Jump to content
Battlefield.no

Tenebres.no

Supermedlem
 • Content Count

  900
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tenebres.no

 1. Det er ikke kvaliteten som folk er skeptiske til, men utseendet og designet. Det har aldri vært aktuelt for meg å spille WoW pga. den heslige grafikkstilen, men det er jo greit. At de bruker den samme i et Diablo-spill er derimot IKKE greit på noe som helst måte. Det blir sikkert et godt spill likevel innholdsmessig, men det vil være uaktuelt for mange gamle Diablo-spillere (meg inkludert) å kjøpe det pga. et design som ikke oppbevarer seriens sjel og stemning.
 2. Hvis det ser sånn ut når det kommer ut er det ingen sjans i Helvete for at jeg kjøper spillet, selv om jeg er fan av serien. Makan til barnslig og idiotisk grafisk... jeg brekker meg. Gir meg lyst til å danse naken med en blomst i ræven, noe som er rart for et såkalt Diablo-spill.
 3. Altså de beste rally-spillene uansett plattform. Også LOTRO som jeg mener er det beste MMORPG laget så lenge, men nå er vi voldsomt off-topic.
 4. Nå er patchen endelig ute!
 5. Siste gang jeg kjøper noe fra Crytek uansett. Crysis var dårlig på hele linjen og er kanskje historiens mest oppskrytte spill. Jeg LER godt av anmeldelsene. Oppbrukt scenario, interessant konsept men dårlig gjennomført, kjedelig innhold/action, treig og ustabil motor, uferdig spill fult av bugs. At de i tillegg annonserer at de ikke kommer til å fikse spillet er rett og slett provoserende. Dice, som får mye ris, prøver i hvert fall å komme med nye patcher for sine gamle buggete spill. Crytek gidder ikke engang. Ficken Sie sich!
 6. Spørsmålet er enkelt: Hva er de beste spillene på Xbox Live Arcade? Jeg har nettopp kjøpt Pinball FX og synes det er ekstremt underholdende. Andre gode tips?
 7. Conans univers engasjerer meg like mye som utviklingen av humanismebevegelsen i Burkina Faso i 1800-tallet. Så jeg tror jeg står over.
 8. Det var selvsagt Bloodwych.
 9. Artig og underholdende spill, men jeg skjønner ikke helt hyppen. Oppskrytt til de grader. Samme gjelder Crysis, som ikke var artig engang.
 10. Sånn! Nå har jeg bestilt 30kg stroyent. Gleder meg
 11. Litt irriterende sak, denne GTA4. En GTA er et typisk konsollespill så jeg burde kjøpe det på 360. Men siden det finnes en multiplayer-del og at jeg ikke har gold membership burde jeg nesten vente til PC-versjonen, for jeg gidder ikke å betale for xbox live for bare ett spill. Kommer ikke til å sove i natt, gitt.
 12. Ja det er story modus både single og multiplayer. Ja du kan spille 4 samtidig i terrorist hunt (co-op). Men i story modus er det bare 2 stk. Gjerne det. Jeg finner bare ræva servere med 150+ i ping.
 13. Hva er den enkleste måten for å stjele en bil, forresten?
 14. Sannsynligvis det beste FPS jeg har spilt noensinne. Alt som var bra i RS Vegas + alt som var bra i CoD4 + sammensveising SP/MP + tactical map + remakes av maps fra Raven Shield (min tidligere favoritte RS). Jeg ser ærlig talt ikke hvordan spillet kunne blitt bedre. Kanskje med enda flere remakes fra Raven Shield?
 15. Nå har jeg kjøpt på butikken for 399,- ja, men Steam-prisen var betydelig bedre særlig med den lave dollarkursen. Synd...
 16. Det står følgende i nyhetene på Steam: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 is now available in Canada and the United States via Steam for $49.95. Vet noen om spillet vil kunne kjøpes gjennom Steam også i Europa? I så fall når?
 17. Spiller jo ikke MCP-maps i Infantry vettu Synd. Hadde vært morsomt om en soldat hadde erstattet MCP'en: en medic som fikser ham, og en soldier med minigun som sitter oppå skuldrene hans. Ser det for meg...
 18. Må være vanskelig å fikse MCP'en på en infantry-only server...
 19. Nei, det var det første RPG à la Dungeon Master/Eye of the Beholder som kunne spilles multiplayer. En revolusjon på den tiden.
 20. Gammelt men rimelig enkelt...
 21. The Addams Family Denne rundet jeg på Amiga for ca. 15-16 år siden
 22. Jeg hadde også reagert på denne, for å si det sånn.
 23. Kjøpes når det er ute på PC.
×
×
 • Create New...