Jump to content
Battlefield.no

brn

Supermedlem
 • Content Count

  1,340
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About brn

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • Website URL
  http://img106.exs.cx/img106/1191/e4xsuperwaha.swf

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,307 profile views
 1. Lever dåkkar eller ffs? Nostalgi-tid. Tittet nettopp gjennom den elleville officeonfly-filmen eg lagde i herrens år totusenogsju, og eg tenker, "faen, eg ska gruse dåkkar". Flaks for dåkkar at eg har mac no.
 2. første gang eg sjekket siden på årevis. teh tilfeldighet! sitter og lurer på om css ska installeres på nytt, men med kun luddiken uten maus på mausemattejakt som respons, så sier eg: m.a.s.h und hawkeye >> css, lett! nei hallao. hasje mus eg heller jo... ><
 3. Go'stemning på serveren for tiden?
 4. De siste ukene har en kompis og meg dratt fram gamle slagere og pløyet oss gjennom Resistance 1 og Army of Two 1 i god gammel split screen coop. Vel, de to spillene er unnagjort, og jeg er ikke direkte oppdatert på spillfronten for å si det mildt. Har fått med meg at Borderlands skal være bra, men finnes det andre godbiter - gjerne til en billig penge? Det jeg spør om er, som dere skjønner, innspill til knallgode delt skjerm coop-spill. (PS3)
 5. brn

  Førstegangsbil

  Det eneste som teller når det gjelder kjøp av din første bil er driftsutgifter. Gi blanke faen i hestekrefter og status. Hvorfor? Jo, når det gjelder førstnevnte er de bilene du får tak i som har stor andel hk fullstendig rævkjørt. For sistnevnte - din første bil gir ikke status uansett hvordan du vrir og vender på det. Du må nok budsjettere med litt knall og fall i form av bulk også, så er like greit å kjøpe en "skikkelig" førstebil. Uansett gått for en japaner. Bilene starter og kan kjøres med. bare tull å kjøpe europeisk bil for 35 000 kroner. Forresten, aldri kjøp bil av andre ungdommer. Du VIL bli lurt uansett. Kjøp helst av en pensjonist, desto mer safe.
 6. Nå leste jeg ikke hele tråden, men etter de første innleggene finnes det ikke tvil om at akkurat det er totalt uaktuelt å fullføre. Det oser så mye conformation bias av denne diskusjonen at det regelrett tyter ut av laptopen min, thumbs up....
 7. brn

