Jump to content
Battlefield.no

Stalin496

Supermedlem
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stalin496

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/01/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Notodden
 1. Kjørte en oppdatering nå. 24 gb. Good bye SSD. Det dyreste med Star Citizen blir hverken skip eller våpen, men pengene jeg må bruke på lagringsplass hvis hver oppdatering er fra 20-50 gb. Forøvrig skaffet meg Trackir 5. Til nå testet i Arma 3, DCS og IL-2. Helt fantastisk opplevelse for de som ikke går til skrittet og kjøpe VR helt ennå.
 2. Høres bra ut, i alle fall når man tenker på at spillet fortsatt er i Alpha
 3. Hehe, godt det er én som tar ansvar og kjøper skip som kan romme en hel bunch. Jeg holder meg foreløpig til et skip, men blir nok fort flere Hvordan er det å spille flere sammen? Er det blitt laget oppdrag ennå som er myntet på samarbeid? Stalin.
 4. Jeg kjøpe Thrustmaster Warthog for en stund tilbake. Jeg trodde den kom til sin rett i Digital Combat Simulator og Lock On, men i Star Citizen er det helt rått med HOTAS. Bare å kjøpe seg større bord Stalin.
 5. Ble til at jeg skaffa meg spillet tidligere i dag, og fått spilt noen timer (timer jeg skulle brukt på å sove før nattvakt). Om jeg angrer? Hell no. Star Citizen er kun i alpha og for et potensiale det har. Det visste jeg jo egentlig fra etter å ha sett videoer, samt de to du la ut cri74. Men det blir noe annet når man sitter i universet (bokstavelig talt) selv. Nå kan det hende at det fort blir ensformig i den fasongen spillet er nå, men det får tiden vise. Gleder meg til å følge utviklingen videre. Og om interessen etterhvert skulle være av betydelig art av flere her inne, skal jeg gledelig være en pådriver for å få til samspilling Stalin.
 6. Leser at en del er misfornøyde med utviklingen til spillet. Mener at utviklerne melker spillerne for penger etc og lar det bevisst ta lang tid. Dere som har fulgt spillet siden 2012, ligger det noe i dette? Jeg for min del tror ikke det, men velger å spørre før jeg evt. subscriber og bruker mye penger på dette. Om visjonen til Chris Roberts blir oppfylt vil jo dette være en av de største spillrevolusjonene noen sinne, og det er klart at det er et enormt arbeid. Bare det å få en sømløs spillopplevelse i dette universet er jo helt trusefuktende. Og; har det vært noe snakk her på bf.no om å spille sammen? Stalin.
 7. Lasta ned Squad for en ukes tid siden, noen som fortsatt spiller eller er det lagt på hylla? Jeg har ikke møtt mange norske ennå så mistenker jo at det norske communitiet foreløpig er svært lite. Ser at Avean over her skriver at Squad ikke klarer å gjøre ting 100 %. Og det kan jeg være enig i. Allikevel har jeg spilt alle Arma spillene i serien, men aldri klart å bli helt hekta. Jeg synes det er et knotete spill. Men slik må nødvendigvis være hvis det skal være en fullverdig sim, og da mister det noen spillere på veien. Jeg har for øvrig kun spilt Arma public med skrotnisser, og da forsvinner litt av teamfølelsen man er avhengig av for å like et slikt spill. Squad er som Arma, bare lettere å håndtere. Og for min del er dette akkurat det spillet jeg har lett etter. Nå har jo Alpha 8 kommet siden siste post, så det er mye mulig at noe av det som etterlyses er på plass.
 8. Er som regel joystick el som fucker litt opp ja
 9. Installert siste battlelog plugins?
 10. Om du høyreklikker på spillet så er det et valg som heter "reparer spill" elns. Prøvd dette? Hva står det eksakt på feilmeldinga som kommer opp og hvor lenge har det vært slik?
 11. er det fortsatt noe liv på fredagene?
 12. Takk for det Men jeg har ikke OA, spiller det noen rolle?
 13. Endelig oppgradert PC og har nå installert Arma 2. Er et par år siden jeg spilte det sist og det jeg lurer på er hvilke patcher jeg må ha. Holder det med 1.62 eller må jeg patche opp helt fra 1.10?
 14. Hei, Jeg har et problem, et realativt stort et sådan. Jeg satt og retta noen rapporter, som jeg skulle forbedre. Når dette var gjort klarte jeg på en eller annen måte å levere inn samme gamle rapporten som skulle vært forbedret (jeg leverte på nettet). Jeg trodde jeg hadde lagret den nye over den gamle, men det var tydligvis ikke tilfellet. Det jeg lurer på er om jeg kan finne igjen denne forbedrede rapporten på noen måte. Finnes det noen logg på hvilke dokumenter som har vært oppe, untatt "nylig brukte dokumenter"? Eller er det helt borte? Kan jo i værste fall skrive alt på nytt, men det tar frykelig lang tid.
 15. Apropo demo; er det fastsatt noe dato for når demoen kommer?
×
×
 • Create New...