Jump to content
Battlefield.no

Rex

Supermedlem
 • Content Count

  1,067
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rex

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Namsos
 1. Du tåler rett og slett ikke ting som ikke tar seg selv så jævlig seriøst. Hørt om "camp"?
 2. Akkurat det er jo ganske riktig for karakteren. Han er følelsesløs, og vet ikke hvordan han skal forholde seg til en slik situasjon.
 3. Babylon 5 sin "Sleeping in Light" er den beste og sterkeste serieavslutningen jeg har sett hittil ihvertfall. "Do you know what tomorrow is, in Earth time, I mean? It's Sunday. When I was kid, every Sunday dad would take us out for a drive. We never knew where we were going. That was half the fun. We'd just go. He'd say "pick a direction" and one of us would point and off we'd go. Tomorrow is Sunday, Delenn. And I'm going out for a drive." "Babylon 5 was the last of the Babylon stations. There would never be another." Hva annet kan man forvente av en perfekt planlagt fem år lang historie.
 4. Har du ikke sett TV serien Gay Army? Se for deg en hel gjeng slike på slagmarken.... Ja de var jo helt representative.
 5. Remake av Deus Ex vel. (Ikke forandre annet enn grafikken. Man skal ikke tulle med perfeksjon. ) Det har jo blitt offentliggjort et Deus Ex 3, men det kan de jo godt fucke opp like mye som nummer 2.
 6. Begynte faktisk å spille dette igjen for ei uke siden. Var ikke klar over at det var en oppdatering på vei, så dette var da en gledelig overraskelse. Synd ikke bf.no har server lenger. (right?)
 7. Slutt å foreslå RTS'er ihvertfall, det er åpenbart ikke det han leter etter.
 8. Rex

  Rambo!!

  Første halvdel virka som en kjip moralpreken, men så tok det jo helt av. Bare Rambo kan bokstavelig talt pulverisere en fyr med .50-cal på kloss hold.
 9. Rex

  Batterier

  Enkelt sagt er det to kamre, hvor det skjer en kjemisk reduksjon i det ene og en kjemisk oksidasjon i det andre. Før du kobler til noe skjer det ikke noe, og det er bare potensiell kjemisk energi, men når du kobler sammen polene tvinges elektronene som trengs for reaksjonene igjennom ledningen. Hvis det er oppladbart vil den motsatte reaksjonen skje hvis man setter spenning på polene.
 10. Du kødder? Starship Troopers 1 er nok kanskje den dårligste filmen jeg har sett ever! Var bare så jævlig flaut å se på.. Har ikke sett 2'ern da Nei, nei nei. Du må skjønne at Starship Troopers 1 var satire, og faktisk ganske genial satire. "Do you want to know more?"
 11. faen må vente så lenge men om den filmen, så at noen snakka om den lit lenger oppe i tråden men hva handler den om og har det kommet en trialer til filmen? Det vi vet er at den ikke kommer til å fortsette der sesong 3 slapp, men gå tilbake i tid. Skal visst være satt på Pegasus, kanskje under angrepet på koloniene. (Så også et sted at de fleste av hoved-skuespillerne skal være med, så da er vel heller ikke det sannsynlig. De var jo ikke på Pegasus da.)
 12. Så bra at du spør. S4 kommer på starten av 2008. Det som hjelper litt er at det kommer en film i høst da.
 13. Husk at det kommer en TV-film før dette, mot slutten av 2007. Den kommer ikke til å fortsette der sesong 3 slapp, men er visst en slags prequel om Pegasus.
 14. Når har det egentlig vært lange tilbakeblikk i det siste? Hvis du mener at de ikke på uforklarlig vis bare glemmer gamle hendelser og mysterier satt opp tidligere, slik som ofte på andre serier, så er det bare bra. Hendelsene på New Caprica hadde kjempestor innvirkning på alle karakterene, og det er bare naturlig at det preger en god del av sesongen etterpå. Uansett, forskjellen fra Lost er at her snakker folk faktisk sammen hvis de hver for seg merker noe rart.
×
×
 • Create New...