Jump to content
Battlefield.no

Rampage

Klanmedlem
 • Content Count

  1,747
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rampage

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norwegen
 1. Gi det litt tid, og spill rooolig i starten Er jo en del av oss som har spillt RO siden moddens glade dager (var det 2003? 04?). Var også vanskeligere å treffe folk i RO:O, så det er vel ikke så rart at folk er gode i spillet. Er vanskelig i starten, men uendelig mye deiligere enn de fleste spill når man får det til.
 2. Rampage

  Pre-load

  Borte vekk? Lurte også på det. Forresten, er jeg fullstendig blind, eller går det ikke å joine/adde servere via IP? Får jo til via Steam, men ingame?
 3. Er jo litt offtopic, men jeg husker i allefall at jeg hadde en del runder i MW2 på Xbox med 30-1 o.l. med sniper, og det var ikke hardcore. Du hadde noen store, åpne maps, og med den 50 cal.-rifla med thermal scope og damage perk...
 4. Har spillt MP-betaen siden i høst en gang. I februar ble den vel åpen for alle som har gyldig key til det orginale M&B, så det er bare å gå inn på taleworlds.com (linken ligger vel en plass i forumet der, usikker på hvor). Kampsystemet er noe annerledes enn i orginalen (endret litt, altså balansert diverse meleeangrep, couched lancing osv), men det på en positiv måte. De må jo balansere infanteri, bueskyttere/crossbows og kavaleri opp mot hverandre. Selv elsker jeg det jeg spiller nå. Stabilt og bra balansert etter min mening. Fantastisk gameplay. Conquest er en veldig Battlefield-inspirert gamemode, med flagg som skal tas. Battle er TDM uten respawn, mens i siege har det ene laget en slags borg med murer de skal forsvare, mens de andre skal få siege towers inn til murene eller reise stiger på et par faste plasser, eventuellt åpne porten, og så komme seg inn til midten og cappe et flagg der. Du har også en gamemode til, Fight and Destroy, det det ene laget skal ødelegge et par katapulter (dvs. hakke løs med økser og sverd) mens det andre laget skal forsvare dem. Om du tester det anbefaler jeg å øve inn manuell blokking på en av duell-serverne. Det ligger regler for disse, samt et par newbie-guider på Guildhall-delen av det offisielle forumet. Med Warband kommer også diverse forbedringer i SP-delen, som at du kan bli konge, få vasaller, gifte deg om du ønsker og en del andre ting. Utviklerne har vel snakket om bedre diplomatiske muligheter. Ellers, nytt map og et nytt kongerike, Sarranids, som er arabere. Har ikke SP-beta selv, men har troa Warband er standalone, og jeg har hørt at det koster 30 dollar.
 5. Ikke coop, men Warband som skal komme ut i slutten av mars har MP. Åpen MP-beta for de som har MnB
 6. Test Warband-betaen når du først er i gang
 7. Trypanofobi på gang? Tar vaksinen selv.
 8. Studie über alles..
 9. Rampage

  UFC 100

  Mange som så på ufc 101 i natt eller? Resultat within Lurer på hvor det skal gå med Anderson Silva. TOTAL utklassing av Griffin, latterligste/kuleste knockouten jeg har sett. Han er jo i en klasse for seg selv. Utrolig spent på neste LH-fight med Anderson Silva.
 10. Rampage

  Sacred 2

  Nesten samme situajon, likte enern, men styrte unna Sacred 2 etter reviewslakt. Sett litt på youtube-videoer o.l, og vurderer nå å kjøpe til 360
 11. Utrolig bra spill ja! Ufcgamers.com's forum har en del bra tips og triks (mye rart man ikke lærer i tutorial). Det kom en (deilig) post fra høyere hold her om dagen; http://community.ufcundisputed.com/blog-post/patch-update De fikser altså disconnecting, fikser forhåpentligvis lag, og litt annet snacks.
 12. Var så vidt inne i går, spillt i et par timer i dag. Liker spillet så langt
 13. Reinstaller? Laptopen streiket i går, så jeg starter vel om noen timer når DF er ferdig nedlastet. Herlige perm!
 14. Da var det kjøpt. Hvilken rase spiller folket her?
 15. Registrert, lagt inn payment info. Så var det bare å håpe salget kommer opp igjen snart..
×
×
 • Create New...