Jump to content
Battlefield.no

Makk

Supermedlem
 • Content Count

  1,805
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Makk

 • Rank
  ◄ reversed
 • Birthday 10/25/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. What the hell are you doing out here, Fred? Fred, if you're real, you better tell me right now! Ellers skal det nevnes at Will er en utrolig dyktig skuespiller som viiirkelig gjør det bra her. Fantastisk jobb av ham. Filmen var ganske bra syns jeg, da.
 2. Det gjør man vel uansett, men desverre er det nok ikke den typen våt denne julen blir. Så igjen, let's make this good. Tips og erfaring ønskes.
 3. Jeg har potetmel, funker det?
 4. Så, etter å ha sett hvordan julen ser ut for Bergen, har jeg kommet fram til at jeg trenger noen tips til hva jeg skal gjøre i romjulen. Jeg ser etter tips (kreative tips belønnes med erotiske PM's) til alt fra hvordan jeg kan simulere kalde vinternetter til hvordan jeg kan lage de årlige akekonkurransene i den livsfarlige bakken borti her. Den våte juletråden er herved åpnet.
 5. Skal vi se. Operasjon Dagsverk-prosjektet støtter ikke et Redd Barna-prosjekt i år. Pengene går til lokale prosjekter i Guatemala, Honduras og Nicaragua, alle prosjektene er tett bygget opp mot utdanning. 85% av alle midlene som kommer inn går direkte til prosjektene, som igjen overvåkes strengt under hele prosjektperioden av OD's råd i Norge. Resten går til informasjonskampanjen, som er svært omfattende og administrasjon. Snake, pengene betales over en periode på ca 5 år, med utbetalinger hvert halve år. Om så mye som en krone er gått feil vei, avviser vi samarbeidsorganisasjonen og finner noen som hjelper oss bedre. Du treffer spikeren der, det er for øyeblikket OD's største problem. Mange skoler som har misforstått hele prosjektet. Selvfølgelig skal det være valgfritt på et reelt nivå. Yep, "frivillig". Enten måtte man jobbe eller så måtte man sitte å løse O-fags oppgaver om U-land (og få stygge blikk fra alle lærerne). Vi prøver å hindre slikt. Det suger at det skjer, we know, og det er ikke slik det er lagt opp.Marcus, OD's distriktskomité i Hordaland.
 6. Vet ikke om noen har svart tidligere, men jaja. EA har annonsert at de skal slippe alle spillene de lager til både PC og Mac samtidig nå.
 7. Jeg startet nettopp Hvilke skills bør jeg ha om jeg vil starte med mining, og etter hvert kjøpe meg et mine-skip? Noen rimelige skip med mye cargo jeg kan satse på først?
 8. Denne traff bra , er da virkelig sant dette ^^ Er jo faen ikke langt ifra
 9. Makk

  Morsomt

  Ja uff, så flaut med noen som lager litt kinostemnig.
 10. Kom inn på Media på Årstad VGS. hadde 5. i snitt etter Grunnskolen.
 11. Lyden på HIM var fantastisk jævlig. Mikken var helt på trynet, gitaren var sur og tam, bassen var for høy, keyboardet var værre. De skjønte i tillegg at de ikke var ønsket, så de pøste på gjennom, lagde lite liv og var egentlig helt ræv generelt sett. Metallica var helt fabelaktig ' /> Masse liv, godt arbeid av Metallica, som virket som om de koste seg. Kongeframføring av alle på alle låtene, med unntak av Hetfield helt på slutten, stemmen dabbet litt av, men var fortsatt knall egentlig. Ellers, kongeshow, og utrolig bra produsert (tenker på skjermene på siden, f.eks., utrolig stilige bilder. Lyden var dritbra, og fikk HIM til å høres ut som en 28Kbit/s MP3-fil. Og så spilte de No Leaf Clover Konserten fpr en 5/6, Metallica 6/6.
×
×
 • Create New...