Jump to content
Battlefield.no

dopehawk

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by dopehawk

 1. Håper virkelig at flere setter opp en classic servere med det kartet , for 3d spot på natterstid er så overkill. Skjønner ikke helt grunnen med nattmap når 3d spot er så OP... Men classic med 3d av og regen av,ja da tror jeg det er potensiale i det. Man vet jo hvordan det blir , hero snipere som ligger der med INRV og target detector. Man har ikke en sjans hvis man er en som går etter flagg. By the way , bumpet innom en classic server her omdagen, hvor befriende det er å kan flanke noen uten å blir spottet i hytt å gevær . Vanlig minimap spot er greit nok , men den der 3D spot er ræva på natt..
 2. Ser ut som de kan bli en bigwar i mørkna ? ... Zavod .. http://battlelog.bat...ations-release/ Søk etter Night Operation i origin , legg det til kassa og kjøp kroner 0 ... Tungvindt med det funker..
 3. Vel nå skal du jo kun innom BIOS får å se om SSD er der , du trenger ikke noe OS til sånt. BIOS er starter uansett om det er HD eller ikke i. Sjekk BOOT sekvensen etter du har gjort dette sånn at orginale HD er første BOOT.
 4. Skjer ikke stort på skjermen hvis du ikke ser alle innstillinger samtidig. Men så lenge du har starter opp med default bois settings , så kan du jo sjekke om ssd er kommet opp , hvis ikke så bør du tenke på en bios update. Eller sjekke forumer eller google angående HK ditt. By the way , ha kun 1 SSD og ikke noe HD som trekker strøm. Altså kun skjermkort og SSD plugget inn , alt annet CD rom og andre hd plugg dem ut. Strøm og SATA..
 5. Hvordan gjør jeg dette? Bare trykker på load default? Load default og save current .. Sikkert F10 eller noe sånt..
 6. Bios og default oppsett , kan være noe du har slått av som du ikke husker..
 7. Ja det er bare å fortsette med preorder og premium forteller jo akkurat hvor mye energi dem gidder å legge i ett spill..
 8. Knuser deg med begge hendene bak ryggen mens jeg smasher hauet i kontrollern... Noen bør ihverffall fått tapet ett par fingrer isammen før dem spiller..
 9. Så det på en stream , viste ikke helt hva slags kart det var i først men så oppdaget jeg at dette var pinadø dragon valley.. Da var det bare å lage RU cap bart og release det..
 10. Vil gjør som krigsforbryter her , du får tak i "arduino" kloner eller vanlig til brøkdel av prisen på ebay , + hundrevis av andre duppetitter som kan brukes med arduino... Eneste minus er ventetia.
 11. dopehawk

  GTA 5

  Da var det kjøpt , når er det action da..
 12. Dette er en del av anti-hacken vi kjører, InfiSTAR. Er der for en grunn, men ser det kan være mulig å ta bort. Spørsmålet er vel om det å ta bort sjekken på disse knappene vil ha noe innvirkning på sikkerheten. Men ser ikke for meg at det er spesifikke knapper på tastaturet som er det største hodebryet til de som utvikler hacks Hadde vært lekkert , det er 10 lange sekunder mens cessnaen er på tur i skauen bare fordi du bommet på ESC knappen får å justere lyden på flyet.
 13. Vektor bygging : Hva gjør jeg feil ? Når jeg tar en cinderwall og setter f.eks 45grader så står den rett , men med engang jeg oppgrader den så poper den rett igjen som en normal vegg? Tror dette gjelder alt som kan oppgraders , dører , vegger etc ... Og den forbiden key er grei når man flyr i træhøyde og kommet borti tilte når man skal senke lyden på ting.. Har litt sært oppsett som jeg bruker , jeg bruker vanlige piltaster og bruker INSERT HOME PAGE UP og DELETE END PAGE DOWN til f.eks prone , reise seg etc... Men HOME er en forbiden key .. så den treffer jeg uante ganger... Og som han sier her oppe , vil man cheate så klarer han eller hun helt sikkert å rebinde keyene sine..
 14. Hvor er Drona da , den som blir skutt på hele tia...
 15. Regner med når clickbait perioden "RONKU EA" youtubere og twitch karene har gått lei og GTA5 rundt hjørnet så er vel HL ett dystert minne. Som titanfall.. kynisk som jeg er...
 16. Så hvem får det først?...Om noen får det i det hele tatt..
 17. Unansett hvor mye man vrir og vrenger på det spillet , så kommer det altid til å bli en passe dårlig DLC av BF4. Hvis man ikke ser hvor lettvindt de har tatt veien til å dra ut nye 600 ,.+++ fra, ja da vet ikke jeg..Hadde det vært en DLC til BF4 til så hadde jeg fortsatt ikke kjøpt.. Har jo spillet.. heter BF4
×
×
 • Create New...