Jump to content
Battlefield.no

Gandhi

Rådsmedlem
 • Content Count

  2,594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gandhi

 • Rank
  This is Propaganda !
 • Birthday 01/12/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • Interests
  Alt for mye...

Recent Profile Visitors

1,631 profile views
 1. Gamlefar har bursdag jooooo =)

 2. Hadde to slike utenfor kontoret mitt for ett par uker siden... De som var i Oslo for testing. Må si at det er ganske lite man får for 16 mill
 3. Det er ett reelt problem, så bra de tar det til seg
 4. Ikke snakk om at den Xboksen leveres med HD DVD spiller. Selve skjermkortet og spillet støtter HD-oppløsninger, men der stopper det. Det er en sinnsykt tøff og "blodig" kamp mellom Sony og Toshiba om hvem som skal vinne kampen om formatene. Sony har ikke tenkt å tape denne kampen (Som de gjorde for 30 år siden med Betamax vs. VHS.) Det er derfor Sony leverer BlueRay HD-DVD med PS-3, noe som resulterer i at Sony taper mellom 1500 og 1800 kroner for hver eneste PS-3 de selger. Vanligvis selges nye spillkonsoller med ca 1000 kroner i tap første året, men det Sony gjør her er ekstremt. Vinner de ikke denne "kampen" om å vinne HD-DVD marketed kombinert med en stor suksess innen konsollmarkedet vil faktisk Sony begynne å slite. Og Microsoft kommer sikkert til å komme med HD-DVD fra Toshiba når deres nye konsoll kommer. De er onde nok til det.
 5. Det skal jeg og! Hooke opp? 1680902[/snapback] Skal vinke til deg fra VIP-tribunen
 6. Du må vel skjønne at de i utgangspunktet bare var ute etter å få dere til hel&%&/# ut av landet, Kari Krigstøs? Hva som evnt hadde skjedd på det flyet er for de sekundært.
 7. Jeg flyr en del i jobb, og det er da ikke mye problem hvis du bruker hodet litt... Ta med deg minst mulig inn på flyet, helst bare laptop. Ha nøkkler, lommebok og evnt laptop i hånden, legg det sammen med jakken på rullebåndet. IKKE ta med deg drikke elns, kjøp det inne på flyplassen/flyet. Følger du det rådet er du igjennom på 30 sek. Null mas, null hysteri og null drama.
 8. http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(Half-Life)
 9. Meget bra håndverk. Lærte masse nytt nå.
 10. Lucky spiller mye på servene Leonor og Olivia, og de er begge rett på Nix her i Oslo. Har ikke noe med Lyse sitt nett overhodet..
 11. Skal til Vikersund 14 Januar. Gleder meg til å se hva han får til da...
 12. Vi visste at dette kom. Lyse og Get har hatt en dialog. Get og Lyse er nå peeret så landet er nok en gang forent!! Kan vi si at dette er mye pga Battlefield.no
 13. Gandhi

  HDTV

  En tommelfingerregel i Oslo er vel stort sett at TV-signalene er ganske sure.... Har den erfaringen.
×
×
 • Create New...