisattesten. Dersom det er snakk om høyere utdanning, vil du faktisk tjene på en dårlig attest, selv om forholdet til din nåværende overordnede kan være labert.
 6. At du klager, det er en ting jeg ikke fatter..sånn for å ha nevt det. Håper jeg aldri møter deg igjen i noen annet spille
 7. Aner ikke hvor mange ganger jeg har kost meg med en spiller som takler mer enn ett map. Det gjelder hele gjengen han har spillt med, 7levin som de het i gamle dager. Reckey, sir, ramp og den rare safta jeg ikke husker navnet på. Så utrolig artig å ha en god gjeng som roper i chatten hvilken site en skal gå til, og halve laget følger med. Synd allmaps ikke alltid er full, for når den er det, er det mulig å se hvem som spiller der. Hver gang jeg vet vaffla og co. er på en server, da joiner jeg. Ikke asap, men når jeg har meldt fra til de jeg kan få med meg. Den muligheten trenger jeg ikke når serveren er full, og har den heller ikke når serveren ikke er full. Men, jeg ser i friendschat og spør, og får høre at det er vaffla og reckey som er på serveren, da joiner jeg office, og ber alle joine #1. Siden Office-only alltid fyller seg opp (hvis ceft holder seg unna , pps, bare spør osram). Har hatt maange fine spilletimer med 7levin-gjengen siste to årene, skulle ønske det var mere. Men jeg er arrogant nok til å ikke ta en try hos dere, hehe. Håper folk lærer å dekke ryggen til hverandre og jobbe som et team, ikke campe for sikkerhetens skyld, men jobbe for å vinne. Jeg finner ikke større utfordringer enn på AllMaps, der det hender jeg møter en haug med kosefolk jeg virkelig lever for å spille med. Det er mange flere jeg har satt pris på å spille med. Selv om jeg hater scouten til tyren og de andre folka han spiller med. Bare å hilse og si hei, så ser jeg runden etter at vedkommede står ved siden av og dekker den retningen jeg selv ikke dekker. Det er ærlig å innrømme at jeg setter pris på det. Og de jeg knytter bånd til, de redder både meg og kd mer enn det kan skrives. Vil bare oppfordre alle til å finne sine medspillere, og spille med dem når en er på lag, og skøye chatten når de er på motsatt lag. Håper å spille med 7levin mye mye mer. For en gjeng..
 8. On-topic: fiks deg en E, og kjøp en hore. Koster ca.1200 kr dersom du ikke kjenner folk i miljøet
 9. Helt utrolig at dere henger her og skriver enda. Klipp dere og få dere jobb!!
 10. Likte ikke at de var ekle med sauene. Har stor respekt for dyr.
 11. Ikke glem at dere blir eldre. Det føltes helt sikkert sånn for førsteganggamere som begynte med BF2 eller CoD4 også. Men det er lenge siden et så dynamisk spill som battlefieldspillene med stor spillermasse har dominert.
 12. Var du på slektstreff?
 13. Begge deler må til for å ha kvalitet, men imo er melodien den viktigste faktoren.
 14. Tre pils og middag ute, så hjem og spille litt.. (tenkte jeg). Random hs av han med 2-7 i kd, og to ganger skjønte jeg at det ikke var kveld for spilling
×
×
 • Create New...