Jump to content
Battlefield.no

PlatypusPedersen

Supermedlem
 • Content Count

  2,551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PlatypusPedersen

 • Rank
  MCCCXXXVII

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. Jeg har ikke flydd siden BF2, og har spilt på konsoll de siste 3 årene... prøvde å lette med fly i dag men endte opp med å skli sidelengs på rullebana som om det var holkeføre. Så kan legge til i lista over ting som må fikses: Gjøre det mulig å starte lokal server, eller at man kan bevege seg fritt på tomme servere for å øve seg. Klarte forøvrig å disable heli med stock RPG i dag... om det var aim assist, overpowered RPG eller bare flaks gjenstår å se til jeg faktisk får start på spillet igjen.
 2. Nå fryser det faenmeg oftere og raskere for hver gang... denne gangen hoppet jeg rett inn i en bil, og kjørte i 5 sekunder for det hengte seg. Tror jeg tar en pause inntil videre jeg også... blir så frustrert av dette at det frister å gå postal, men BF3 tenger ikke den type mediaoppmerksomhet.
 3. Første kvelden jeg spilte gikk det forholdsvis smertefritt, spillet frøs / kræsja bare 1 gang i multiplayer på de 6-7 rundene jeg spilte online, og 1 gang i singleplayer - men i dag har det allerede kræsja 3 ganger i multiplayer. Av og til avslutter spillet seg selv, andre ganger blir det svart (eller i Campaign sitt tilfelle, hvitt) - og når jeg alt-tab'er ser jeg denne meldinga: Windows 7 64-bit Intel Core i7 @ 2GHz nVidia GT540M 2GB 8GB RAM. Har oppdatert til de nyeste driverne, og det har kræsja 2 ganger etter oppdateringen. Utifra feilmeldinga kan det ikke tenke meg at Punkbuster har noe med det å gjøre, men skal oppdatere den manuelt nå uten at jeg nødvendigvis får noen høye forventninger om at det hjelper... Flere som har samme symptomer? Edit: Er riktignok en laptop som bare er midlertidig spillmaskin, men hadde vært greit om det faktisk fungerte til Komplett får delene jeg vil ha på lager. :S
 4. Ble dere fornøyd med slutten? selv har jeg igjen de siste 3 episodene, og snubla selvsagt over en aldri så liten spoiler ang slutten da jeg skulle laste ned den siste i dag. >_< Se forøvrig http://saveflashforward.tumblr.com/ for hva du kan gjøre for å prøve å redde FF... selv om jeg føler at det er litt idiotisk at den siden anbefaler å sende mail til FOX om å plukke opp serien... vi vet jo hvor glade de er i å kansellere gode serier.
 5. HBO kommer med en ny serie kalt Treme, som handler om diverse folk som prøver å bygge opp igjen ting og tang i New Orleans... fra de samme folka som ga oss The Wire.
 6. Skal prøve å vente til alle episodene har kommet... lettere sagt enn gjort.
 7. Det er den versjonen jeg har vurdert å laste ned selv. Tror jeg går for den. Hva syns du så langt, Herr Pedersen? Litt sent svar kanskje, men boka var veldig bra synes jeg. (Ta i betraktning at jeg ikke har noen andre bøker å sammenligne med ) Faktisk fått litt dilla på lydbøker nå, så tenkte jeg skulle gå for full rulle med Origin Of The Species, resten av Dawkins sine bøker, The Hitchhikers Guide To The Galaxy, Dexter-bøkene, for ikke å nevne en 50 gig torrent med Stephen King bøker... Greit med litt underholdning når man løfte manualer hele dagen. (Til våren skal jeg kjøpe meg ny mobil som jeg kan bruke som mp3-spiller, så da kan jeg jogge litt også ) Men kort og godt, The God Delusion anbefales på det sterkeste.
 8. Lasta ned lydboka for par dager siden, og sitter og hører på den nå... 13+ timer for Unabridged versjonen.
 9. PlatypusPedersen

  Dexter

  Dexter - Early Cuts Stilige videoer imho.
 10. SKjønner ikke hvorfor Joss Whedon, og andre også, fortsetter å la FOX rævkjøre de gang på gang... må da være mulig å pitche seriene til andre kanaler før man tyr til det satans lavmål-nettverket?
 11. 1 par hjemmestrikkede sokker. 5-ukers Lotto. 1 billett til The Gathering 2010. Litt av hvert fra jobben... godteri, vaskepulver etc.
 12. Da var Dollhouse også kansellert... clicky Edit; Er en Fuck FOX gruppe @ Facebook John Doe, Firefly, Futurama, Dollhouse...
 13. Hadde vitset om Michael Jackson litt tidligere på dagen, så fikk litt uggen følelse da.. må nok gjøre litt narr av Vanilla Ice, Lil Wayne og Celine Dion. 911 samtalen har også blitt offentliggjort btw, hva synes dere om det? Selv synes jeg de kunne spart seg for det, men så er jeg ikke sikker på hvordan slikt vanligvis fungerer over dammen. R.I.P. MJ.
×
×
 • Create New...