Jump to content
Battlefield.no

Cynix

Supermedlem
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cynix

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 04/06/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • Interests
  Veldig interessert i PC, men er også glad i sport. Spesielt fotball og golf. Spiller selvfølgelig for Lyn fotball. Favorittspill: Battlefield 2, starcraft og the sims 2.
 1. Je. Men at de driver å truer verden med terror skal ikke aksepteres. Verden må vise at det ikke godtas. 1244252[/snapback] Helt enig med deg der, men så har ikke de så mange andre midler å bruke. Disse folka har blitt tråkket på av vesten gjennom hundrevis av år, i tillegg til at de lever i verden som har en mye dårligere levestandard enn vår. Da er det ikke rart at mange av dem er fanatiske muslimer og tror at religion er den eneste løsningen for deres problemer.
 2. Urban. Det er de beste kartene i spillet.
 3. Er dessert conflict ctf version 0.2 noe bra?
 4. Laster ned hotfixen nå men i stad fant jeg bare et dusin servere som var oppe og gikk. Bf.no burde dedikere en av serverne til denne modden
 5. Cynix

  Iran

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1214455.ece Iran sier de umiddelbart vil begynne å anrike uran etter at Det internasjonale atomenergibyrået IAEA i dag overlot striden om Irans atomprogram til FNs sikkerhetsråd.
 6. Er det noen som vet hva patchen vil inneholde?
 7. Savnet en mod som dette, så det kan hende at jeg tar meg litt tid til å sette meg inn i det.
 8. http://en.wikipedia.org/wiki/Terrorist_attacks gir jo en ganske god pekepinne. Det med fremmedfrykt er jeg totalt enig i.
 9. Det er ikke det jeg mente, og det tror jeg du også vet selv om du er gammel og vis. Jeg ser absolutt ikke på ALLE muslimer som potensielle terrorister, men når flesteparten av verdens terrorhandlinger begås av en liten minoritet av muslimer så ja da dannes det en negativ stereotyp i den vestlige verden.
 10. Poenget er at det er ment som vanlig kritikk, og ikke som å rakke ned på muslimer. Om det er smart derimot er en annen diskusjon. Det at de valgte å lage en karikatur av profeten er kanskje ikke den beste ideen, i og med at det er med på å skape en økende kløft mellom muslimer og vesten. Men: Det er i all sin prakt lovlig, og når de begynner å kritisere ytringsfriheten, noe som er så grunnleggende for et demokrati, da skurrer det litt. Og når han utgiveren faktisk mottar drapstrussler, så er det noe fundamentalt galt med dem og ikke han. De må gjerne protestere og skyte i lufta for min del, men ikke true med vold.
 11. Nei men når vi har lov til å rakke ned på regjeringen, kristendommen og USA har vi også lov til å kritisere islam.
 12. Så forøvrig på tabloid nå nettopp, og han som representerte islam mente at han utgiveren måtte regne med drapstrusler. Da er som han sier: Hvem er fundamentalisten? Uansett synes jeg det er flott at Norge som nasjon står på sitt og forsvarer ytringsfriheten, i motsetning til terroristene som driter i det og ønsker at Norge skal bøye seg i støvet.
 13. Takker for mange fine kommentarer og tips ! Skal absolutt prøve å være litt småflørten og ta igjen litt på henne. Får poste her hvordan det gikk. Anax, den siste kommentaren velger jeg å ignorere. Det sagt er det ikke kvantitet av supportere som teller, men kvalitet
 14. Jeg regner risikoen for det som liten, men ja sjansen er der.
×
×
 • Create New...