Daniel-

Styremedlem
 • Content count

  9,096
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  237

Daniel- last won the day on September 5

Daniel- had the most liked content!

Community Reputation

1,199 Excellent

About Daniel-

 • Rank
  [xo]
 • Birthday October 25

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.battlefield.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Telemark

Recent Profile Visitors

9,869 profile views
 1. Dayz Standalone server

  Vi har alltid hatt planer om å sette opp en server men ingen har mulighet til å sette opp en egen enda(uten å leie fra en tredjepart). Mener å huske at serverfilene skal komme sammen med betaen, så sikkert Q1/Q2 2018.
 2. Serier verdt å se på

  Seth McFarlane, pass. Star Trek: Discovery, pass pga hu som var i TWD + at jeg aldri har sett ST(bortsett fra de tre nyeste filmene). Gir det kanskje en sjans når sesong èn er ute. Begynte på The Deuce, deilig med The Wire-reunion Anbefaler Berlin Station og Ballers.
 3. Red Dead Redemption 2

  Husker ikke hvem som sa det men det er visstnok tatt opp på en PS4. Tipper spillet kommer til å havne på Steam, men sikkert ikke før 6-9 mnd etter release på konsoller. Og ja, blir definitivt cashcards der og ettersom de har tjent fett på det til GTA 5. Den eneste grunnen til at jeg vil ha det på Steam er så jeg kan spille med folk fra Steam. Blir definitivt kjøp av Collectors Edition til Xbone.
 4. Kommende filmer jeg skal se

  Kommer en oppfølger med de voksne.
 5. Gratis spill

  https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe?partner=gtg
 6. Escape from Tarkov

  Det er ganske rått ja. Mer intenst enn vanilla DayZ. Spiller kun med èn annen for øyeblikket og det hadde vært moro å hatt flere å spille med.
 7. Escape from Tarkov

  Kun 320 kr nå for den billigste versjonen. Da er du sikret tilgang til å spille med en gang. https://www.escapefromtarkov.com/preorder-page
 8. Hvor er du nå?

  Frikk faktisk. Nå fikk jeg hagle-flashback fra OO.
 9. Serier verdt å se på

  The Walking Dead ja. Ser fortsatt på det av en eller annen merkelig grunn. Usikker på hvorfor, det har jo gått fra å være ganske bra til å være veldig middelmådig. Kommer vel sikkert til å fortsette helt til slutten. Kan forøvrig anbefale Ballers, Suits, El Chapo(ikke samme kvalitet som Narcos men det funker) og Travelers. Har vel 50 andre serier og anbefale men orker ikke å samle sammen en liste
 10. Er det noe liv her?

  BF1 er moro det. Synd det "ikke går" å spille samlet lenger. Det å leie en server og nesten ikke ha noen kontroll over den blir for dumt. Savner en server med kjentfolk
 11. Wild West Online

  Så folk whiner fordi Sergey 'worse than Dean Hall' Titov er en venn av en av utviklerne? Så lenge han ikke er med å lage det så spiller det ingen rolle for min del.
 12. Gratis spill

  https://www.humblebundle.com/store/shadow-warrior-special-edition