Jump to content
Battlefield.no

Termii

Supermedlem
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Termii last won the day on April 1 2012

Termii had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Termii

 • Rank
  Klanmedlem
 • Birthday 06/23/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Termii

  FREDAGSPUB

  Idag skal cri74 gå helt tom for sine "toalett-utspill". pewpew
 2. Er veldig positiv til spillet, og syntes det var kommet langt til å være i BETA-stadiet. Flere situasjoner som fikk frem ett smil om munnen, og kan se for at dette spillet krydret med litt teamplay absolutt kan bli ett bra sluttprodukt.
 3. Termii

  Sennheiser G4ME Zero

  Har bestilt dette hodesettet selv, og har lest at det også kan brukes med på konsoll. Med riktig overgang, vil hodesettet kunne brukes til PS4 med fungerende mikrofon? Har hatt 2 stk PC350 siden det kom ut på markedet for noen år siden. Ser frem til en arvtager som gir det lille ekstra.
 4. Er klanscenen stor i Bf4, er det lett å få match? Hva er det som spilles evnt. typ ESL? Har ikke vært oppdatert på BF siden BF2, og det begynner å bli lenge siden.
 5. He came in like wreeeecking baaaall!
 6. Tilkaller Chuck Norris som redder dagen. Feit gammel mann fortsetter med å tenke sitt, samtidig som arbeiderne kan jobbe videre. 5>1stk gammel mann Hvis du måtte velge: Battlefield 4 eller GTA5?
 7. Vi er en gjeng på 7-8 spillere som spiller CSGO. Stort sett mange av de samme som var i CoD4 (for de som kjenner oss). Ta gjerne turen innom Mumble, det å treffe er ikke noe krav...da vi faktisk lar Ramstad prøve seg fra tid til annen også. Tihi;* FYI vi spiller som regel matcher, men hiver oss gjerne med ett par runder public om der er noen servere med litt kjente fjes.
 8. Hvor kommer dere til å kjøpe GTA? Og hvem selger spillet til den rimeligste prisen? Beste pris jeg har funnet er 399,- (360/ps3)
 9. Nyere vaskemaskiner har en mer skånsom trommel, og flere har ulike damp/oppfriskningsprogrammer som fungerer godt til f.eks en skjorte du ønsker å 'friske opp'. Mao: Har du en god maskin er det bare å vaske.
 10. Var i Egpyt i fjor, men opplevde ikke Egypt som spesielt dyrt i det hele tatt. Nå reiste vi all-inclusive. Sikter du deg inn på 1000,- per dag så er du berget.
 11. Hvordan skal jeg nå få eid deg i CS? Lykke til! <3
 12. Battlefield.no: Everyday were javelin'
 13. Problemet var aldri Battle.no eller Veterans. Uten at jeg ønsker å utdype det noe mer (per idag). ønsker ressurspersonene til Battle.no velkommen til Battlefield.no!
×
×
 • Create New...