Jump to content
Battlefield.no

Mysticaly

Supermedlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mysticaly

 • Rank
  HeX|Mysticaly
 • Birthday 12/18/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hex-esports.net

Profile Information

 • Location
  Norway, Halden
 1. Tror du tar litt feil, med en skikkelig Pro mod kommer en hel del ET spillere til å endelig hoppe over, og de er mange, og de drar med seg andre, tror helt enkelt etqw kommer til å få en ny boost med interesse. Når det gjelder ETQW så spiller jeg selv i en delvis norsk klan som kalles HeXagon e-Sports, (som fredsmeklarn påpeker er det også svensker i den) ETQW for min egen del er ikke helt hva jeg hadde håpet på, som gammel ET spiller ble jeg skuffet, matcher er gøy, men ikke skikkelig gøy som det burde være. for å være helt ærlig så er det veldig liten variasjon, skulle ikke tro det, men det er det
 2. Hei, HeXagon e-Sports søker nå 2 spillere for etqw. Vi søker både inf og hw. Vi spiller for tiden i Clanbase Opencup, Nordic Championship og ESL Opencup, samt noen ladders. HeXagon's første 6v6 offiesielle match var faktisk casted av "The Swede" Om jeg skal rangere klanen så vill jag påstå at vi i alla fall er Medium + og på veg opp. Vi behøver folk ganske kjapt så vi håper på en rask avgjørelse når det kommer til det. -------------------------------------------------------- Vi ser etter spillere med klan erfaring fra alder 18 ->. Vi ønsker at du: - Er pålitelig - Er trivelig - Er moden - Har spille forståelse - Kan bruke ventrilo og IRC. - Har nødvendig HW (mic osv) - Ikke er yngre en 18 Skill = Medium Vi tilbyr: - Server - Oppdatert hjemmeside med aktivt forum - Ventrilo server - Rutinert stab, motivert stab - Forholdsvis aktiv IRC kanal Mål: - Spille aktivt i Cuper, ladders og leauges - Utvikle teamplay i sammen - Muligens dra på lan. Bakgrunn HeXagon e-Sports: HeXagon ble startet i 2004 av krukan6, hex har vunnet clanbase opencup i CoD:UO (2005) og har vunnet en del turneringer i GTR2. HeXagon er for tiden aktiv i WiC, GTR2, CS1.6, CoD4 og Battlefield 2. Vår klan er i utgangspunktet en svensk/norsk klan med visse untak. Vi har ikke 'ranks' i vår klan, vi mener ranks er noe tull og føler heller at alle har lik status og er like viktige for klanen. Kontakt: - HP: http://www.hex-esports.net - IRC: #hex-esports.net på Quakenet / Prata med HeX|Mysticaly eller HeX|Falk3n - MSN: [email protected] Om du er interessert, nøl ikke med å ta kontakt. Vi spiller ca 8-15 timer i uken, hvile dager på Fre og Lør.
 3. Hei sann, Jeg har tweaka configen en del, satt setMachineSpec 0, r_skipstuff 1 osv.. Jeg har ett problem som jeg etterhvert har lagt merke til, jeg ser ikke like langt in game som andre. . Altså andre ser meg lenge føre de syns på min skjerm, både inf og hardware.. Jeg antar at det er noe i tweksa som har gjort det slik.. hvilken cvar/setting gjør att jeg kan se lengre ? Jeg tenkte kanskje AA men tror nok ikke det er det som er problemet allikevel .. Noen som har noen ideer ?
 4. Fireteams er jo der fremdeles da, greit å ha mitt i alt kaos, så kan man lettere som f.eks medic se hvor din tm "døde" så helt verdiløs er den ikke selvom radar er borte.
 5. Jeg syns den var bra jeg.. 6/10 som er bra i min bok ihvertfall. Gutten tracker jo bra og da Er sikker på at neste blir enda bedre.. stå på.
 6. Takk for rosen. Som en klan med noen år på nakken og en del i bagasjen har vi hatt en del erfaring med de under 18.. Problemet er ofte ikke umodenhet, men helt enkelt klan hopping.,., for enkelte spillere under 18 er lojalitet ett fremmedord, vi har fulgt spillere som har forlatt vår klan og ofte har vi sett at de hopper videre og videre, greit nok det.. bekrefter liksom at det ikke er vår klan det er noe feil med, men så var det ordet lojalitet igjen.... Angående umodenhet så kan jeg si at jeg har flere ganger hatt med 14 åringer på match som har oppført seg helt eksemplarisk, og har hatt med 40 åringer som har oppført seg helt idiotisk. Kort sagt, vi forsøker å gardere oss mot klan hopping...
 7. Hei! HeXagon e-Sports har nå bestemt at vi skal starte opp et lag for Enemy Territory: Quake Wars. Vi ser derfor etter spillere med klan erfaring fra alder 18 ->. Vi ønsker at du: - Er pålitelig - Er trivelig - Er moden - Har spille forståelse - Kan bruke ventrilo og IRC. - Har nødvendig HW (mic osv) - Ikke er yngre en 18 Skill = Ingen større betydelse Vi tilbyr: - Server - Oppdatert hjemmeside med aktivt forum - Ventrilo server - Rutinert stab, motivert stab - Forholdsvis aktiv IRC kanal Mål: - Spille aktivt i laddere og leauges - Utvikle teamplay i sammen - Muligens dra på lan. Bakgrunn HeXagon e-Sports: HeXagon ble startet i 2004 av krukan6, hex har vunnet clanbase opencup i CoD:UO (2005) og har vunnet en del turneringer i GTR2. HeXagon er for tiden aktiv i GTR2, CS1.6, CoD2 og Battlefield 2. Vår klan er i utgangspunktet en svensk/norsk klan med visse untak. Vi har ikke 'ranks' i vår klan, vi mener ranks er noe tull og føler heller at alle har lik status og er like viktige for klanen. Kontakt: - HP: http://www.hex-esports.net - IRC: #hex-esports.net på Quakenet - MSN: [email protected] Om du er interessert, nøl ikke med å ta kontakt.
 8. Heter det samme som her: Mysticaly .. eller HeX|Mysticaly med klan tag
 9. 5.1 er ute, er ikke riktig sikker på changelog, men auto oppdatering er lagt til i hvertfall..
 10. Nja, ang deviation så finnes det i QW men ikke i nærheten av BF2 som er ett totalt random spill .. (OK shoot me) Første inntrykk: genialt spill, genialt klan spill, utrolig TP basert (ikke pub så klart).. artig og kjapt..
×
×
 • Create New...