Jump to content
Battlefield.no

Irritum Starbreeze

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Irritum Starbreeze

 • Rank
  I am not in control of myself, help me!
 • Birthday 08/15/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haugesund
 1. Vet ikke om dette er blitt linket før. Men dette kan jo bli nedtur for mange. Selv må jeg ha Origin for å spille Swtor så for meg blir det ingen problem. http://www.gamespot.com/news/6328531/battl...all%3Btitle%3B8
 2. Du kan jo gå for denne. virker som om den har støtte for 3d. Likte i grunn ikke designen på den du linka men det er jo smak og behag. http://m.samsung.com/uk/consumer/pc-periph...type=prd_detail
 3. Jeg har spilt det i litt over 2 år nå tror jeg. Mitt første MMO og er glad det ble det. Jeg er ingen hater av WoW, men slik jeg har forstått det er det flere kids i WoW enn Lotro. Selve spillet har ikke like mye pew pew schu schu lyn lys og alt mulig flashy flash-flash, noe som kan virke "kjedelig" for yngre spillere. Men storymessig er det en grei story. Jeg har spilt på US servere hele tiden pga da jeg kjøpte spillet var dollarkursen bedre enn eurokursen, så rent økonomisk sett var det win ' /> Tidssoneforskjellen er litt fail, noe som har fått meg til å få en fucked døgnrytme hvis jeg blir litt for dratt inn i spillet hehe. I tillegg er det Turbine som driver (og har utviklet) spillet i USA, mens Codemaster i EU. Turbine gjør det mye bedre mtp support og webside, så det er jo et pluss i forhold til EU serverne. Er også morsomt å snakke med folk fra USA, og jeg kan si engelsken min har blitt mye bedre siden før jeg startet. Et annet pluss er jo at spillet er gratis nå (hvertfall store deler av det), så skader ikke å prøve. Hvis du er interessert spiller jeg på Landroval (US) og heter Elriwan, Elriwun, Elriwen og Elriwon Er ett par år siden jeg spilte dette sist. Spilte det ved launch. Spilte da på eu serverene, er det samme klient på eu som på us?
 4. Utrolig trist å høre....kondolanser og tanker går til venner og familie.
 5. skulle seriøst ønske steam la ut flere spill på sine sider. Synes det er en genial løsning, selv om mange synes dem er overpriset. Gladelig betaler jeg mer for å slippe styr med cd'er.
 6. Ser unektelig veldig spennende ut. Men er litt redd for hype og hvor mange som kommer til å rolle dark side. Men sitter definitivt å venter på spiller i spenning.
 7. Kondolerer så mye til venner og familie. Alltid trist når en så ung person forsvinner.
 8. Savner ett spill på samme nivå som freelancer. Brukte så alt for mange timer på det
 9. Seriøst....tråden startet så bra men er helt off topic nå på slutten. Trist slikt skulle skje. Var veldig god underholdning å lese folks meninger ang topic.
 10. Hmm. Takker for all respons. Og jeg anbefaler alle å sjekke ham ut på youtube. Musikken hans er helt fantastisk.
 11. Takker, men da ser det ut som om jeg ikke får tak i det fra en norsk forhandler ihvertfall
 12. Vel, nå har det seg slik at jeg leter etter en pianist og komponist som heter Yiruma. Det jeg leter etter er cd'er jeg kan få tak i på nettet. Eneste jeg fant på cdon var noe greier til 600-800 så tror ikke det var heeelt det jeg lette etter. Så om noen vet hvor man kan få tak i det hadde det vært kos med en link. Takker på forhånd.
 13. Irriterer meg mer folk som skal drive å retrye for stats og penger enn noe team bytter. Spiller ingen trille for meg hvilket lag jeg spiller på. Dør uansett
×
×
 • Create New...