Jump to content
Battlefield.no

viking665

Supermedlem
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About viking665

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/03/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø
 1. viking665

  Lost

  Lost er en fantastisk serie og jeg har sett allle Lost episodene som er kommet. Er enormt spent på hva som vil skje i siste episode av Lost. Når den engang kommer.
 2. Er jo fake dette da, men uheldigvis finnes det folk som ham. Grøsser bare ved tanken på det!
 3. Den dama burde gå rundt med et skillt på hodet der det står: Har noen sett hjernen min?, altså og ønske og bli kjempetjukk, hvem i allverden er det som kommer med slike sinnsvake ambiasjoner. Og er jo kjempesynd i barna, tro hvor flaut det må være for dem. Og for ikke og tenke på sexlivet til dem, mannen må jo faen meg ha kart og kompass for og finne hullet.
 4. C- er på 208 GB nå. Egentlig fire hundre. Men de resterende forsvant under formatering.
 5. Hei! Kan først begynne med at jeg hadde Windows vista, og en HDD på 475 GB. Etter en stund fjernet jeg Vista og la inn XP. For og så etter en stund kjøre dualboot, for og så deretter fjerne vista. Så jeg kunne bruke D: partisjonen til spill osv. Så i dag formaterte jeg PC-en (Og la inn Vista), formaterte bare C: Partisjonen. Og nå er plutselig D: partisjonen borte, finner den ikke. Og synes det er veldig rart at den bare er forsvunnet i løse lufta. Kan og si at PC-en lagde en mappe som heter Windows.OLD der jeg har stortsett alle filene fra C: partisjonen før jeg formaterte. Har og prøvd diskbehandling, men fant ikke D-partisjonen der. Skulle ønske man kunne angret på Formatering.
 6. Video en og to. Er ikke så interessante da. Bare fingring og suging.
 7. Synes det er bra det ikke ble noe av, for hva i helvete skulle stadionet blitt brukt til etterpå?. Tromsø er en alt for liten by til slikt. Og hadde vært idioti og arrangert noe sånt.
 8. Tenkte og lage en konkurannse her der jeg gir to spill til vinneren gratis: World in Conflict og Shadowrunner
 9. Spiller ikke World in conflict lenger, noen som har lyst på World in Conflict? kan sendes i posten. (gratis)
 10. viking665

  Spore

  Har litt lyst på Spore. Men vet ikke om det er verdt mine penger, og så har den Securom. Og det er fryktelig irriterende.
 11. Jepp, er mange teite oversettelser. Som jeg irriterer meg grønn over avogtil. Og den i die hard 4.0 jippi kiyay din kødd. Hvorfor kan de heller ikke bare la være og oversette slikt?. Er jo forsåvidt ikke så farlig at teksten noenganger er feil, forstår jo hva dem sier. Men hater at teksten i National Geograpich channel og discovery m.f.l noen ganger henger etter, slik at det ikke blir korrekt oversatt.
 12. viking665

  Spore

  Vell, er jo et stort problem dette med Securom. Og den securom dritten gjorde jo slik at mange slet på utgivelsesdagen til Spore med og installere det. Er forresten en tråd her om hvordan og fjerne Securom i det minste
 13. Nå diskuterte de om de får mer problemer med en person i natt, han har vist ikke noe sted og bo.
 14. Du skal installere den lille "patchen" som skal installeres etter 0.7, den heter 0.7.5-t. Forresten så er denne tråden feilpostet, hører hjemme under ProjectReality
 15. :lol: :wub: Den der kommentaren var et GULLKORN!!! *
×
×
 • Create New...