Jump to content
Battlefield.no

Caliente

Supermedlem
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Caliente

 1. You will be surprised! Solgte min Deathadder etter 1 uke med Mamba...Ikke for at jeg følte den var så mye bedre, men trådløs
 2. Tenk L4D2 sin survival mode over en hel øy. Har de biler osv så er jeg lost Nei, må si jeg gleder meg litt til dette. Zombier <3
 3. Det er vel smak og behag. Jeg liker litt tyngde i hånda så lenge det ikke er mye friksjon mellom musa og matta. Noe det ikke er med min vertfall. Lading er helt ok. Bruker den om dagen, lader om natten. I ukedagene er det ingen krise om jeg glemmer å lade ett par netter. Men har hent at den har tatt kvelden mens jeg spiller, men da er det inn med kabel, så WHOP...like fin. Høy DPI = fanger opp mer = mindre kjangse for skipping og bedre tracking. Og lasern i Mamba kan du ikke si mye negativt om unggutt. Den leverer på alle måter! Men husk at Razer mus burde ha harde musematter, det er der de presterer best. Spesielt da Mamba og Deathadder, de er rett å slett lagd for harde matter.
 4. Razer Mamba funker like fint med kabel som uten. Er helt valgfritt og tar 5 sekunder å bytte. Kommer nok aldri til å gå tilbake til kabel igjen dog, er herlig uten. Laseren i Mamba er også 5600DPI mot Deathadder sin 3500.
 5. This is true. Fabrikkinnstillingene var triste. Men etter 2 minutter så ble det utrolig bra. Dog satte jeg inne noen sære verdier ettersom den kun brukes til gaming og jeg er fargeblind. Så jeg driter i hvordan filmer og bilder ser ut. Jeg vil se folk ingame lett, uansett hvor mørkt det er. Go Mamba Sadolf, trust me!
 6. SKAL kjøpes asap! Har vel hatt min MouseBungee i snart 10 år vil jeg tro... Så det er en investering 4 life!! Fikk den skjermen Mandag, testet musa og matta Mandag og Tirsdag, for noe dritt. Den har for mye friksjon, upresis!!!! og scrollen er muligens tidenes dårligste. Men helt ok grep på den. Skjermen er utrolig da!
 7. Vil du ha tracking i verdensklasse så gå for Razer Deathadder eller Mamba på en Razer Destructor matte.
 8. Steam ID: STEAM_0:0:6807849 HF Custom Maps nå nettop. Aner ikke hvorfor.
 9. Etter å ha vert hos en kompis og aldri kan spille med 60Hz igjen, så bestilte denne i går: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=607604 Satan for en forskjell på 60 og 120Hz!
 10. Gleder meg til å teste dette ja! Men ser veldig mange frustrasjons momenter her.
 11. hmmm, er usikker på denne sjæl. Mange klager på kjørefysikken, noe som skremmer meg til å vente.
 12. GREIT! Det er egentlig Mamma sin da Men jeg som bruker den. Audi A3, S-line - 2010 Modell - 1.8T (180HK)
 13. Det er Hamar vi snakker om, ikke Grønland Men neida, er security som passer på også. Pfff, når du kjøler en bil til over 300.000 i en alder av 21 så passer mann ekstra godt på den. Og en kompis ble frastjålet dekk i fjor + knust rute...så litt skeptisk. Lar ikke folk som Sjuli komme nær den! Kaffe kaffe kaffe. Dere som leser bøker er litt sære Her blir det Sverige + banekjøring!
 14. Lynet skyte hs, hoho! skal like å se det
 15. Herlig! haha, herlig video! Snakk om tålmodig selger eller hva han var.
 16. hehe, jeg faller nesten inn under den. Jeg ser nesten bare på hvordan bilen ser ut utenfra og inni. Går den også forover så kan jeg være dum nok til å kjøpe den. Selv om det er en problem passat
 17. Woho, jeg fikk tak i billetter til TG. Har på følelsen at det ikke helt er min greie, men skader aldri å prøve. Vet noen som har vert der, om man kan parkere bil og la den stå trygt mens man er der?
 18. Har du kjøpt en komplett PC så er det ofte en tast i starten som gjør dette for deg. F. eks F12, F9 eller F6 (de mest vanlige) Hvis ikke kan du sette inn Windows CDen og installere på nytt. Du vil da få ett valg å formatere diskene dine før du begynner installeringen.
 19. Så, ble det noe? Btw, Denne drar damer!! http://forum.fatmanandcircuitgirl.com/foru...35&PID=3323
 20. Caliente

  Crysis 2

  Samme som jeg har hørt. Folk finner det rett å slett kjedelig å spille. Dog skal det kjøpes, ettersom PCen trenger noe tyngre en CS.
 21. En venn holder på med pilot lappen nu. Han har for lite fly (Cesna og slike) og har sittet på en gang. For en følelse av frihet!! Helt utrolig.
 22. Satan, glemte denne. Norge vant altså? Noen har link til STV Demo?
 23. Enda ett bra intervju. Demise imponerte vertfall meg denne ligaen. Men tror nok det blir 4. plass på gutta i år.
×
×
 • Create New...