Jump to content
Battlefield.no

Devy

Medlem
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Devy

 • Rank
  NadeQueen

Contact Methods

 • Website URL
  http://mineclan.com
 1. Jeg hadde litt det samme problem som deg. Jeg leste meg til at man ska/kan disable IP6 protokollen da den ikke er helt stabil enda. Kontrolpanel -> Device manager -> Network adapters -> Nettkortet ditt -> Properties -> advanced Disable det som har med IPv6 og gjøre. Håper det hjelper
 2. Devy

  Sons of Anarchy

  Er det virkelig ikke noen som følger med på denne serien? Synes at denne serien virkelig er værdt en tråd så flere får øyene opp for den! Liten review fra IMDB "FX has done it again. Another excellent show that we sit on the edge of our seats during, and wait impatiently for all week. If the common opinion that shows improve the longer they run rings true for this one, then I predict a perfect rating by season 3 and it will be in the running for all time great. The timing couldn't be more perfect with the great "The Shield" coming to a timely close. Sons of Anarchy takes on a classic Hamlet premise with a dead dad under potentially shady circumstances, a wavering prince, (or in this case vice president of the biker club), wondering what the right path for him is. Should he take the more philosophical path of his deceased predecessor or the hard core gangster approach of his mothers current husband and president of the S. O. A. biker club. The first season is only half over and my wife and I are already dreading the wait for season two. A special kudos for Katey Sagal, I didn't expect her to be able to shed the memory of Peggy Bundy of "Married With Children" but she has been able to create a strong Queen of the club character that is easy to love and hate all at once. Find the time for this one, It's like a white trash Sopranos with a story line that actually goes places. " Sons of Anarchy har akkurat startet sesong 2 og den ser foreløbig like god ut som første sesong.
 3. Står når man starter spillet nå at den åpner 8gmt sukk 3 timer mere og vente
 4. Så er jeg igang med og laste det ned. Fikk mail inatt. 14 gig med ca 500m kb/sec......7 timer igjen. Så da burde den være klar til den 17.
 5. Jeg var ute på et oppdrag sammen med en (husker ikke hva han heter), så skulle vi over til et annet sted, så jeg hoppa inn i en taxi og tok han med dit vi skulle. Da vi hopper ut av taxien, kommer det en politibil og kræsjer rett inn i kameraten min. Han prøver og reise seg, men dør på stedet.....Mission failed lol Og vi var ikke engang ettersøkt av politiet.
 6. Vi har en MyBook NAS på 1TB som vi har hacket og innstalert Mediatomb. Dette funker fett og vi ser filmer/serier, hører musikk og lagrer bilder på den som går rett til PS3ern. Veldig fornøyd med opplegget, det eneste minuset er at den ikke har en veldig hurtig overførelsehastighet fra computeren over til mybooken. 1 film på DivX tar ca 5 minutter.
 7. Vi har samsungen og er meget fornøyd med den! Vi fikk planet earth natur dokumentar på blue ray her i julegave, og det er en DRØM og se det på samsungen. Vi synes sortnivået er veldig bra og den har en av de høyste kontrastene på lcd skjerm...15000:1
 8. Jepp Michael Bay sa jo at han ikke ville lage transformers 2 hvis ikke 1ern kom på Blue Ray. Men så betalte jo HD Dvd foundation 150 millioner dollars til Paramount for ikke å gi ut noen filmer på Blue Ray....Grrrrrr Så vi får se hva som skjer i fremtiden med Paramount. Var jo evig lykkelig da vi fikk PS3 og den eneste blue ray filmen jeg ønsket meg var Transformers, men det gikk jo til helvete.
 9. Så mangler vi bare å få paramont over så Transformers kan komme på blue ray
 10. Confession time!? Sorry...etter ukas hendelse i BF2 verdenen, kunne jeg ikke dy meg.
 11. THEWARZONE var det! Tuuuuuusen takk for hjelpen
 12. Da skal jeg sjekke ut SAAW, men jeg vet med sikkerhet at det faktisk ikke var den heller. Men alle inf ligaer er interesant. Denne ligaen jeg fant var ikke startet opp enda. Hadde jegbare husket vilke klaner jeg så hadde meldt seg på hadde det nok vært enklere.
 13. Nei, jeg sier den ligner NIL, men det er ikke den.
 14. Hey! For en tid tilbake leste jeg en eller annen post om en eller annen klan og de hadde meldt seg på i en ny bf2 liga som skulle starte opp. (dette var i januar eller februar) Ligaen var lignende NIL bare skandinavisk 5vs5 inf. Nå har jeg forsøkt og søke i forumet men jeg kan bare ikke finne posten. Kan heller ikke finne ligaen på google. Er det noen som muligens vet hvilken liga det er snakk om?
 15. Jeg kan godt hive meg på! Norsk jente men bor i Danmark, det teller vel? msn er [email protected]
×
×
 • Create New...