Jump to content
Battlefield.no

Skvate

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  7,024
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Skvate

 • Rank
  Feckless

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. NS2 er inkludert i den siste https://www.humblebundle.com/ Bedre tilbud må man lete lenge etter.
 2. Var bra intervju! Intervjuobjektet sa et par litt selvmotsigende ting om esport i en og samme setning, men ellers bra "Esport er kjempestort....det er en nisje...det er ikke så mye penger i det"
 3. Mye riktig i det Avean sier, men det er fortsatt noen spill som har godt av spillsamfunn rundt en klynge servere. Da blir ofte serverne bedre, både mtp konfigurasjon, aktivitet og moderering. Det avhenger av hvor store endringer man kan gjøre på serverinnstillingene, og hvor lett det er å lage modifikasjoner. Her stiller vel ikke BF serien spesielt sterkt, og det virker å bli vanskeligere for hver versjon av spillet som kommer. Det er derfor lite et nettsted kan gjøre for å skille seg ut, og lage et eget samfunn rundt spillet. Kunne tenkt meg å bidra å drifte en NS2 server, men det kan virke som det kun er jeg her som er interessert i den typen "asynkront RTSFPS" spill. Det kan hende at en server vil kunne dra inn et par folk på forumet, men ikke i nærheten så mange som BF4 potensielt kan.
 4. installerte faktisk TF2 igjen på torsdag, men glemte å møte opp. Three spirits patch til Dota2 sorry
 5. Hvor stor var oppblomstringa av nye brukere når BF3 kom? Hvor mange av de er her fortsatt? Gimme a piechart!
 6. Hva med å sette opp en slik en? Tror det ikke er så mange norske servere(kanskje ingen), men det er mange nordmenn som spiller. En av de spillte også i finalen til NSL: "Fana" er norsk, spillte for Archaea. Uansett: Artig lagspill, med en litt bratt læringskurve. De har også linux server og klient. For mer info: http://unknownworlds.com/ns2/ Kan melde meg frivillig som admin/drifter.
 7. cri74 "om vi ikke satser på Battlefield, hva skal da skje med Battlefield.no? " Hva med å gjøre om navnet til noe ala "slagmark.no/net/org" i stedet. Jeg foreslo noe sånnt da temaet om å danne battlefield.no kom opp i 2002, da forumet het "Lost in Norway"(som var et utspring av folk fra gamle Hellfragger). Begrunnelsen var at man ikke skulle knytte seg så mye opp til en spillserie, men heller en sjanger. Så vidt jeg husker så ble det bestemt at Battlefield.no skulle være et norsk nettsted for alle typer krigsspill, og ikke bare Battlefield serien. Ser ut som det kan ha gått i glemmeboken.
 8. Nå blir det snart også enklere å gjemme seg unna piratjegere, så det er ikke noe å bekymre seg over. Blir vel en løsning der alle brukere befinner seg inne i et Tor nettverk, og hvor nettsiden er distribuert v.h.a. torrents inne i denne. Blir temmelig vanskelig å fakke folk da. At de gidder å kaste bort tid og penger på en slik fåfengt jakt er jo også utrolig. De bør heller satse på å levere bedre tjenester enn det "piratene" klarer. Burde ikke være kjempevanskelig. Spotify er jo et eksempel på bruk av torrentteknologi for å levere innhold på en rimelig og effektiv måte. Netflix kunne ha lært litt av spotify. Kanskje litt større krav til mellomlager hos brukerne, men det burde ikke være et problem for de fleste. De kunne blitt kvitt den ubrukelige silverlight skiten og.
 9. Spillet var greit nok det. Litt i overkant med filmatiske sekvenser for min smak, og noen av kampene på slutten var ganske kjedelige, men eller bra. Håper noen gidder å lage linux porter av S.T.A.L.K.E.R serien og.
 10. kjøper nok dette når Linux klienten er klar ja Satser på at den er klar før jul. Edit: Linux klienten er ute allerede. Kjøpt og på vei ned. Skal bli artig!
 11. Half Life 2 mener du vel. Half Life 1 kom i 98-99. Steam kom i 2003. Man måtte ha steam for å spille HL2. Husker jeg var veldig skeptisk til Steam i begynnelsen. Bl.a pga tvungen patching(ikke alle oppdateringer til f.eks CS og andre spill vare like populære). Det brukte også mye mer ressurser i forhold til maskinkraften tilgjengelig på den tiden. Det er ikke et problem nå om dagen. Satser på at SteamOS vil tvinge fram bedre grafikkdrivere til linux. Kanskje AMD også får opp dampen og gir ut noen brukbare drivere. Da blirre i tilfelle en AMD APU på meg neste år siden jeg spiller ganske lite krevende spill.
 12. Finnes helt greie måter å få netflix osv til å funke på linux. http://www.compholio...etflix-desktop/ Finnes også en versjon der man får plugin til å fungere inne i firefox: http://fds-team.de/c...x-browsers.html Du må i tillegg til sistnevne plugin ha en "spoofer" som fikser slik at det ser ut som du kjører windows fra nettlesern. Finnes masser av utvidelser til firefox som gjør dette(Opera har det innebygget). Regner med at Valve har dratt med seg en haug med utviklere fra andre selskaper for å få dette til. Vet at Crytek ser etter folk til å porte motoren dems til Linux. Blizzard skal også gi ut et spill på linux i år...regner med at det er det Hearthstone greiene. Er ca 200 spill tilgjengelig på Steam for linux pr. i dag...og det dukker opp ca 3-4 nye spill i uka. Takten på portinga kommer vel til å øke betraktelig når SteamOS kommer.
 13. Limit Theory er et prosjekt av Josh Parnell der han utforsker mulighetene for prosedyregenerert innhold i 3D grafikk. Til å begynne med var også musikken laget av algoritmer Mer eller mindre alt er generert av algoritmer: Stasjoner, planeter, bakgrunner osv. Artig å se på videoene der han snakker om framgangen. Prosjektet har blitt kickstartet, og han gir ut en videoppdatering hver måned. Her er Augustoppdateringen(feteste astroidefeltet jeg kan huske å ha sett i et spill): Julioppdateringen: Spillet skal også bli tilgjengelig på Windooze, Mac OSX og Linux.
 14. harru avinstallert det? Min unnskyldning har vært at jeg har kjørt eksklusivt lunix siste 18 mnd. Kanke komme meg unna nå. En god del ferskinger på serverne denne helga. Langt mellom de gode rundene pga ujevne lag. Går seg forhåpenteligvis til etterhvert, og det blir vel flere som spiller det etter en sånn frihelg. Var visst 12000 som spillte det samtidig i går på et tidspunkt(iflg en UWE tweet). Husker i "gamle dager", i den gyldne modde tidsalderen på tidlig 00 tallet, da var entusiasmen rundt NS ganske stor. Artig at det har holdt seg levende så lenge.
 15. Da er oppdateringen til Natural Selection 2 ute. Nytt i denne er blandt annet støtte for linux og et nytt brett : Biodome. Endringslogg: Les mer her
×
×
 • Create New...