Jump to content
Battlefield.no

sadolf

Supermedlem
 • Content Count

  10,655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by sadolf

 1. "OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no"
 2. Boyhood. Artig at de har brukt 12 år på den man faen, her er det Hollywoods jødebransje som står bak for den er til tider drit kjedelig. Håper den ikke vinner for mye Åskar.
 3. sadolf

  The Walking Dead

  Slakteri-scenen er noe av det jævligste / beste jeg har sett. Og the Wire suger, men er elsket av kultur-hippiene av en eller annen grunn.
 4. Hvis du f.eks. har en bærbar med et helvetes dårlig trådløst nettverkskort (dvs ikke Intel men noe ræl som Qualcomm Atheros) så kan det være årsak nok. Man kan bytte dem på en del bærbare vet jeg.
 5. Er det lov å bare labbe rundt der inne altså?
 6. sadolf

  kjøpe ny ssd

  Bruker samme SSD selv. Anbefales. I second that.. nei third that
 7. sadolf

  Voksenlan 13

  Hva med all Grasrotandelen de får mon tro? Blir det bare øl og potetgull til frosken og manjana nå da? Hehe
 8. ... faen, jeg kunne ikke dy meg
 9. sadolf

  Black Sails

  Begynte bra men nå nynes jeg den dabber av (episode 3).
 10. sadolf

  27-tommer skjerm

  Er du mann har du en 27" i midten og flankerer med to 24" på hver side. Synd man ikke kan tilte 16:9 skjermene 90 og lage oppsett som dette gode gamle 30"+2x20" oppsettet: http://www.ubergizmo.com/2006/02/dell-3007wfp-30-inch-lcd-monitor-review/
 11. Ja, du får en fin PC der mr Eirik. Litt finere enn min inni. Sleng gjerne ut noen bilder. PS: Angående å stifte firma, blir du nedringt av disse onde annonseselgerne fra 180.no, TV2-torget osv?
 12. Nei, hele DC Comics bør ta seg en pølse, bolle og en lengre pause. Orker ikke mer remake av Batman og Supermann. Godt vi har Marvel, for der er det jo bøttevis å ta av uten å måtte "remake" noe som helst. Ikke alt er like bra, men i de siste årene har det kommet mye god underholdning fra den kanten.
 13. Likte serien, men pokker for en elendig norsk oversettelse av originaltittelen. Til og med satt over til nynorsk
 14. Nei, BF4 blir det nok lenge til jeg gidder kjøpe. Det er jo så jall med alle ekstrapakkene og alt dill man må betale for i tilleg til å kjøpe et spill til 4-500kr. Skru dem. Penga mine får de ikke!
 15. sadolf

  Voksenlan 13

  Nå må du slutte med disse asosiale utenlandsturene dine! Skal på SOSIAL tur 17-20. oktober som sagt, så ligg unna den helgen! Helgen etter passer derimot helt fint HVIS IKKE BLIR DET IKKE NOEN SHERIFF SHOT PÅ DERE!!!
 16. Er det Sea-Doo man kjører på sjøen?
 17. sadolf

  Ny gamingPC

  Hva skal du med en i7 kontra en i5 på samme akitektur, hvis PC'en primært skal brukes til spilling? Du tjener så godt som ingenting på det. HyperThreading er ikke verd noe når det kommer til spill, spesielt ikke siden nye hovedkort klokker dem opp til omtrent samme frekvenser. Du har uansett kraft i bøtter og spann til det meste av normal bruk. Legg heller pengene i skjermkort. Ser at 2x GTX 760 (SLI) sparker godt og koster ~4000 kr. Dog må du kanskje opp fra dine 750w "80 bronze" på PSU.
 18. Ja, de virkelig trollbæsjet på flere. Men vi kommer sikkert til å bite på å kjøpe driten deres for ... 7. gang !
 19. Jeg fikk de samme mailene. Skru ju EA faen! Rett før jeg legger inn 1942 med DC igjen. Nyere Battlefield er jo blitt ganske så horete med at man kan / må kjøpe innholdspakker og (ekstra)utstyr.
 20. Kjøp gjerne en billig laptop, men stapp for gudsskyld inn en SSD i den. Og minst 8GB minne. Dette koster ikke stort å oppgradere i etterkant egentlig.
 21. sadolf

  Falling Skies

  Ja, den var skikkelig spooky!
 22. Hadde holdt en knapp på at det gamle Mist-PSU'et er synderen. Byttet akkurat ut et 4-5år Zalman PSU selv og plutselig ble alt så mye mer stabilt. Spesielt hadde jeg problemer med at min PC ikke alltid startet på 1. forsøk og man måtte svensketrykke i 4-5sek og så prøve på nytt. Noe bedring ved fjerning av gammel SATA-disk og kurert ved kjøp av ny PSU. Edit: gamle disker på nyere hovedkort (selv om det er sata og skal være kompatibelt) kan fort også skape ustabilitet. Prøv å starte uten dem også.
 23. sadolf

  Game of Thrones

  Jævla slemme danske, de kan bare fortsette å amputere bort alle lemmene hans for min del
×
×
 • Create New...