Jump to content
Battlefield.no

Nifel

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nifel

 • Rank
  Menig
 1. Haha! Så knall, har ikke spilt mappet mer enn et par - tre ganger, tøft at det er flere! Elsker det mappet, er fantastisk. Spiller mye MG og der får jeg virkelig vist meg fram ;P
 2. På det nye mappet Lyeskrovy (det med alle skyttergravene) er det i et rom en plakat med Skijegerbataljon Norge! Ikke noe viktig, men en artig sak likevel. Se om dere kan finne den
 3. Spiller som regel 5 - 7 ganger i uka, men den siste uka bare 1 gang - for mye jobb.
 4. Går bare under Carni! Hei forresten Kesselring, fant du ut av tweaks for kortere loadedtid etc som jeg skrev til deg?
 5. Mulig du har en flaskehals noe annet sted enn grafikken - hadde samme problemet i CS:S og fant ut at en rens av vifta / heatsink til prosessoren fikset saken. Rett og slett den som ble for varm Ellers kan selvfølgelig HDR ha noe med saken å gjøre - slå den og Vertical Sync av. De fleste spill er bedre med Vert. Sync off uansett. Prøv også å slå av motion blur. Ellers som alltid; last ned nyeste grafikkort drivere, pass på at du har nyeste directX.
 6. Tatt ut en haug med AT rifle! Treff belter eller helst bak. Treffer du "oppå" kan den prelle av virker det som. Har tatt ut tanks med 1 - 2 skudd, heldig ja, men man kan nok bli pro med den og Panzerfausten er verre, tror faktisk den har slik en innstilling som noen moderne antitank våpen - den må gå en viss avstand før den armeres. 5 meter eller så kanskje. Har i alle fall gjort 0 skade på kloss hold bakfra enkelte ganger.
 7. Nifel

  RO kickoff

  Bestilte over Steam selv, $ 25 er vel noe slikt som 150 kr. Får ikke cover, men skitt au - hvis du har lite peng så er det meget billig moro Får prøve å bli med på kickoffen, har bare spilt meget seint for tida pga mye jobbing så er vel stort sett selvlært... men har vel mye igjen Må bare skryte av snipingen min på mappet med snø og to broer over ei elv - stod i russerbunkeren med en lånt sniper og tok en tysker som løp over haugen fra tyskerspawn - bak bunkeren på den andre siden! er vel 4 - 600 meter det? Ah, fra da var jeg solgt til RO:O! Tror nok CS:S får en lang hvile ja!
×
×
 • Create New...