Jump to content
Battlefield.no

Dan-Hakon

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dan-Hakon

 • Rank
  Menig
 • Birthday 08/22/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www-soap4ever.com

Profile Information

 • Location
  Mo i Rana
 • Interests
  Bf2 og fotball
 1. synes det var greit, sammen med kompiser på vt.. Rått med boost på bilen da!
 2. LOL, tror ikke du har mye peiling om SOAP da nei... Makan til tullete uttalelse skal man lete lenge etter:)
 3. Veldig bra spill, både singleplayer og multiplayer! Anbefales på det sterkeste
 4. Heisann alle sammen! Nå har akkurat vi i solidiers of absolute perfection slått bfboys 498-0 i en SAAW-kamp:) Vi hadde god kontroll på dem, og nullet dem i alle rundene:) Ville bare få det ut, og høre hva dere andre synes om det!
 5. Jaha, ja jeg hører i mange forumer og tester at jeg burde velge den nye intel prosessor'n istedet for amd sin pga mye bedre ytelse. I et annet forum ble jeg rådet til dette: VENT! nVidia kommer med sitt nye skjermkort i løpet av en måned, maks to, som heter GeForce 7950GT og har like høy klokkehastighet som 7900GT, men har 512MB ram, og prisen er satt til 300USD, som er roughly 2500-2900 i praksis i norge. Dette er et VELDIG godt valg. " Hva sier dere til det? Lønner det seg nok til å vente 1 måned som han sier? Og tilslutt, hvor får man hjelp til å klokke prosessoren og det andre? Jeg er helt grønn på det området skjønner du
 6. Hei! Jeg vil gjerne ha noen gode råd angående kjøp av ny pc! Den skal koste ca 7-9k. Leste i retningslinjene at jeg skulle skrive navnet på hver enkelt del, og ikke linke, men jeg har laga meg en tråd som jeg poster på 2-3 forum, så jeg orket ikke å bry meg med å skrive navnet på hver del i og med at det ikke er så fryyyktelig mye jobb å bare trykke på linken.. Skal ha ny prosessor, hovedkort, strømforsyning, kabinett, skjermkort, minne og vifter/kjølere som eventuelt er nødvendige Jeg har bestemt meg for dette kabinettet , ellers er alt forholdsvis åpent... Har satt sammen dette oppsettet Jeg lurer på om jeg skal satse på dette skjermkortet istedet for det i oppsettet mitt Dessuten er jeg usikker på hovedkortet og minnet, skal jeg bytte de med noen andre eller? Skal forresten bruke pc'n til spilling av Bf2, pluss diverse skolearbeid, og vil gjerne ha så "pen" grafikk som mulig! Tror prosessoren er ganske grei, etter hva jeg har hørt skulle den duge i massevis til det jeg har tenkt å bruke den til. Passer alt med hverandre i oppsettet mitt? Og det går vel å bruke en ide harddisk til det hovedkortet jeg har valgt? Jeg tror ikke jeg skal klokke så mye, så det er ikke mye vits i å ta forbehold i det. Jeg tar gjerne imot forslag om andre oppsett, hovedsaken er at jeg finner meg ett oppsett som duger Håper på gode råd
 7. tusen takk for hjelpen gutter, det redda natta og morgendages bf2 match for meg:) Godt det finnes folk som dere som tar dere tid til å hjelpe nybegynnere som meg, selv mitt på natten.
 8. eg har funnet ut at eg sku bruke cmos. det sto en liten diagram greier i bunnen av pcn som viste hovedkortet mitt. der sto det at eg skulle ha en stav på cmos på "1 og 2" og for å restarte på "2 og 3". eg har no kobla ut strøm, og bytta staven til restart greiern. skal eg nå skru på pcn, eller skal eg bytte tilbake "cmos staven" til 1 og 2? 1, 2 og 3 er forresten forskjellige metallpinner som stikker opp der d står cmos på hovedkortet. og etter at eg har restarta cmos, og pcn forhåpentligvis starter, fungerer den som normalt da? eller må eg oppdatere bios eller noe sånt?
 9. Jeg skrudde den først opp fra 100 eller noe til 160, noe som funka greit, så prøvde jeg 200 og da kræsja den. Dette er hovedkortet og rammen jeg har i den pcn. Abit NF7-S2 Socket A AMD Hovedkort Crucial PC2700 DDR-DIMM 1024MB CL2.5 Hva skal jeg gjøre for å få bilde, og få skrudd ned minnefrekvensen? Eg får som sagt ikke bilde eller starta pcn ordentlig.
×
×
 • Create New...