Jump to content
Battlefield.no

skorpio

Supermedlem
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About skorpio

 • Rank
  Red Devil
 • Birthday 12/15/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alta

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Aiden Pearce Clara Lille Delford Wade
 2. Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 3. Lurer på om det er en gangbar taktikk å la seg borde men satse på at man har så bra håndvåpen og armor at man kan drepe angriperne og ta over skipet de kom i?
 4. http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/forum/threadview/2832654625568527851/29/ https://help.ea.com/article/how-do-i-get-into-the-battlefield-4-alpha
 5. Ser ut som om det var en glitch fra EA, mange har fått e-posten men ingen har fått spillet opp i Origin.
 6. det er pga casual setting, da starter man med ammo og vest og kan høre alle. Gungame serverne kjører alle maps, er det etter planen? litt kjedelig med dust2 når man må løpe så langt for å treffe motstander.
 7. Riddick sa vel at det blir 8on8
 8. Noen informasjon om man kan bruke betaklienten ved launch?
 9. Om du skulle ønske å bytte navn så kan du gjøre det via denne linken : http://www.origin.com/no/change-id
 10. Det er akkurat det vi ikke kan. Hva er det som er obvious cheat når det kommer til stats? KD, Accuracy, HSK%? Denne grensa er utrolig hard å finne, om man setter den for lavt så vil mange som ikke jukser bli tatt. Om den settes for høyt vil ingen, bortsett fra autoaim-fyren med 50 KD bli tatt. La oss si at den jevne klanspiller ligger på 1,8 KD, 19% Accuracy og 25% HSK%. Hvor setter vi grensa da? Dobbelt? Da har vi : 3.6KD, 38% Accuracy og 50% HSK%. De to første vil ta mange rene spillere, spesielt KDR. Men høy accuracy med f.eks pistol eller sniper er ikke uvanlig. Høy Headshot% finnes også på pistoler og snipere. Det er en enorm jobb å gå gjennom alle disse variablene for alle mulige våpen. Så for den frivillige organisasjonen blir det kanskje for stort. Men det stats KAN brukes til er å gi indikasjoner, og spillere med unormalt høy stats vil kunne settes under spesielt oppsyn for admins. Og det er nesten det eneste vi har å gå etter slik spillet er laget. Og selv om vi skulle kanskje muligens se noe mens vi spiller så er muligheten for å føre bevis liten uten demorecord. Men vi gjør så godt vi kan, og har også bannet cheatere fra serverne våre. Fra cheatdiskusjonstråden så har jeg gjort meg opp noen flere tanker. Det er mange som ligger på rundt 4 KDR. Men det vanligste virker være mellom 1.5 og 2.5. Den beste personen jeg har sett som anses som ren av bf.no samfunnet ligger på like under 6 KDR. Snipervåpen er ikke inkludert. Verdier er for klanspillere. Hovedsaklig gjelder dette for Conquest. Verdier gjelder for våpen med +100 kills. Verdiene er mer eller mindre tatt ut av rompa, basert på diverse profiler jeg har sjekket og et gjennomsnitt jeg har funnet i hodet mitt. MEN jeg tror de holder mål, kom gjerne med empiriske beviser hvis du mener jeg tar feil. En gjennomsnittlig Accuracy % ligger på ca 18%. Den beste ligger på omtrent 25% Accuracy. En gjennomsnittlig HS% ligger på ca 23%. De beste kommer gjerne opp i 35% Headshot per kill. Vil 5-KDR, 30%-Accuracy og 40%-HSK verdier være akseptable for å gi en _advarsel_ til admins om å følge med? Spesielt KDR kan gi false-positives her, men det er 2x verdien til den gjennomsnittlige spilleren. Er 100 kills med gjeldende våpen nok? Vil 8-KDR, 40%-Accuracy og 45%-HSK verdier være akseptable for autoban? Skal det settes krav til et høyere minimum av kills? F.eks. 200 kills med våpenet det gjelder? 500? Disse verdiene vil i hovedsak kun ta fyren med alle settings på max i jukseprogrammet sitt. Vil én av disse verdiene alene være nok? Hvor mange våpen må overgå verdiene? Holder det med ett? Finner vi noen spillere som overgår disse verdier? Vil ikke ha noen linker til disse spillerne, men kom gjerne med verdier for hva dere finner.
 11. Jeg skjønner ikke helt om du gjør deg vanskelig med vilje eller ikke. Må man virkelig skrive alt med dobbelt sikkerhet som i en kontrakt laget av advokater. Bare kverulering her. So here goes. Poenget mitt var; 80% accuracy med helautomatisk våpen er indikasjon på cheat, om spillestilen er normal for spillemodusen og det er et visst antall kills/spilletid med våpenet. Jeg har aldri sagt det alene er fellende bevis. Om du ikke kan anse det som en indikasjon engang, så nytter jo ikke video som bevis heller. For det KAN jo hende at PlayerX[RUS] har overmenneskelig reaksjon og aim ... hvis så og så skjer og månen og sola osv. Dette ble uklart, har stats alene blitt brukt som bevis eller ikke?
 12. Dette ble mye synsing fra en som ikke spiller spillet. Over 80% accuracy er ikke mulig, enkelt og greit. Man dør så fort i dueller at du ikke kan stå og bare skyte når du vet du vil treffe. Jeg har lett litt rundt og jeg har ikke funnet noen med over 35% accuracy på vanlige våpen brukt over tid (over 25% er sjeldent faktisk). Selv snipervåpen er sjelden over 80%. Hvis du oppriktig mener at 80% accuracy med assault/engi/support-våpen i seg selv ikke er, i det minste, en indikasjon på cheat, så er det jo ikke noe poeng å diskutere lenger. Eksemplet ditt var kun teoretisk og har ingen bunn i virkeligheten, ikke relevant i mine øyne. SQDM finnes, og det er ikke bare én inngang noen plasser. Om man bare spiller denne moden så kan man potensielt få høy KD og accuracy siden det oftere er nærkamper enn i f.eks. CQ. Men at det skal finnes campeplasser mange bruker for å booste stats er søkt og bare synsing.
×
×
 • Create New...