Jump to content
Battlefield.no

dopehawk

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

dopehawk last won the day on April 14 2015

dopehawk had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About dopehawk

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 02/24/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø
 1. Håper virkelig at flere setter opp en classic servere med det kartet , for 3d spot på natterstid er så overkill. Skjønner ikke helt grunnen med nattmap når 3d spot er så OP... Men classic med 3d av og regen av,ja da tror jeg det er potensiale i det. Man vet jo hvordan det blir , hero snipere som ligger der med INRV og target detector. Man har ikke en sjans hvis man er en som går etter flagg. By the way , bumpet innom en classic server her omdagen, hvor befriende det er å kan flanke noen uten å blir spottet i hytt å gevær . Vanlig minimap spot er greit nok , men den der 3D spot er ræva på natt..
 2. Ser ut som de kan bli en bigwar i mørkna ? ... Zavod .. http://battlelog.bat...ations-release/ Søk etter Night Operation i origin , legg det til kassa og kjøp kroner 0 ... Tungvindt med det funker..
 3. Vel nå skal du jo kun innom BIOS får å se om SSD er der , du trenger ikke noe OS til sånt. BIOS er starter uansett om det er HD eller ikke i. Sjekk BOOT sekvensen etter du har gjort dette sånn at orginale HD er første BOOT.
 4. Skjer ikke stort på skjermen hvis du ikke ser alle innstillinger samtidig. Men så lenge du har starter opp med default bois settings , så kan du jo sjekke om ssd er kommet opp , hvis ikke så bør du tenke på en bios update. Eller sjekke forumer eller google angående HK ditt. By the way , ha kun 1 SSD og ikke noe HD som trekker strøm. Altså kun skjermkort og SSD plugget inn , alt annet CD rom og andre hd plugg dem ut. Strøm og SATA..
 5. Hvordan gjør jeg dette? Bare trykker på load default? Load default og save current .. Sikkert F10 eller noe sånt..
 6. Bios og default oppsett , kan være noe du har slått av som du ikke husker..
 7. Ja det er bare å fortsette med preorder og premium forteller jo akkurat hvor mye energi dem gidder å legge i ett spill..
 8. Knuser deg med begge hendene bak ryggen mens jeg smasher hauet i kontrollern... Noen bør ihverffall fått tapet ett par fingrer isammen før dem spiller..
 9. Så det på en stream , viste ikke helt hva slags kart det var i først men så oppdaget jeg at dette var pinadø dragon valley.. Da var det bare å lage RU cap bart og release det..
 10. Vil gjør som krigsforbryter her , du får tak i "arduino" kloner eller vanlig til brøkdel av prisen på ebay , + hundrevis av andre duppetitter som kan brukes med arduino... Eneste minus er ventetia.
 11. dopehawk

  GTA 5

  Da var det kjøpt , når er det action da..
×
×
 • Create New...