Jump to content
Battlefield.no

Ferotix

Klanmedlem
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ferotix

 • Rank
  -."

Contact Methods

 • Website URL
  http://hto bro

Profile Information

 • Location
  Naboen din
 1. Har ikke bestilt pc fra komplett før så vet ikke, men setter komplett sammen pcen for ekstra betaling ?
 2. Skal kjøpe ny pc, har et budsjett på 15000. I denne summen inkluderer selve pcen og skjerm. Har sett på de ferdige oppsettene som finnes på komplett uten at jeg er helt overbevist:P Eneste jeg vet så langt er at jeg skal ha denne skjermen: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=477710&CKS=PCW Noe som gir rundt 13500 igjen til pcen. Tar gjerne imot anbefalinger på pc? (Har ikke kabinett eller noen andre deler som kan brukes)
 3. # Server: Hellfragger Surf # Tidspunkt: Mandag 19,05,2008 - Klokken 19,50 # Brett: Surf Japan # Årsak: Unnamed Spawnattacket/SpawnKillet i starten (Er vell også ikke "lov" og hete Unnamed?) # Forklaring: Runden startet og spiller Unnamed begynte og skyte ut fra spawn. Bevis : Steam Id : Se hva posten heter eller bilde under : http://img87.imageshack.us/my.php?image=utennavnyh5.jpg (trykk på bilde) (Unskyld dårlig kvalitet på bildene, hvis du ikke ser hva det står så kan jeg upploade bedre bilder)
 4. Ferotix

  VoksenLAN 6

  Kommer ikke inn på siden dems
 5. Skulle tro han hadde gjemt bevisene litt bedre med alt kunnskapen han har
 6. Veldig stili logo det der ja (Kanskje gjøre at det "går" inn litt bedre" ?) likte soldaten bak der
 7. Kommer ann på om du vill betale eller ikke, Norton 360 er genialt, men det koster. Programer som funker og er gratis er AVG eller avast.
 8. Jeg 613 posts (1 per day) og lurer på hvorfor jeg ikke er supermedlem ? og er ikke medlem i noe klan ' /> -Takk
 9. Noen som vet hvorfor det er så mye trøbel med ranken i cod4 ? hele cod4 forumet er nesten dekket av "cod4 profil lost etc"
 10. Hei !!!! Jeg har fremdeles ranken min, men har mistet alle våpnene og attachements til våpnene. Noe hjelp og få ?
 11. Etter og ha spilt en del er favoritten Team-Deathmatch på LITEN bane Bare og ta inn poeng ved og sitte bak der folk "spawner".....
 12. Hallo ! Jeg lastet nettopp ned den nye uppdaten til vista, og rett etter den var ferdig instalert og jeg hadde restarta pcen kom blue screen. Jeg har Hp pavillion dv9500 notebook PC. Til nå har jeg kun fått 3 blue screens. Alle mens jeg har jobbet i firefox. Det begynner med at Firefoxen henger seg opp, så kommer blue screenen. Jeg rekker ikke og se hva som står på blue screenen, pcen bare restarter seg selv. Jeg har gått over til IE men lengter tilbake til firefox ettersom alle pw og brukernavna er lagret i firefox. Alle blue-screenene kom mens jeg var inne på en java/adobe-reader sider. (Jeg har lastet ned adobe reader 8,1,1 versjon og nyeste java, men det hjelper ikke mye) -Takk for hjelpen.
 13. Jeg lasta ned den nye patchen (1,4) Og når jeg skal spille online får jeg denne meldingen : Notice : Rebb PB kicked player "Rebb" (for 0 minutes). PB INIT FAILURE. Har Punkbuster.
 14. Så det er ikke noe galt med crack ?
×
×
 • Create New...