Jump to content
Battlefield.no

Litago

Supermedlem
 • Content Count

  3,490
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Litago

 1. Hva er det som bruker en kanne bensin på 5 minutter uten å bevege seg?
 2. Hahaha, åjesus! Og den "noe mer du ville lære" satte faen ta meg prikken over i-en i nyere tids teiteste bf-innlegg.
 3. Oh lord u r a huge tard ' /> God jul til alle som har vært snille barn.
 4. i det vesentligste og resultat enig med siste taler.
 5. Stort sett alle her trenger å skjerpe seg. Husk at dere, med noen unntak, er unge og trenger å reflektere langt mer over tingenes tilstand enn det dere gjør nå, før dere danner dere en mening. Registrerer at en av løkhuene under her mener at Russland kanskje kommer til å angripe Norge, mens motparten mener at oljeinstallasjonene neppe er et gyldig mål. Værsåsnill, når dere tenker på noe sammensatt som nasjonal politikk, storpolitikk eller hva det måtte være, tenk dere om før dere danner dere en mening. La målet være å søke mer informasjon om emnet, ikke å danne dere en mening om at det enten er svart eller hvitt. Husk at det ikke handler om å ha rett eller galt, men at alle er enige om det som er riktig for alle. Dette til ettertanke. edit: dette innlegget er selvfølgelig ikke rettet mot de som vet at det ikke burde være rettet mot dem.
 6. aaaaah, nostalgien. Golden times, ass.
 7. Haha! Hadde nesten glemt angel ranger! Fyfaen for en type.
 8. Fugleinfluensa Skulle gjerne bumpet denne også. Mener å huske at det var en brio-grossist med kunstig høyt selvbilde som forhindret disse trådene i å innta sin rettmessige plass i perledykket.
 9. kongebump, imo. ikke bry deg om den lille fjerten over her.
 10. Trodde det skulle være tonnevis av nerder her, jeg! Det er HDen som har krasjet.
 11. Kan det være ram-en som har skylden her?
 12. Etter at windows skal være lastet, får jeg blåskjerm og beskjed om at den ikke kan lese skikkelig fra filen "olethk32.dll". Og der blir den. Skal det forresten være blåskjerm i XP? På forhånd takk.
 13. Trokke de gutta som kjøper de t-skjortene har så mye verdifull tid.
 14. Hvis man har lyst til å sovne til en skarrende soper som lager alt i moll, så.
 15. lurt å spørre alle fittetjuvene på bf.no om dametips.
 16. Litago

  Ungdomsskolen

  Pensumet er ikke så veldig stort, kan ikke tenke meg at det er så veldig mye jobbing.
 17. Litago

  Snus

  En sig før dritern får fart på systemet mitt, men om du vil beholde all nikotinen kan du vel bare svelge snusen? Husker jeg spiste en snus på et eller annet tidspunkt og fikk ikke noe nikotinsug på mangfoldige timer.
 18. Litago

  Ungdomsskolen

  Det kommer helt an på hva du er vant til, men det tror jeg neppe det blir. Det er bare en myte.
 19. Litago

  Ungdomsskolen

  Joda, men om du kommer fra et område i Bærum med mye ressurssterke foreldre, så stiller de ungene litt annerledes enn på de fleste andre steder. Vi røyka og drakk også i 8. klasse, men var stort sett en gjeng med oppegående og ressurssterke folk, men hadde noen kompiser på "skråplanet" som det ikke har gått så bra med.
 20. Litago

  Ungdomsskolen

  Ikke kast deg totalt på statusjaget på u.skolen. Husk at de aller, aller fleste som er kule på u.skolen er de største taperne noen år etterpå. Da tenker jeg på opprørskulturen som ofte dukker opp på det alderstrinnet. At alt som er galt er kult, og gir status. Mange som bli sittende fast i den tankegangen klarer seg ikke så bra videre. Men Pitty et jo noen år yngre enn meg og kommer fra et annet sted. Mulig u.skolen har blitt mer "moden" og har litt andre verdier. Men kom deg vekk fra PCen, vær aktiv sosialt. Snakk med jenter i stedet for å snakke med kompisene dine om dataspill. Ta initiativ og dra igang aktiviteter, så blir du fort den folk ringer til for å finne ut hva som skjer. Smil og vær positiv, alle har gode egenskaper. Folk som er negative er usikre, vær flink til å rose og gi komplimenter. Smil til verden, og verden smiler til deg!
 21. En hvert 10. minutt eller så? Nei, noe mindre enn det er det nok. Lett for oss med våre SUVer å si at inderne ikke burde kjøpe biler, men hvem har rett til å nekte dem det? Dessuten har nok disse bilene svært små motorer, som jeg prøvde å påpeke over (Uten at "Brann!" skjønte det, fordi han er dumdumdumdum).
×
×
 • Create New...