  Slutter med snus

  Å kutte ut snusen er jo izy, har klart det hele 5 ganger de siste 2,5 årene, jo! Foran hver eksamensrunde, for meg er det tydeligvis klin umulig å slutte i stressende tider, så tviler på at jeg kan være til hjelp. Den mest avanserte varianten jeg prøvde var automatisk trekk fra kontoen, men siden kontoen jeg overførte til var (1) min egen og (2) ikke låst/lagt restriksjoner på m.v så røk det til fortere enn fy. Men skal følge med her, snappe opp noen tips til neste forsøk!
 8. Bergen Vandrerhjem Thon Hotels Budget Der var to blant mange - finnes plenty av overnattingsplasser her så du finner nok alltid noe grisebillig.
 9. Skofterud ble disket for en lignende forseelse i Tour de Ski, så hvorfor skal ikke reglene gjelde for Kowalczyk? Regler er regler - og det er absolutt ikke patetisk av Norge å bringe den diskusjonen videre. Nordmenns naivitet er som alltid stor, vi tror alle vil oss godt og at alt "ordner seg". Forunderlig at det skal være fyfy å stille spørsmål til om hvorvidt regler har blitt fulgt. Blir det samme som å si at gullmedaljen til Estil&Alsgaard i Salt Lake bar bismak over seg, noe som er latterlig - for juks er juks, og regler er regler.
 10. @Frikk Husker i alle fall at jeg jaktet som en gud på deg hver bidige gang. Scoredisfavør undertegnede 2-56 var nok ikke langt fra sannheten. Deilig å ha filmen endelig i hus (tusen takk Durin!), backup x2 fra nå av! Må ærlig innrømme at filmen gav litt mersmak, selv om jeg nok vil nabbe rundt som en eneste stor blink av et freekill om så blir tilfellet. "Heldigvis" er det eksamensrunde om en måned så jeg blir å holde meg selv i tøylene, men kan muligens - kanskje, mot all formodning - oppleve en undercover som plutselig skifter navn til brn i løpet av april, mai ettersom jeg da kun har bacheloroppgaven å forholde meg til! Frisk bris eller ettellerannetfantastiskannetnavn fra BKK kan muligens bli et lite hinder om jeg tenker meg om... Lover uansett ingenting, "time will show" som den eminente Blodstrupmoen engang så godt sa det.
 11. @Arthe Blitt noen år nå, ja! Har vært innom forumet fra tid til annen, men gikk inn for å kutte ut CS-delen. Fant ut rundt halvveis i første semester, høyere utdanning, at det skulle bli all-in på skolen (hadde jobb på si som tok ganske mye tid), så noe måtte ofres. Og de få gangene jeg tok meg tid til en runde eller ti var det ikke det samme lenger - mistet lysten. Hadde vært fantastisk om du hadde filmen, ligger mange gode minner i den som jeg ikke vil være foruten selv om gamingen i og for seg er lagt på hyllen! @Torres Hehe ja, vi hadde mange gode stunder på Offishen!
 12. Hallaisen tøspølser! Long time, no see blir definitivt denne tråden, og før jeg går videre vil jeg bare unnskylde meg for å faktisk lage en tråd og ikke poste dette i en tråd. Men, siden det ikke var en passende tråd for dette, så tok jeg sjansen uansett. Vel, nok om det. For dere som husker meg - under diverse kallenavn; brn!, Brann!, Brann ffs! blant de mest heldige - så var jeg smått aktiv (for å være snill mot meg selv) på serverene for en del år siden. Vel, det er en god del år siden, 3 år og lenger bak i tid er vel et korrekt anslag. Jepp, 2007, stemmer dette (tiden flyr!). Jeg var ikke blant de alle beste, men jeg håper noen av dere husket meg smått på toppen av scoreboardet, nabbende rundt med elefantbørsa med rødfis. Nå husker dere muligens hvem jeg var, så la oss gå videre. Saken er den at jeg under denne tiden brukte et rent helvete med tid på å lage spesielt en film fra trollingen på Office (ok, det var to filmer, men den siste er den viktigste). Det har seg slik at under flyttingen i fjor må ha CDen med filmene blitt forsvunnet - den er i alle fall ikke her nå når jeg forbereder atter en ny flytterunde om ikke lenge. Jeg har søkt høyt og lavt på google, gått rett til kilden på filefront - men nei, ikke en dritt, alt er vekke. Det eneste jeg fant fram var den gamle "Fragmovie"-tråden her på bruket. http://www.battlefield.no/forum/lofiversion/index.php/t59343-750.html Uansett, siden jeg brukte evigheter på å spille, recorde, editere og atter editere er det litt småsurt at den plutselig er vekke. Så jeg lurer på om det er noen av dere her på bruket som fortsatt mot all formodning har denne filmen, "Judgement Day" tror jeg det fengende og alt for kreative navnet var. I så fall, om det er noen som har denne (og kanskje begge to, husker ikke navnet på sistnevnte), så lurte jeg på om det var mulig å fått til en overføring til meg av et eller annet slag? Dette hadde jeg definitivt satt pris på, takk på forhånd! Og sist et lite fåkkåff til digitaliseringen av verden, nå som jeg har fått et par år på rævva begynner jeg endelig å forstå hva det var moderen og faderen snakket om for noen år siden... "i graven går du, og alt med deg likeså..." Trist.. mvh Edit ..så spør jeg meg selv "Kan noen klare å bli forvirret av skrivefeilen i trådens undertittel?" Vel, for å ha alt på det tørre: Source som i S og ikke C burde være kjent for de fleste her
 13. Ok. Du vil med andre ord analysere sport for seg, for deretter se om objektet kan klassifiseres som idrett - selv om det er snakk om synonymer. I tillegg er vurderingskriteriene dine, som jeg har blåst opp i siteringen, som synonymer å regne. Uttrykket smør på flesk strekker rett og slett ikke til i denne sammenhengen, her må det definitivt hardere skyts til.
 14. Du fattet ikke hva jeg skrev med andre ord. Men for all del, kjør på! Jeg kommer definitvt til å si tjue-ti da det (1) høres riktig ut og (2) mindre krunglete enn å si totusenogti, totusenogditt totusenogdatt..
 15. Med tanke på at det utelukkende er fra år 2000 til 2009 at uttalen har endret seg er det definitivt mest korrekt å gå tilbake til normalen og si tjue-ti.
×
×
 • Create New...