Jump to content
Battlefield.no

LapperT

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,043
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LapperT

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 07/04/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. LapperT

  Dota 2

  1000 timer spilt, med mange flere kommende, spiller endel sammen med Nydusja. Feel free to add me on steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198003457081
 2. <p> Nick: LapperT URL til streamsiden: http://twitch.tv/lappert Info om kvalitet og streamen generelt: Skriver om på nytt siden streamen har vært inaktiv leeenge Streamer for det meste dota 2, men også litt sc2, kom gjerne med tilbakemelding på kvalitet etc hvis du skulle se på
 3. LapperT

  Dota 2

  http://www.twitch.tv/lappert/
 4. Er det noen chatrooms der folk henger eller?
 5. Hvis noen vil se på en stakkar som ikke har spilt sc2 på en evighet såååeh: www.twitch.tv/lappert
 6. Snute live på ign! : O Edit: derp, han tapte just
 7. Nick: LapperT URL til streamsiden: http://twitch.tv/lappert Info om kvalitet og streamen generelt: Streamer i 1080p, men vurderer å bytte til 720p fordi enkelte folk har litt problemer med å se på streamen. Har mic og prater hvis folk spør meg, ellers føler jeg ikke jeg er flink nok til å redgjøre for ALLE valgene jeg gjør Har ikke spilt så mye sc2 i det siste men streamer flere spill som HoN, og dota2 når jeg får beta! Er terran platinum og prøver stadig å bli bedre.
 8. LapperT

  MLG Circuit

  Gg, litt kjedelig med pvp i finalen though, men still, sll creds til Huk, og mc er tilbake i code s sånn som jeg har forstått det så : )
 9. LapperT

  MLG Circuit

  boxer mot tlo! se rebroadcast eller vods hvis du liker tvt! det var sick.
 10. ^ hver TvT føler jeg meg langt bak i starten fordi åpningen føles så "klunky", føler liksom jeg må ta en smule risikable expos rundt om på mappet for å ta igjen motstanderen.
 11. På det bilde fra everest(?) står det at 12v er på 9v det er en smule lavt imo, kan være derfor den er stabil når du har skrudd av all overklokking ol. men ustabil når det er på. Resten av spenningene ser jo sånn tålig ut.
×
×
 • Create New...