Jump to content
Battlefield.no

firewires

Supermedlem
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About firewires

 • Rank
  Menig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Mosjøen
 • Interests
  Gaming, RC, Bikes and fast cars. All that is fun including girls..:)
 1. God Jul ja:) Håper på et innholdsrikt bf år med ny patch å kanskje treern kommer hvem vet;) Blir sikker mange timer forran skjermen i 2009 også
 2. Ikke bruk "Play Now" knappen. Velg multiplayer og finn deretter serveren du vil spille på.
 3. Ta det rolig, ranken kommer etter hvert=) Tar litt tid før alt registreres, men poengene dine kommer nok skal du se;)
 4. Som sagt, beklager dette på det sterkeste. Var mer mer enn et par kuler, men ble beskutt fra carrier ja. Lover at dette ikke skal gjenta seg.
 5. Hei å hopp. Ble bannet idag for baserape. Årsak: snipet t par kuler mot antiair på carrier. Gjorde dette for at jeg selv ble beskutt av denne i min sniper posisjon. Har spilt BF2 i snart to år uten å vært bannet før. Trodde ikke at det ble regnet som baserape å besvare ild fra fienden. Beklager dette på det sterkeste. Håper på unban fra dere. Mvh Jørn Enge (firewires)
 6. Da tror jeg at jeg har funnet ut av problemet. Cpu gikk litt for varm etter ramoppgraderingen, en medvirkende årsak til dette var mye støv i kjøleribbene Blåste rent i kabinettet (skullle sikkert brukt støvmaske ) Hadde sideveggen oppe å spilte en hel runde uten ctd:) weee
 7. Har bytta fra to 512 brikker til to 1024 brikker, di nye brikkene er ram fra Corsair. Tror nok at det vil fungere greit igjen hvis jeg setter tilbake di gamle, men hadde jo håpet på å slippe det da..
 8. Som topic sier, får chrash til desktop etter en stund spilling, varierer noe hvor lang tid det tar før maskina regelrett bare hopper tilbake i windows uten noen som helst form for feilmelding. Problemene begynte etter at jeg oppgraderte fra en til to gig med ram. Har prøvd å reinstallere uten at det ble bedre.. Noen som kan hjelpe? Edit: Kjører på Xp.
 9. Hei. Mulig du trenger å oppdatere punkbuster manuelt. (google litt, så laster du ned PB setup og kjører den) Hvis du kjører på Vista: 1. Før du starter BF2 så høyreklikke på BF2 ikonet på dekstoppen og velg "Properties". 2. Velg arkfanen "Shortcut" 3. Velg knappen "Advanced" 4. Merk av for "Run as adminstrator" 5. Trykk "OK", "OK" 6. GAME ON! Håper dette hjelper deg.
 10. Dette stemmer ikke. Det du refererer til er hastigheten mellom pc og router/nettverksadapter og har ingen ting med netthastigheten og gjøre. Gjør som puspus sier og gå på "itavisen" eller "din side data" og bruk speedometrene der, da finner du ut av hastigheten din. Hjelper også å sette det meste av grafikkinstillinger på low når du spiller online for å unngå hakking...
 11. Enig med deg! Ble selv bannet fra serveren deres for at jeg ikke ville sitte på med en admin som var på vei mot refinery..
 12. Er vel for fan lov å skrive en post på et forum! Kom deg vekk selv!!
 13. Bare smacktards som skyter gjennom glass med M95. Aner ikke hvor mange ganger laget mitt har tapt som følge av det Hallo.... Litt lite som surrer i den øverste etasjen eller?? Seff skyter man gjennom glass hvis man kan ta ut et kampheli eller en fiende generelt.
 14. Jeg for min del er hekta på Dragon Valley. Eneste jeg misliker er at man stort sett blir fullstendig eid av fly. Så et lignende map med to angrepsheli på hver side og uten fly seff, hadde vært fett. Er jo fordi jeg selv suger i fly at jeg mener dette da..
×
×
 • Create New...