Jump to content
Battlefield.no

Jogers

Supermedlem
 • Content Count

  678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jogers

 • Rank
  Tøff i pysjamas
 • Birthday 09/09/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Lyse etter børstemark
 1. Okei, takk for infoen! Da tror jeg jammen jeg skal gjøre det!
 2. Jeg tviler på at du kan gjenbruke noe særlig av komponentene dine, iom at maskinen er såpass gammel. Om du ser på ferdig-PC-ene til Komplett så har de f.eks en maskin som heter "Komplett Winter Gamer" som ser ut til å være et fint utgangspunkt om du vil bruke ca 8000. Da får du en maskin som kan dra BF4 uten problemer. Skjerm er dog ikke inkludert i denne prisen. Om skjermen du har i dag ble kjøpt inn sammen med maskinen hadde det sikkert vært en god idé å oppgradere denne også, men det trenger du jo ikke gjøre samtidig (jeg har selv ikke kjøpt skjerm nå, men har gitt min kone beskjed om at en nice 27" skjerm er et bra julegave-tips). Selv har jeg brukt ca 12.000. Jeg tok utgangspunkt i "Komplett Gamer i35", men kjøper delene løst og har tatt et litt dyrere skjermkort (GTX770 4GB), en større SSD-disk og litt sånt småtteri. Tusen takk for tipsene, den så faktisk ganske lovende ut! Angående det som er skrevet tidligere i tråden; hadde det vært en tanke å nedgradere i7-prosessoren som følger med denne som standard til i5 for å spare noen kroner? Eller er dette tydelig merkbart for spillopplevelsen? Disse kronene kunne jo da for eksempel blitt lagt i et finere skjermkort, hvis det er en mulighet. Skjermen fra 08 må nok i tilfellet holde enn så lenge, men som du sier er jo julen ikke så langt unna
 3. I see. Kunne jeg spurt om hvor mye du må legge i nye deler for å få en god nok maskin? For sammeligningens skyld bare, selv om du da har et litt bedre utgangspunkt enn meg hvis jeg forstår rett Edit: Har nå fått innstallert og prøvd BF3, som i grunn kjører OK, får mellom 30-55 FPS, litt ustabilt. Det er et stort problem med grafikken, men det har vel kanskje med skjermkort/drivere å gjøre? Har innstallert DirectX 11 og nyeste driver fra nvidia, men dette er kanskje ikke kompatibelt med mitt aldrende skjermkort?
 4. Ok, takk for tipset! Ifølge de systemkravene skal det vel holde til et minimum på BF4 (tja, sett bort fra minnet), men er jo ganske langt unna recommended, hvilket er litt kjipt. Prøver å innstallere BF3 og kjøre det i morgen, så får se hvordan det går. Laptopen min kjører forøvrig BF3, men da ligger jeg på ustabile 30 FPS, som ikke er spesielt moro å spille med. Bor i Oslo, så da skal jeg definitivt titte innom den butikken du nevner Bruker ikke maskinen til å produsere eller streame ut video, så da skal jeg ha det i bakhodet, rundt 8000 kroner var ikke så ille som jeg fryktet, om denne maskinen da holder noen år! Og hvis det da er som Berkowzkii sier og at det kreves såpass store utskiftninger er ikke det et prosjekt jeg kommer til å begi meg ut på tror jeg.
 5. Hei! Jeg sitter på en Dell XPS 630i, som nå er rundt 5 år vil jeg tro. Det høres ille ut, men tenkte å høre om det er noen som har litt peiling her som vet om det er mulighet for å gjøre noen oppgraderinger som kan holde den i live i dagens spillverden litt til. Lurer hovedsaklig på hva av hardware som er viktigst å bytte ut, og om dette i såfall koster like mye som en helt ny PC? Kunne tenke meg å kjøre for eksempel Battlefield 4 uproblematisk, om enn ikke nødvendigvis på ultra-high. Spesifikasjoner (si fra om noe mangler..): Prosessor: Intel® Core™2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz Minne: 2,8 GB RAM (Ifølge DXDIAG, uvisst merke etc) Skjermkort: NVIDIA GeForce 9800 GX2, 512 MB (lurer på om jeg har 2 stykker? Kontrollpanel-> "ytelsesinformasjon" sier 1662 MB totalt tilgjengelig skjermminne) Kjører Windows Vista 32-bit operativsystem, og har DirectX 10, vet ikke om jeg har støtte for DirectX 11? Takker for svar.
 6. Så lenge jeg får fly på drager så kan det handle om hva det vil!
 7. Ja, fant ut at jeg heller prøver å lage en ny character, kun fokus på magi, og se om det er noe motivasjon å finne i det istedet! Er vel ferdig med alt av guilds og factions, så er ikke så mye moro å futte rundt med den første characteren lenger. Men er jo litt kjedelig å gå helt til scratch også. Kanskje jeg bare skal dra fram et nytt game med New Vegas, for variasjonens skyld..
 8. Fy søren så nedtur å gjøre ferdig main-quest(ene).. Nå føles jo alt det andre helt uviktig, dette var en dårlig idé.
 9. Delen man møter på Sheogorath er jo fantastisk oblivion-flashback!
 10. Du må passe på at du spiller på en ranked server, det kan du merke av i filters. Det er bare på de du får "offisielle" poeng. I tillegg tar det litt tid noen ganger før du får tildelt poengene på BFHQ såvidt jeg husker, så det kan hende de dukker opp etterhvert;)
 11. Hyper-morro å ha funnet en 1-times runde server, for så å racke opp 98000 $ og deretter få "Connection lost" og miste heile driten
 12. Å ikke ha noe peiling på hva man skal bli, og bli driftende frem og tilbake mellom forskjellige yrker/utdanninger etc til evig tid forever and ever
 13. NRX, vi har jo ikke fått lekt kåbbåy og indianer enda, kom på vt! : -) Jeg synes nå spillet er underholdende jeg da
×
×
 • Create New...