Jump to content
Battlefield.no

The Jackal

Supermedlem
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About The Jackal

 • Rank
  Fenrik

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ja, installerte det på XP for ca 4 måneder siden. Da kom akkurat den samme meldingen opp...
 2. Takk for tipset, men jeg reinstallerte nettopp, og det funket ikke! Akkurat samme drittet!
 3. Hei Jeg installerte BF2:Special Forces i dag. Når jeg skulle inn på spillet for første gang, kommer denne meldingen opp med en gang: Noen som vet hva som skjer her? Skulle gjerne spilt dette spillet her... Takk for alle svar!
 4. Hei Jeg har nettopp installert PR v0.7 + PR levels. Så da får jeg jo selvfølgelig lyst å spille litt... Når jeg joiner en server i PR, så blir jeg kicket med en gang jeg kommer inn. Beskjeden fra Punkbuster er "Inadequate O/S privilegies". Hva betyr det? har jeg virusinfestet Vista? btw jeg har Vista 64bit. noen vennlige sjeler der ute som vet hva som er i veien?
 5. ENDELIG!!!! faen meg på tide...
 6. Hehe, det fant jeg ut først etter jeg hadde kjøpt den . Grunnen til at jeg hater iTunes er hovedsaklig p.g.a. at den har lett for å slette og opprette nytt bibliotek, som også medfører at jeg mister alt innholdet på iPoden. Hvis du reinstallerer iTunes, så ber programmet deg om å reformatere iPoden; en slik situasjon som jeg er i nå...
 7. Ja. Bra valg. Velg den med 512MB . Og kanskje et OC kort
 8. Hei! Jeg har et irriterende problem her.. Jeg har en del låter innpå iPoden som jeg ikke får tilgang til. Når jeg plugger den i pc'n får jeg ikke se alle filene på iPoden, bare Calendars, Contacts og Notes. Så det jeg virkelig vil er å få de låtene fra iPoden over til (D:) på pc'n. Jeg hater iTunes og vil derfor ikke ha det installert på pc'n min. Har noen et tips eller to?
 9. denne passer sikkert fint til deg: Komplett Men skjermkortet kan du vurdere om igjen. Kanskje du kan bytte 8800GT'n med en GTX?
 10. Jeg fikk det til nå, endelig! Fant ut av det på "online help"
 11. Hei. Jeg har nå to harddisker og Vista. Problemet mitt er at jeg ikke får tilgang til filene på (D:)! Jeg får bare opp meldinger som "You may not have the appropriate permissions to access the item." Hjelp meg! PS. jeg er administrator, og det er Vista 64-bit.
 12. The Jackal

  CPU Kjøler

  Jeg har Zalman CNPS9700 LED på en Q6600 @ 3.35GHz. I tillegg til kjøleren har jeg Artic Silver 5 XL kjølepasta. Det funker veldig bra! Jeg er kjempefornøyd! Men den er overraskende stor, egentlig. Jeg fikk sjokk da jeg åpnet pakken. Hvordan kan liksom det beistet få plass i mitt knøttlille kabinett? Men det viste seg at den passet godt. Den festes med skruer på hovedkortet, og sitter real tight. Temperaturen på prosessoren ligger på 25-30 grader, som er helt greit. Den bråker lite også. Du kan høre den såvidt lage lyd hvis du skrur den ned på lav rotasjon (du bare vrir på en bryter, ganske enkelt). Og hvis den roterer på maks, lager den naturligvis litt lyd, men dette er ikke nødvendig med mindre du spiller eller liknende, og da bruker du jo headset/høytaler slik at den ikke blir plagsom. Jeg har ikke hatt noe problem med bråk fra viften under spilling, hvertfall. Absolutt å anbefale!
 13. Crysis blir sykt bra. ingen tvil om det.
×
×
 • Create New...