Jump to content
Battlefield.no

Cappadocius

Klanmedlem
 • Content Count

  864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cappadocius last won the day on October 29 2021

Cappadocius had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Cappadocius

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 12/30/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://clanems.kicks-ass.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Marinehovedstaden
 1. Jøss. Ikke _helt_ dødt ennå. Ble påminnet bf.no nylig da det viser seg at jeg plutselig har en kollega herfra.. Sussidal
 2. 8v8 - competitive mode hadde vært nice... Blir aldri det samme igjen men kan ikke forvente det i dag heller.
 3. Hva med å høre med europeere som fremdeles holder på? Tror det er noen engelske/tyske/franske klaner som fremdeles spiller en del public i hvertfall..
 4. Ikke fått noen interesserte - annet enn eMs?
 5. ..Og ikke helt hardcore RO heller... Ikke for det - RO er moro, det - men det blir fort en begrenset spillerbase...
 6. Jobber i Oslo så jeg kan jo alltids droppe innom..
 7. Har HTC One (M7) - funker som fjell. Har prøvd Samsung S4 - så vondt vil jeg ikke meg selv igjen (hater TouchWiz eller hva de kaller driten) og epleprodukter interesserer meg null. Neste fon tipper jeg blir Sony Xperia Z4 eller HTC One (M9). Lang batteritid er viktig siden jeg sitter mye på toget så valget disse to telefonene i mellom kan godt avgjøres på dette grunnlaget alene. De features som de fleste toppmodellene er så og si like på (i praktisk bruk) er uansett; CPU, minne, skjermkvalitet og -oppløsning. Det koker ofte ned til de features du er veldig opptatt av - og som ikke er like. For meg er det byggekvalitet, Android-skall og batteritid. (Jeg gidder i hvertfall ikke bruke masse tid på å tilpasse en eller annen variant av Android-skall så som SmartLauncher el.l.) Tidligere synes jeg det var stor forskjell på lydkvalitet men nå ligger denne forskjellen stort sett på headsettet/DAC-en du kobler til.
 8. Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 9. Nja - personlig har jeg ikke spilt nok på det til å gjøre meg opp en skikkelig mening enda. Men det er ikke bare jeg som skal bestemme kartsyklus på serveren.
 10. http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/9a84f5a0-bba4-4f82-983f-de437ef398e3/Eat-My-Shorts/ Eat My Shorts public, all maps (minus Dawnbreaker Conq siden det suger sauebjeller), mixed mode.
 11. De står i sverige, fragnet virker å skulle dekke hele norge/sverige med sin park. Kommersielle aktører som EA har eierinteresser i etter hva jeg skjønner. Fra siden deres: SERVER LOCATIONS jalla-jalla | jalla-jalla Oslo, Norway Stockholm, Sweden
 12. Har ikke akkurat shoppet rundt men Fragnet.net skal visstnok ha servere i Oslo.
 13. Ikke så forferdelig vanskelig..: Gadd ikke lese alt. Oftest er det drit-routere; som AirLink... :-P
 14. Ikke-fungerende router. Min personlige erfaring med Jensen nettverksutstyr er heller dårlig så kjøp noe annet... Linksys har pleid å være bra før - spørs bare om Cisco rakk å ødelegge produktene deres før de solgte dem videre til Belkin.
×
×
 • Create New...