[WV] Ljaahni

Klanmedlem
 • Content count

  581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About [WV] Ljaahni

 • Rank
  Rai Rai
 • Birthday 06/23/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Buffing av gear

  For dere som ikke har fått det med dere, de fiser opp kvaliteten på vanvittig mye epics i neste patch. Stikk innom http://www.mmo-champion.com/ så har de lagt ut bilder av hvordan det er pr. nuh på PTR. Druider tanks har hatt lite gear å få tak i, som er særlig bedre enn grønne/blå questrewards - det blir det jaggu slutt på. Tipper en av grunnene til den ville buffingen er at de skal minke impacten pots og elixirs har. Alle topp-encounters legges jo opp til at man må være fullt buffet for å klare det (ellers hadde guilds bare buffet seg fullt opp og valset gjennom high end content), så de girer det vel mer i retning av gear enn buffs nå da.
 2. Armory reloaded

  Druiden min: Elusive / The Venture Co / EU - Ljaahni Og paladinen: Fedic / The Venture Co / EU - Ljaahni Btw. så er det rimelig nyttig å ha med forumnick også, hvis ikke er det pøkk umulig å vite hvem som har characterene uten å bla seg gjennom hele tråden (med mindre de har samme navn da).
 3. Armory

  http://armory.wow-europe.com/#character-sh...o&n=Elusive Elusive, lvl 70 feral druid, The Venture Co.
 4. Blade's Edge mountains

  Er stort sett tank eller dps på druiden min for tida ja, men innimellom spiller jeg med noen venner hvor jeg er den eneste som _kan_ heale noen andre enn sin pet.. Så da healer jeg. Har fått byttet ut trinkets, ringer og chest - men healer fortsatt i 7/8 Stormrage + Blessed Qiraji Augur Staff. Funker greit i de fleste instanser det, men vet ikke hvor lyst jeg har til å prøve på heroics gitt
 5. Blade's Edge mountains

  Underbog er gøyal, Slavepens er kjip. Derfor det er vanskeligere å få gruppe dit kanskje
 6. Blade's Edge mountains

  Gjør du ferdig questene i et område så vil du bli sendt videre - enkelt og greit. WoW er stort sett veldig lite leting, det aller meste står rimelig greit forklart i questloggen (greit nok, det er noen rimelig mystiske quester i Azeroth, men det er jaggu ikke mange). Med noen få instansruns sammen questing, så var jeg 70 før jeg var ferdig med Blade's Edge.
 7. Lvling 26+

  Sjekk ut http://www.wowwiki.com/Zone for level-informasjon på de enkelte zones som er i spillet. Barrens er sonen som går til høyest level unconested, så er du ferdig der så er det contested på deg.
 8. Hvor langt har dere kommet med lvlingen?

  Er ca. 1 blob igjen til 69, og har bare såvidt begynt på Blade's Edge. Dvs. det blir nok en del kæsj fra questing over 70 tenker jeg! Tror jeg ligger ca. 2000 unna epic flying mount nå, men foreløbig klarer jeg meg mycket bra med flight form.
 9. Hvor langt har dere kommet med lvlingen?

  66 nuh. Ikke kommet meg i Auchindoun instansene ennå, men satser på Mana Tombs og Auchenai Crypts i dag eller i morra tenker jeg
 10. Hvor langt har dere kommet med lvlingen?

  Har vel en 6 blobs igjen til 61 ennå, her tar vi det i slæpp-åff tempo!
 11. bra server for ventetid til bgs?

  Nå sånn før TBC spiller jeg mest på warlocken min, lvl 25 i går.. dvs. det er jeg som ber om boosterruns for tida
 12. bra server for ventetid til bgs?

  Funker flott på lvl 60 på TVC også ja!
 13. hvordan virker enchant for druid?

  Ingenting som er avhengig av procs virker i annet enn casterform. Dvs. glem Crusader. Alle +stats enchants, de funker fint. Dette gjelder også vanlige våpen. Proc-stunnen som er på The Unstoppable Force fungerer ikke i annet enn casterform, men du får alle +stats'ene. Enkelte våpen, som f.eks. Misplaced Servo Arm, har 'On equip' istedet for en proc.. .. Dette fungerer fint i alle forms.
 14. Wild Vikings trenger War Server sponsor

  Ingen WV'ere som har bedt de skifte navn Vi har vel holdt oss til å si hva vi synes om navnevalget og thats it
 15. Wild Vikings trenger War Server sponsor

  Som Texas sa, Wild Vikings begynte som en Tribesklan, men det var nok før 2002. Klarer ikke spore datoen her og nå. Som BF1942 klan meldte vi oss opp i clanbase 21.01 2003.