Jump to content
Battlefield.no

Kowalski

Rådsmedlem
 • Content Count

  3,235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kowalski

 • Rank
  Major

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,793 profile views
 1. Richard Marx - Right Here Waiting?
 2. Jeg har hele diskografien, og er rimelig glad i Doom. Du må ha Madvillain, og du bør skaffe deg både Doomsday og Food. Skrev dette på en annen side, da med litt lytteprøver jeg ikke kan vedlegge her:
 3. Trente er badass, og dermed også bror din by extension. viva - du tenker kanskje på Stardust - music sounds better with you? Jeg skulle poste Pluxus sin Perm, men finner den ingen steder. Den kan imidlertid lyttes til i utdrag fra blant annet dotshop.se Så får det bli med Ellen Allien & Apparat - Way Out
 4. Jeg postet denne saken for lenge siden: http://kowalski.mynuts.org/Egil.mp3 Den er rippet fra en video jeg har av et Egil-show for 4-5 år siden.
 5. Hei! I forbindelse med en bacheloroppgave ved studiet Kultur og Ledelse på BI utfører jeg for tiden en undersøkelse sammen med to andre studenter. Formålet med undersøkelsen er å avdekke hvilke holdninger som finnes blant musikkforbrukere som følge av en digitalisering av musikk som produkt. For å få et godt tallmateriale er vi avhengige av mange respondenter. Derfor henvender jeg meg til dere i håp om at så mange som mulig vil bidra. Undersøkelsen bør ikke ta mer enn 5-6 minutter å gjennomføre, og den er helt anonym. Følg linken for å komme til undersøkelsen: http://response.questback.com/martinjonass...150/h0niu8d2po/ Du vil bli bedt om å oppgi en e-postadresse, men trenger ikke bruke en gyldig adresse om du ikke ønsker det. Det har ingen praktisk betydning. Fyr løs med spørsmål, og bruk ellers tråden til diskusjon omkring emnet om dere ønsker. På forhånd takk for din tid! EDIT: Undersøkelsen er nå avsluttet. Takk til de som svarte! Jeg håper å kunne komme med oppfølging av undersøkelsesdata senere
 6. Kowalski

  mitt forum

  Jeg tror strengt tatt at arbeidet bør fokuseres på forumet fremfor en ny tråd her
 7. Kowalski

  Facebook

  Vi får vel rett og slett være veldig glad for at du ikke er konsulent for Datatilsynet. Jeg tror ikke du har problemer med å se registrering av informasjon i et litt større perspektiv enn "dette er jeg flau over" og lignende. Men det virker rett og slett som at du har et litt lite reflektert forhold til informasjonsalderen og hvordan det potensielt kan påvirke oss i hverdagen. I alle fall om man ser på morgendagens muligheter og utfordringer. edit: Den siste setningen din. Jeg ser at du slenger på et smileansikt, men om den har et snev av oppriktighet i seg sier den meg at du ikke forstår helt hva saken dreier seg om.
 8. Nottingham Forest Anyone? Forest rykker opp i år, det er jeg helt sikker på. Jeg har holdt med Forest siden Collymore-dagene.. ikke mye å juble for på mange år kan man si.
 9. Kowalski

  Facebook

  Jo, det tror jeg jammen meg du forstår om du legger godviljen til. Jeg er selv registrert på Facebook, men er veldig skeptisk til den gigantiske informasjonsstrømmen som til enhver tid flommer over - både om meg selv og mine venner. Og en ting er hva du selv legger ut av informasjon. Hva med det du indirekte bidrar med? Det er litt av det samme som bruk av kredittkort. For hver transaksjon sitter selskapet på verdifull informasjon om deg, så som - hva du kjøpte - hvor du kjøpte det - hvordan været var - når på døgnet transaksjonen skjedde - hvor tett opp til andre transaksjoner det var ...og så videre. Man kan ikke rusle rundt med en aluminiumshatt på hodet og være redd for å bli overvåket hele tiden, men det skader knapt å være seg bevisst den informasjon en legger igjen. Den mengden av informasjon eksempelvis Facebook sitter på er verdt vanvittig mye penger, se for deg å ha tilgang på en brøkdel av den informasjonen som markedsfører. Jeg er veldig glad for at denne og lignende typer problemstillinger blir problematisert på skolen, for det er tydelig at både unge og voksne behøver en større forståelse av konsekvenser ved å gi bort stadig mer informasjon om en selv og sine venner. Implikasjoner av dette er mange, og de er ofte ikke lett å se med det første.
 10. Ærlig talt.. Fatboy Slim - Rockafeller Skank
 11. Oral barbering er kanskje aktuelt for denne type sykdom: http://img299.imageshack.us/img299/9092/ww5rn83zi2.jpg Jeg kan ikke anbefale å trykke på linken.
 12. Kowalski

  Facebook

  Wow. Noen ganger kjenner jeg at hjernecellene formelig smuldrer bort mens jeg leser Generelt. Internett bør ha aldersgrense.
 13. Finfin runde, og en glimrende start for Nordlie! Det var en del smårusk i maskineriet, men alt i alt synes jeg årets tropp virker å ha det som kreves. Godt å se at Myklebust fortsetter fjorårets positive trend, jeg tror fortsatt at han kan bli en spiller av solid norsk toppklasse. Brenne har vist masse potensiale i sesongoppkjøringen - det blir spennende å se ham i neste runde. Det spørs bare om det legges litt for mye press på nettopp den posisjonen på banen? Nå tror jeg at Nordlie greier å bygge en spillestil rundt mer enn bare en eller to kjernespillere, slik vi (dessverre?) har sett i mange av de siste ti-tolv sesongene for LSK, men det vil kreve mer enn bare vårentusiasme og glød for å være hjemme.
 14. Der traff du spikern over i-en.Det er mange argumenter for at Oslo heller burde blitt valgt som kandidat, og du finner flere av de her i denne tråden. Hva med det økonomiske? Det har du ikke adressert i det hele tatt. Ei heller gjenbruk, som er et viktig element. Infrastruktur løses heller ikke bare ved at man bruker cruiseskip, det er en stor og kompleks oppgave. Det eneste jeg kan se at Tromsø har et realt forsprang på er naturen og omgivelsene, men på det punktet har man allerede feiret Norge så mange ganger at det holder. På ethvert annet punkt er det min oppfatning at Oslo (og Trondheim) har løst oppgavene bedre.
×
×
 • Create New...