Jump to content
Battlefield.no

Daniel-

Styremedlem
 • Content Count

  9,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  238

Everything posted by Daniel-

 1. Savner DayZ-dagene ja! Vet at flere 01-veteraner(:-d) har begynt å spille litt Arma 2 DayZ igjen.
 2. Muligens jeg plukker opp Just Cause 4 bare for å kuke rundt litt. Ellers kommer det vel ikke noe bra før RE2 i slutten av januar. Kommer dog mye bra i feb-mars.
 3. Kjøpte også Origin Premiere eller noe for å teste litt den 9ende. Virker moro nok men har kun spilt med randoms foreløpig.
 4. Liker det at man må passe på å ikke sløse, men burde vel spawne med et par magasiner til.
 5. Dere som prøvde betaen, hva syns dere?
 6. Tviler sterkt på at det blir like bra som BF2, men må så klart prøve betaen når den kommer.
 7. Oh yes. Så du var på Steam i går og spilte både Source og GO.
 8. change Usikker på hva eller hvorfor det har skjedd, men du skal så klart få tilbake veteran-statusen.
 9. Ganske moro :-) Har spilt i noen få timer sammen med randoms som hadde mic, men savner noen kjente å spille med. Spiller på PC så om det er noen andre her som gjør det, skrik ut.
 10. Laster ned closed beta klienten nå. Noen andre som skal teste betaen på PC?
 11. Delvis(elns) lukket beta fra 24-29 jan.
 12. Testet det et par ganger for et litt under et år siden. Ganske moro ja og kommer definitivt til å kjøpe det(ved release 28. mars elns). Det er jo tross alt Rare som har laget det.
 13. Vi har alltid hatt planer om å sette opp en server men ingen har mulighet til å sette opp en egen enda(uten å leie fra en tredjepart). Mener å huske at serverfilene skal komme sammen med betaen, så sikkert Q1/Q2 2018.
 14. Seth McFarlane, pass. Star Trek: Discovery, pass pga hu som var i TWD + at jeg aldri har sett ST(bortsett fra de tre nyeste filmene). Gir det kanskje en sjans når sesong èn er ute. Begynte på The Deuce, deilig med The Wire-reunion Anbefaler Berlin Station og Ballers.
 15. Husker ikke hvem som sa det men det er visstnok tatt opp på en PS4. Tipper spillet kommer til å havne på Steam, men sikkert ikke før 6-9 mnd etter release på konsoller. Og ja, blir definitivt cashcards der og ettersom de har tjent fett på det til GTA 5. Den eneste grunnen til at jeg vil ha det på Steam er så jeg kan spille med folk fra Steam. Blir definitivt kjøp av Collectors Edition til Xbone.
 16. https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe?partner=gtg
 17. Det er ganske rått ja. Mer intenst enn vanilla DayZ. Spiller kun med èn annen for øyeblikket og det hadde vært moro å hatt flere å spille med.
 18. Kun 320 kr nå for den billigste versjonen. Da er du sikret tilgang til å spille med en gang. https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page
×
×
 • Create New...