Jump to content
Battlefield.no

OUTLAW1

Supermedlem
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OUTLAW1

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 03/21/1968

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Hallo. Lenge siden jeg har spilt på en bf.no server. Hvor mange servere er det? Finner bare noen få i serverbrowser, og de er stort sett tomme. Faktisk gjorde jeg et søk mens jeg skrev dette innlegget og fant ingen. Setings i serverbrowser. Vanilla, B2K og CQ Land: Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Gamesize: Alle. Ranked og Punkbuster bare på detailed Preset: Normal, HC og inf only. Er foresten ikke mange skandinaviske jeg finner i det hele tatt, men en hel drøss med tyske. Samt "uendelig" mange som er tomme.... Noe jeg gjør feil? Søkte på bf.no i servernavn feltet nå, med samme settings i serverbrowser, og fikk null treff. Prøvde også med default filter og null treff da også.
 2. Ikke lei ennå nei, men blir ikke spilt så mye som før.
 3. Har skjedd litt. Her er litt ingame fra orginale Operation Hastings i BFV. Rart å se graffiken nå og da.
 4. Kartene følger med R10-patchen. Du må bare kjøpe en lisenskode for å spille på Vietnam-servere.(Så ja, det er download only, og du har antageligvis allerede lasta den ned). TAKKER OG BUKKER!!! Har lasta ned dagens patch ja.
 5. Noen som vet om dette blir download only ( EA Store & STEAM) eller om det mulig å få tak i det hos min lokale spillpusher?
 6. Har spilt et par runder nå, på multiplayer, har ikke testet singleplayer ennå. Og hva skal en si......... For små kart til å begynne med, er jo ikke større enn en gjennomsnittlig norsk fotballbane. Og dertil for få spillere på hvert lag. Så langt har det ikke overbevist meg i hvertfall. Kryper nok snart tilbake til BFBC2.
 7. Konsollversjonen. Men det virket fryktelig linjært til å være MP. Men på den annen side så skal jeg ikke dømme før jeg har testet det. Har jo blitt positivt overrasket før.
 8. Da er i hvertfall den offisielle siden oppe og går. http://www.wolfenstein.com/ Og i her er fra Gamestop: http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=74143 Men tviler vel litt på det siste......
 9. CTD (Crash to desktop). Søk på på forumet her, skal ligge en del tråder på det. Har du gjort noen endringer på pc siden du spilte sist osv. Hadde det problemet selv en stund, men da var det rammen som var gåen. Byttet ram, alt ok.
 10. http://www.actiontrip.com/rei/comments_new...tml?id=070908_5
 11. Ikke noen "ny" info foreløpig. Men mappet "Shanghai Showdown" har dukket opp på BF2 statssiden så det kommer forhåpentligvis i patchen. Så den. Kanskje, bare kanskje, kan vi få et skikkelig by map for PLA ala Strike at Karkhand som vi har for MEC. Men.... Siden ingen vet noe ennå, så er det lov å sitte på jobben å drømme......
 12. Har bf.no SF server? Eller MG for den saks skyld? Fint at dere engasjerer dere. Hvis det er slik at det er en del av dere som ønsker det, så setter jeg opp en Battlefield.no SF-server. Jeg venter på litt flere tilbakemeldinger her. Det er jo ingen vits i å starte en server som blir stående tom Tanken min er en server med kartstørrelse 20 med 16 slot. Da blir det litt sniky, sniky, og ikke alt for lange distanser. Hva says om det? Kom med argument for eller i mot. Gjerne andre forslag, samt flere forslag til maps. (Kartene som får flest "stemmer" blir satt i rotasjon) It's all up to you! Col. Jensen Spiller mye SF om dagen. Rettelse, BARE SF om dagen. Det som det er manko på er kart hvor du spiller MECSF og NAVY SEAL og spesiellt REBEL. Er nesten ingen som kjører kartene Surge og Mass destruction. Driver å tar service medaljene til de forskjellige om dagen skjønner du........
 13. Finner du ikke servere som kjører det eller finner du ikke kartene i BF2 når du starter spillet? Til å spille singleplayer f.eks. Hva har du krysset for i serverbrowser? Fjern krysset på ranked. Regner med at du mener Totalbf2 mappack 3 (eller noe i de duren)....... Begynner å bli en god stund siden den kom, er litt usikker på om noen kjører det lenger, i hvertfall publik, fantes noen servere før men.... Den er ikke tillatt av EA å kjøre ranked.
 14. Går mest i anti tank og assault om dagen.
 15. Fant også disse to...... http://www.enterbf3.com/portal.php http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=89176 Som i følge artikkelen til Catch Gamer kommer sent 2008. Hvis det er noe hold i det så vil vi vel få se de første bildene sånn passelig til sommerferien.......
×
×
 • Create New...